نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کی کد ارسال و دریافت sms رو داره؟

  1. #1

    کی کد ارسال و دریافت sms رو داره؟

    سلام
    کی کد ارسال و دریافت sms رو داره؟
    من به شدت نیاز دارم.
    متشکرم

  2. #2

    نقل قول: کی کد ارسال و دریافت sms رو داره؟

    سلام
    شما ميتونيد به سايتهاي ارائه دهنده ي اين كار بريد و از اونا اين خدمات رو بگيريد
    مثل www.zipsms.ir كه البته sms هاش كمي گرون ولي كد php براي ارسال sms از طريق php رو خيلي راحت براتون گذاشته
    كه چند خط بيشتر نيست



    <?
    include("zipsms.php");


    $pin= "00000000000"; // your pin code
    $to = "09370985700" ; // Contact Phone number start with 0
    $body = 'Send sms using PHP'; // Sms Body

    echo sendsms($pin,$to,$body);

    ?>




    سايت ديگه كه ميشه معرفي كرد www.kasraict.com هست كه اس ام اس هاي ارزوني داره ولي كد php براي ارسال sms رو توي اين سايت پيدا نكردم
    اگه شما پيدا كردين به من اطلا بدين منم لازو دارم
    آخرین ویرایش به وسیله elyasmohaddes : جمعه 07 مرداد 1390 در 01:59 صبح دلیل: اشباه شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •