صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 165

نام تاپیک: ترفندهای .htaccess

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    توی این آدرس C:\xampp\apache\conf
    فایل httpd.conf

    رو باز می کنیم و باید در داخلش یه تغییر کوچیک بدیم

    بعد # کنار این خط رو بر می داریم :

    LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so

    در این حالت مد ریرایت فعال شده است



    لطفا قبل سوال پست های قدیمی تر را مشاهده نمایید (پست شماره 2 )

    موفق باشید

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    سلام
    من لینکهام به این صورت هستش.
    کد HTML:
    index.php?page=x&do=y&id=z
    میخوام تو نوار آدرس به این صورت تغییر کنه. عبارت تبدیلش چی میشه؟
    کد HTML:
    /page/x

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    این برای آدرس استاتیکی که شما می خواهید :

    RewriteRule ^page/x index.php?page=x&do=y&id=z [QSA,NC,L]


    جریان داینامیک بودنش فرق داره و یه سایتی هم هست که این آدرس دهی ها رو بهتون می ده اما الان فراموش کردم

  4. #44

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    جریان داینامیک بودنش فرق داره و یه سایتی هم هست که این آدرس دهی ها رو بهتون می ده اما الان فراموش کردم
    من الان همه آدرسهای سایتم کاربر پسند هستن (به شکل زیر).
    /admin/paper/5


    مشکلی که دارم اینه که اگه کاربر بیاد و آدرس لینکهای سنتی رو وارد کنه،
    /admin.pgp?type=paper&id=5

    بدون مشکل وارد صفحات سایت می شه. چطور باید این مشکل رو حل کرد؟ یعنی وقتی کاربر لینکهای سنتی رو وارد می کنه، کاربر رو به لینکهای سئو شده ریدایرکت کنم؟

  5. #45

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    خوب بگید مثلا اگر آدرس صفحه یا همین
    $_SERVER['PHP_SELF']

    شامل admin.pgp?type=paper&id=5 بود، کاربر رو به صفحه ی ارور 404 ریدایرکت کنه.

  6. #46

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    خوب بگید مثلا اگر آدرس صفحه یا همین
    یعنی با htaccess نمی شه کاری کرد؟

    سایر دوستان نظری ندارن؟

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    میشه در مورد تبدیل لینک ها بیشتر توضیح بدید مثلا اینکه htaccess میاد مقدار href به نحوی که ما میخواییم تبیدیل میکنه و تو نوار آدرس نشون میده یا آدرسی که تو نوار آدرس تایپ میشه رو تبدیل میکنه و به سرور تحویل میده؟

    لطفا در این موارد توضیح بدید ممنون میشم

  8. #48

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    من که گفتم از easy php استفاده می کنم و آدرس xampp ندارم ولی توی فایل conf تغییرات رو اعمال کردم. یعنی # رو برداشتم ولی هنوز کار نمی کنه

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    نقل قول نوشته شده توسط ghasemweb مشاهده تاپیک
    میشه در مورد تبدیل لینک ها بیشتر توضیح بدید مثلا اینکه htaccess میاد مقدار href به نحوی که ما میخواییم تبیدیل میکنه و تو نوار آدرس نشون میده یا آدرسی که تو نوار آدرس تایپ میشه رو تبدیل میکنه و به سرور تحویل میده؟

    لطفا در این موارد توضیح بدید ممنون میشم
    ببین دوست من از دستورات مد ریرایت می تونی آدرس های سایتت رو تغییر بدید . برای مثال شما اگر فایلی با نام news.php داشته باشید می تونید در url و نمایش لینک به هر صورتی که مایلید در بیارید . فارسی - انگلیسی - چینی و.... مثلا می تونید به این صورت آدرس دهی کنید

    www.abc.com/news.php ====> www.abc.com/news/farsi/read

    یا هر چیز دیگه

    من که گفتم از easy php استفاده می کنم و آدرس xampp ندارم ولی توی فایل conf تغییرات رو اعمال کردم. یعنی # رو برداشتم ولی هنوز کار نمی کنه
    من چون از easy php استفاده نکردم تنظیماتش رو نمی دونم.
    ولی یه چیز دیگه هم هست . فایل اچ تی اکسز رو باید در ریشه اصلی قرار بدید و برای فعال کردن مد ریرایت هم باید ابتدای صفحه اچ تی اکسز این کد رو وارد کنی که فکر کنم نکردید :


    AddDefaultCharset utf-8
    Options +SymLinksIfOwnerMatch
    RewriteEngine On

    مشکلت حل می شه

    موفق باشید

  10. #50

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    Options +SymLinksIfOwnerMatch
    من از سرور برتینا استفاده می کنم، این سرور اعصابم رو ریخته به هم، همش ارور می ده و نمی شه تنظیمات دلخواه خودم رو توی فایل htaccess قرار بدم.

    شما چه سروری پیشنهاد می دید؟

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    در جواب به دوستان قبلی
    اگر در سرورهاشون Options +SymLinksIfOwnerMatch جواب نداد می تونن این کد رو جایگزین کنن :
    Options +FollowSymlinks

  12. #52

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    آقا هر دو تاشون رو امتحان کردم ( Options +FollowSymlinks و قبلی) ولی باز همون پیغام رو می ده. شاید اگه سرورم رو عوض کنم جواب بده اگه لینکی از سرور دیگه ای سراغ دارین بگید (با اینکه من سر کلاس با همین easy php کار می کنم و اگه جواب نده و بچه ها سر کلاس بپرسند -احتمالش کمه- اونوقت کمی گیر می کنم)
    منتظر جوابهای سبز شما هستم

  13. #53

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    برای جلوگیری ازدسترسی به فایلهای محرمانه درپوشه private چگونه از کد htaccess استفاده کنم کنم؟
    بعنوان مثال آدرس وب سایت این
    http://www.majid1.net باشد تمامی فایلهای ویرایش و حذف و ارسال و.......در این پوشه private میباشد حالا اگر آدرس بدین صورت بنویسم http://www.majid1.net/private/delete.php صفحه حذف مطالب نشان داده میشود برای جلوگیری ازمشاهده این فایلها با دادن همچنین آدرسی چکار باید کرد؟

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    با سلام خدمت تمامی دوستان

    در آموزش صفحه اول همه چیز توضیح داده شده ولی بعضی از بچه ها همچنان سوال می پرسند و گفتم یکبار اینجا توضیح بدم

    د
    وستان ببخشید اینو چند بار امتحان کردم جواب نگرفتم

    اینو چطوری { http://localhost/article/index.php?page=2 }
    ایجنوری کنم { http://localhost/article/News/2 }
    خب اول باید با توابع مد ریرایت آشنایی داشته باشید که در اینجا من به فایل htaccess می گم آقا اگر index.php?page=2 چنین آدرسی بود شما بیا و به این تبدیلش کن News/2
    همیشه باید فایل htaccess در پوشه مورد نظر ایجاد بشه . مثلا در این مثال دوستمون ، فایل htaccess در پوشه article ایجاد می شه و داخلش دستورات رو می نویسیم :

    RewriteRule ^News/([^/]*)/([^/]*)/?$ index.php?page=$1 [QSA,NC,L]


    حالا موقع لینک دادن در php دیگه نمی نویسیم : a href="index.php?page='.$row[id].' iiiiiiiiii

    باید ینویسید : http://localhost/article/News/.'$row["id}].' / '.record.' news

    * وقتی دارید از htaccess استفاده می کنید حتما باید کل لینک ها و آدرس دهی ها به صورت کامل باشه در غیر این صورت عمل نخواهد کرد
    * اگر در لوکال هاست دارید تست می کنید باید توابع مد ریرایت رو فعال کنید . پست شماره دوم همین تاپیک
    * فایل htaccess در پوشه مورد نظر فایل ها ذخیره شود
    * حتی می تونید به صورت فارسی هم آدرس دهی کنید ولی نباید از کاراکتر خالی استفاده کنید یعنی Space (به کل خطا می گیره)

    اینم کد کامل برای پاسخ به این دوست عزیزمون :

    AddDefaultCharset utf-8
    Options +FollowSymlinks
    RewriteEngine On


    RewriteRule ^News/([^/]*)/([^/]*)/?$ index.php?page=$1 [QSA,NC,L]



    برای اینکه نام یک فایل هم تغییر بدید به این صورت می تونید عمل کنید :

    RewriteRule ^Ali/علیرضا/Reza$ news.php [QSA,NC,L]


    آدرس news.php می شه www.abc.com/Ali/علیرضا/Reza
    این ادیتور نمیذاره واسه شما درست نمایش داده بشه . در کل علیرضا وسط قرار می گیره


    امیدوارم بدردتون خورده باشه.
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله رضا قربانی : شنبه 15 بهمن 1390 در 22:49 عصر

  15. #55

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    اقا ممنون اینی که شما میگی رو انجام دادم شد اما یک سوال !!!؟؟؟
    یه سایتی بخواد تایتل مطالبش اون بالا چاپ شه باید چی کار کنه !!! همورو دونه دونه باید اینجا بسازی این که نمیشه !!!
    منظورم اینه نمی تونه هی بیاد تایتل اصلی شو اینجا تو .htaccses بهزنه که مثلا اگه روزی 10تا مطلب جدید بزاره چجوری باید اینارو درست کنه !!
    manzoram ine ke age
    page_download.php?id=122 in bashe va titelesh bashe
    بازی اکشن
    va page_download.php?id=123
    فیلم خوب
    va gheyre
    in id ta 10000 yerozi shayad bere :D
    نمیتونم که این و دستی آپدیت کنم آخه
    آخرین ویرایش به وسیله yashar_0007 : جمعه 14 بهمن 1390 در 01:37 صبح

  16. #56

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    سلام، ممنون خودم پیدا کردم D:
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : شنبه 15 بهمن 1390 در 17:00 عصر دلیل: لطفاً فارسی بنویسید

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    Thumbs up نقل قول: ترفندهای .htaccess

    در اینجا می خواهیم به این صورت عمل کنیم

    http://www.abc.com/index.php?page=articles
    تبدیل بشه به : (یعنی آدرسی که به صورت گت به صفحه مربوطه ارسال کردید رو حذف می کنه و فقط مقدارش رو نمایش میده) :




    باید داخل فایل اچ تی اکسس این کد رو قرار بدیم :

    RewriteEngine On
    RewriteRule ^([a-zA-Z0-9]+)/$ index.php?page=$1





    Common variable sets


    • [A-Z] The variable can have uppercase letters
    • [a-z] The variable can have lowercase letters
    • [0-9] The variable can have numbers
    • ([a-zA-Z0-9]+) The variable can have any of the above, and has no limit to the number of characters.

    ترفند خوبیه
    موفق باشید

  18. #58

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    سلام

    درخواست کمک داشتم

    میخوام مثل این آدرس

    http://alef.ir/vdciupazrt1a5z2.cbct.html?143102

    به آدرس :
    http://mydomiain.com/vdciupazrt1a5z2.cbct.html?143102

    تبدیل بشه

    تو htaccess چی باید بزنم؟

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    نقل قول نوشته شده توسط mahmod2000 مشاهده تاپیک
    سلام

    درخواست کمک داشتم

    میخوام مثل این آدرس

    http://alef.ir/vdciupazrt1a5z2.cbct.html?143102

    به آدرس :
    http://mydomiain.com/vdciupazrt1a5z2.cbct.html?143102

    تبدیل بشه

    تو htaccess چی باید بزنم؟
    باید اینو بزنی و ادامش رو با پی اچ پی بهش اضافه کنی . حالا با توابع هم می شه که توی پست بعدی بهتون یاد می دم
    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine on
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^alef\.ir
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.mydomain.com/$1 [R=permanent,L]


    یا اگر بالایی جواب نداد این :

    RewriteEngine on
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^alef.ir [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.mydomain.com/$1 [L,R=301]


    این روش برای اضافه کردن www. در مبحث سئو هم ارزش خواص خودش رو داره

    این هم همون کد بالاست ولی یه کم از امنیت بالاتری برخورداره که می تونی به جاش استفاده کنی :

    RewriteEngine on
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.alef\.ir [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.mydomain.com/$1 [L,R=301]


    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله رضا قربانی : یک شنبه 23 بهمن 1390 در 00:07 صبح

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    Thumbs up اچ تی اکسس - توابع ریرایت

    دیدم این تاپیک خوابیده گفتم یک آموزش کلی و کد در اختیار برنامه نویسان عزیز بذارم . خیلی کم دیده می شن که از اچ تی اکسس استفاده می کنن که در اشتباه هستند و منم تلاش می کنم تا بلکه چند نفری بهبود پیدا کنند .

    خب بریم روی آموزش :


    چنین آدرس هایی داریم که می خواییم نام دامنشون رو عوض کنیم

    http://domain.com/cgi-bin/38837728.cgi
    یـــــــــــــــــا
    http://www.domain.com/cgi-bin/38837728.cgi

    که می خواییم آدرس دامین تبدیل بشه به :
    http://reza.net/cgi-bin/abc/38837728.cgi


    میاییم از این کد استفاده می کنیم :

    RewriteEngine on
    RewriteCond %{SERVER_NAME} www.domain.com|domain.com
    RewriteRule ^/?cgi-bin/38837728.cgi http://reza.net/cgi-bin/abc/38837728.cgi [R=301,L]




    ================================================== =====================================



    در اینجا می تونید آدرس هایی که پسوند آنها php میباشد رو به html تبدیل کنید :

    RewriteRule ^(.*)\.php$ /$1.html [R=301,L]

    و برعکس
    RewriteRule ^(.*)\.html$ $1.php [R=301,L]




    ================================================== =====================================




    در اینجا شرط میذاریم و می گیم اگر ساعت 16 شد که همون 4 بعداز ظهر میشه سایت رو deny all access کن یا ساده تر بگم مسدود کردن دسترسی در ساعت خاصی از روز

    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{TIME_HOUR} ^16$
    RewriteRule ^.*$ - [F,L]





    ================================================== =====================================


    در اینجا می گیم در آدرس ها هر جا _ underscores یا همون آندرلاین داره رو به خاطر منفی خوردنش در سئو بیا و به - دش تبدیل کن


    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteBase /

    RewriteRule !\.(html|php)$ - [S=4]
    RewriteRule ^([^_]*)_([^_]*)_([^_]*)_([^_]*)_(.*)$ $1-$2-$3-$4-$5 [E=uscor:Yes]
    RewriteRule ^([^_]*)_([^_]*)_([^_]*)_(.*)$ $1-$2-$3-$4 [E=uscor:Yes]
    RewriteRule ^([^_]*)_([^_]*)_(.*)$ $1-$2-$3 [E=uscor:Yes]
    RewriteRule ^([^_]*)_(.*)$ $1-$2 [E=uscor:Yes]

    RewriteCond %{ENV:uscor} ^Yes$



    RewriteRule (.*) http://abc.com/$1 [R=301,L]





    ================================================== =====================================


    یک دستور امنیتی :
    جلوگیر از اجرا شدن کدها توسط مرورگر زمانی که یک درخواست با X-moz ارسال می شه
    Stop browser prefetching


    RewriteEngine On
    SetEnvIfNoCase X-Forwarded-For .+ proxy=yes
    SetEnvIfNoCase X-moz prefetch no_access=yes

    # block pre-fetch requests with X-moz headers
    RewriteCond %{ENV:no_access} yes
    RewriteRule .* - [F,L]


    ================================================== =====================================


    جلوگیری از سرقت فایل های تصویری وب سایت و سرقت پهنای باند شما


    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
    RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www\.)?abc.com/.*$ [NC]
    RewriteRule \.(gif|jpg|swf|flv|png)$ /feed/ [R=302,L]


    ================================================== =====================================

    مانع از دسترسی کاربر به فایل های داخل پوشه .


    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{THE_REQUEST} ^.+$ [NC]
    RewriteRule .* - [F,L]



    ================================================== =====================================


    مانع از دسترسی کاربر به زیر پوشه ها
    Deny access to anything in a subfolder

    .

    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{THE_REQUEST} ^[A-Z]{3,9}\ /([^/]+)/.*\ HTTP [NC]
    RewriteRule .* - [F,L]




    ================================================== =====================================


    اینم یک کد بسیار ساده و کارآمد
    درخواست های داخلی سایت اگر تا حد 10 درخواست رسید یک پیام نمایش بده و جلوگیری کنه
    RewriteCond %{ENV:REDIRECT_STATUS} 200
    RewriteRule .* - [L]


    اینم توضیح خارجیش چون شاید یه کم بد توضیح داده باشم:

    An error message related to this isRequest exceeded the limit of 10 internal redirects due to probable configuration error. Use 'LimitInternalRecursion' to increase the limit if necessary. Use 'LogLevel debug' to get a backtrace.or you may seeRequest exceeded the limit,probable configuration error,Use 'LogLevel debug' to get a backtrace, orUse 'LimitInternalRecursion' to increase the limit if necessary



    ================================================== =====================================


    اینم چند تا کد امنیتی در برابر درخواست های مخرب کاربر
    برای محافظت از درخواست های مخرب و دیگر رفتار استثماری بررسی می شود.



    RewriteEngine On
    RewriteCond %{THE_REQUEST} ^.*(\\r|\\n|%0A|%0D).* [NC]

    RewriteRule ^(.*)$ - [F,L]




    ================================================== =====================================

    یک چیز خیلی جالب که بهش برخوردیم و توضیح می دم.


    در موتور جستجو گر گوگل ، Crauler ها کاربرانی که از سایت هایی به سایت شما میان ، آدرس هاشون ذخیره می شه و خیلی هم روی امتیاز دادن مثبت تاثیر داره و اگر آدرس های ذخیره شده از کلماتی که ناشایست بوده و از نظر طراحان امتیاز منفی می خوره استفاده شود باید از چنین کلماتی جلوگیری کنیم و آدرس های آنها رو قبل از ورود به سایت فیلتر کنیم تا از منفی خوردن در سئو جلوگیری شه .


    همه جا از امنیت HTTP_REFERER بد گفتن از تابع RewriteCond میاییم و امنیتش رو برقرار می کنیم:
    بعد کلماتی که مایلید فیلتر شود رو تعریف می کنیم
    poker drugs پوکر - مواد مخدر و ........

    و در آخر عملیات رو اعمال می کنیم

    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTP_REFERER} ^(.*)(<|>|'|%0A|%0D|%27|%3C|%3E|%00).* [NC,OR]
    RewriteCond %{HTTP_REFERER} ^http://(www\.)?.*(-|.)?adult(-|.).*$ [NC,OR]
    RewriteCond %{HTTP_REFERER} ^http://(www\.)?.*(-|.)?poker(-|.).*$ [NC,OR]
    RewriteCond %{HTTP_REFERER} ^http://(www\.)?.*(-|.)?drugs(-|.).*$ [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ - [F,L]




    ================================================== =====================================


    جلوگیری از سرقت کوکی :

     RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTP_COOKIE} ^.*(<|>|'|%0A|%0D|%27|%3C|%3E|%00).* [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ - [F,L]



    جلوگیری از درخواست های مخرب :

    RewriteEngine On
    RewriteCond %{REQUEST_URI} ^.*(,|;|:|<|>|">|"<|/|\\\.\.\\).* [NC,OR]
    RewriteCond %{REQUEST_URI} ^.*(\=|\@|\[|\]|\^|\`|\{|\}|\~).* [NC,OR]
    RewriteCond %{REQUEST_URI} ^.*(\'|%0A|%0D|%27|%3C|%3E|%00).* [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ - [F,L]





    محافظت از سرورتون در برابر پرس و جو ها :


    RewriteEngine On
    RewriteCond %{QUERY_STRING} ^.*(localhost|loopback|127\.0\.0\.1).* [NC,OR]
    RewriteCond %{QUERY_STRING} ^.*(\.|\*|;|<|>|'|"|\)|%0A|%0D|%22|%27|%3C|%3E|%00 ).* [NC,OR]
    RewriteCond %{QUERY_STRING} ^.*(md5|benchmark|union|select|insert|cast|set|dec lare|drop|update).* [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ - [F,L]




    اینم بن کردن آی پی در رنج خاص :


    RewriteEngine On
    RewriteCond %{REMOTE_ADDR} ^123\.$ [OR]
    RewriteCond %{REMOTE_ADDR} ^456\.789\.$ [OR]
    RewriteCond %{REMOTE_ADDR} ^789\.123\.456\.$ [OR]




    home page کردن آدرس وب سایت خودتون :


    RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Mozilla.*
    RewriteRule ^/$ /homepage.max.html [L]

    RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Lynx.*
    RewriteRule ^/$ /homepage.min.html [L]

    RewriteRule ^/$ /homepage.std.html [L]

    RewriteRule ^(.*)$ - [F,L]




    لطفا از سوالات پیش و پا افتاده پرهیز کنید چون در اوایل پست ها آموزش لازم داده شده .
    و در آخر شرمنده اگر غلط املایی یا از کلمات درستی استفاده نکردیم . قصدمون فقط آموزش دادن و کمک به برنامه نویسان عزیز بود .
    امیدوارم مثبت واقع شده باشد.

    موفق باشید
    شادزی

  21. #61

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    ببخشید که یه سوال مبتدی میکنم

    htaccess
    روی لوکال کار نمیکنه؟
    باید حتما روی هاست آپلود بشه ؟

    modwrite
    هم فعال کردم

  22. #62
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    320

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    نقل قول نوشته شده توسط mahmod2000 مشاهده تاپیک
    ببخشید که یه سوال مبتدی میکنم

    htaccess
    روی لوکال کار نمیکنه؟
    باید حتما روی هاست آپلود بشه ؟

    modwrite
    هم فعال کردم
    نه کار میکنه.با xampp تست کن.Easy PHP جواب نمیده.

  23. #63

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    با xampp هستم عزیز

    ولی انگار هیچیش عمل نمیکنه

    فایل htaccess رو گذاشتم کنار فایل php

    درسته دیگه؟

  24. #64
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    320

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    دادا نام فایل باید htaccess. باشه.شاید نقطه یادت رفته؟؟؟؟؟

  25. #65

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    بله عزیز درسته

    الان این ارور رو میده :
    Server error!

    The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Either the server is overloaded or there was an error in a CGI script.
    If you think this is a server error, please contact the webmaster.
    Error 500

    localhost
    2/12/2012 12:14:06 PM
    Apache/2.2.17 (Win32) mod_ssl/2.2.17 OpenSSL/0.9.8o PHP/5.3.4 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.1


    این فایل htaccess را ضمیمه کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    خب عزیز من شما در لوکال هاست هستید و آدرس پیشفرض رو دادید www.domain.ir خب معلومه که ارور می گیره.

    شما اول روی هاست تست بگیر چون مربوط به دامنه می شه اگر جواب گرفتید بیایید توی لوکال و از آدرس لوکال http://localhost/ یا آدرس آی پی لوکال http://127.0.0.1/ استفاده کنید . چون خودم روی لوکال هاست تست نگرفتم.

    بعد به این مسیر هم برو باید همش ACTIVATED سبز رنگ باشه . در این صورت شما با لوکال هاست مشکل ندارید : http://localhost/xampp/ منوی سمت چپ گزینه Status

    من اینا همه رو توضیح دادم فقط باید کمی دقت کنید و از پست دادن پرهیز کنید.
    بعد کد نویسی شما هم اشتباهه . به این صورت باید بنویسید : توی پست شماره 60 همین تاپیک توضیح دادم


    AddDefaultCharset utf-8
    Options +FollowSymlinks
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.default\.ir [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.mydomain.com/$1 [L,R=301]

    موفق باشید

  27. #67

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    دوست عزیز الان درست کار کرد

    ولی این کد مگه واسه جایگزینی اسمه دامین فقط نیست؟

    این ردایرکت میکنه به آدرس mydomain

    من منظورم اینه که فقط اسمه لینکایی که میاد رو عوض کنه نه اینکه ردایرکت کنه

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    من الان روی هاست تست کردم جواب داده . ولی روی لوکال هاست نشد روی لوکال ریدایرکت شده . باید دید مشکل از کجاست

  29. #69

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    ببخشید حل شد
    آخرین ویرایش به وسیله maysam3 : دوشنبه 01 اسفند 1390 در 10:09 صبح

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار colors
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان
    پست
    1,075

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    درود

    دوستان من یه پوشه دارم که چندتای فایل توشه که در فواصل زمانی نامشخص در طول روز توسط cron jabs اجرا میشن و یه سری کارارو انجام میدن.

    الان میخواستم بدونم چطوری با htaccess دسترسی اون پوشه رو محدود کنم که اگه آدرس اون فایلها رو زدن اجرا نشن و یا خطای چیزی بده؟ ( توجه کنید که باید توسط cron jabs اجرا بشن )

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    در این کد دسترسی پوشه ها رو از کاربر می گیریم :

    Options +FollowSymlinks
    RewriteEngine on
    RewriteRule ^(.*)$ deny.php [nc]





    تو قسمت بالا اگه کاربر بخواد به هر نحوی وارد یه پوشه بشه ریدایرکت میشه به deny.php
    در مثال بعدی کاری کنیم که فقط به فایل های خاصی دسترسی داشته باشه و بجز اون هر فایلی خواست باز کنه ارور بده :


    Options +FollowSymlinks
    RewriteEngine On
    rewritecond %{REQUEST_FILENAME} !^(.+).css$
    rewritecond %{REQUEST_FILENAME} !^(.+).js$
    rewritecond %{REQUEST_FILENAME} !file.php$
    RewriteRule ^(.+)$ /deny/ [nc]



    تو دستور بالا ما گفتیم فقط به فایل هایCss Js و فایل file.php اجازه بده که توسط کاربر فراخوانی بشه در غیر اینصورت ریدایرکت کنش به پوشه /deny/ .

    جدا از اینا پست شماره 61 ما که توی صفحه 7 ایجاد شده هم یه نگاه بنداز چون یک روش دیگه هم توضیح دادم.

    موفق باشید

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار colors
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان
    پست
    1,075

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    مثل همیشه عالی بود - ممنون

    این مثال دوم نمیشه عکسش رو گذاشت؟

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    ! علامت معکوسه . حذفش کنی میشه همین چیزی که شما می خواهید.

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    درخواستی از دوستان :ی

    با این کد می تونید مقدار حجم آپلود فایل و اطلاعات ارسالی در سایت که با php نوشته شده را به مقدار 25 مگابایت افزایش دهید و یا بیشتر :
    (کد روزه : برای php5 به بالا)


    <Directory />
    Options +FollowSymLinks
    AllowOverride All
    </Directory>


    <IfModule mod_php5.c>
    php_value max_execution_time "60"
    php_value max_input_time "60"
    php_value upload_max_filesize "25M"
    php_value post_max_size "25M"
    </IfModule>


    البته روش های زیادی برای این کار وجود داره که این به روش اچ تی اکسسه.

    این کد ها هم هر کدوم یک کاری انجام میده(مثلا در ارتباط با استفاده سیشن و کوکی و ...) :
    php_value post_max_size 200M
    php_value upload_max_filesize 200M
    php_value memory_limit 300M
    php_value output_buffering on
    php_value max_execution_time 259200
    php_value max_input_time 259200
    php_value session.cookie_lifetime 0
    php_value session.gc_maxlifetime 259200
    php_value default_socket_timeout 259200

    و و و ...

    موفق باشید

  35. #75
    کاربر تازه وارد آواتار nader3
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    67

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    سلام دوستان یکی میتونه به من کمک کنه؟ من از سرور ویندوز استفاده می کنم به زور تونستم htaccess رو به web.config تبدیل کنم ، اما الان وقتی ؟ رو به / تبدیل می کنم فایل های جاوا اسکریپت و سی اس اس رو نمی خونه

  36. #76
    کاربر دائمی آواتار colors
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان
    پست
    1,075

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    درود

    باید آدرس دهی فایلهای رو از حالت نسبی به مطلق تبدیل کنید.

    یعنی به جای اینکه اینطور آدرس بدید
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/style.css"/>

    باید اینجوری آدرس بدید
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.mysite.com/css/page/site.css"/>


    البته میتونید از تگ base در بخش head استفاده کنید و آدرس دهی هارو تغییر ندید. فقط کافیه آدرس وب سایت خود رو به تگ base بدید.

    مثل این
    <base href="http://www.mysite.com/"/>

  37. #77

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    آقا این کد من کار نمیکنه مشکلش چیه؟

    RewriteEngine on
    RewriteRule ^profile/userid/([0-9]+) www.tehranartgallery.com/profile.php?userid=$1 [NC]

  38. #78

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen6500 مشاهده تاپیک
    سلام فکرکنم یک علامت دلار نذاشتی
    فکرکنم این طوری باید باشه :
    RewriteRule ^profile/userid/([0-9]+)$  http://www.tehranartgallery.com/profile.php?userid=$1 [NC]
    آقا متاسفانه بازم کار نمیکنه لطفا راهنمایی کنید

  39. #79
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    باید به این صورت بنویسید :


    اگر محتویات گت شما String بود :

    RewriteRule ^profile/userid/([^/]*)$  profile.php?userid=$1 [L]


    آدرس دهی شما می شه : www.abc.com/profile/userid/Reza/
    اگر محتویات گت شما int یا یعنی فقط عدد بود :

    RewriteRule ^profile/userid/([^/]*)/([^/]*)/?$  profile.php?userid=$1 [QSA,NC,L]


    آدرس دهی شما می شه : www.abc.com/profile/userid/1/

    موفق باشید

  40. #80

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    نقل قول نوشته شده توسط رضا قربانی مشاهده تاپیک
    باید به این صورت بنویسید :


    اگر محتویات گت شما String بود :

    RewriteRule ^profile/userid/([^/]*)$  profile.php?userid=$1 [L]


    آدرس دهی شما می شه : www.abc.com/profile/userid/Reza/
    اگر محتویات گت شما int یا یعنی فقط عدد بود :

    RewriteRule ^profile/userid/([^/]*)/([^/]*)/?$  profile.php?userid=$1 [QSA,NC,L]


    آدرس دهی شما می شه : www.abc.com/profile/userid/1/

    موفق باشید
    ممنون از راهنماییتون ولی خودتون این لینکو چک کنید ببینید باز جواب نمیده

    http://www.tehranartgallery.com/profile.php?userid=80

    http://www.tehranartgallery.com/profile/userid/80/

صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •