صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 165

نام تاپیک: ترفندهای .htaccess

  1. #81
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    دوست عزیز شما به چه صورتی لینک میدید ؟

    باید به این شکل لینک بدید
    چون عددیه باید از این کد ریرایت استفاده کنیم :

    RewriteRule ^profile/userid/([^/]*)/([^/]*)/?$ profile.php?userid=$1 [QSA,NC,L]
    و این آدرس دهی :

    href="www.abc.com/profile/userid/'.$row["id"].'/

    یادتون باشه در انتها / بذارید.

    من تست کردم مشکلی نداشت

  2. #82

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    نقل قول نوشته شده توسط رضا قربانی مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما به چه صورتی لینک میدید ؟

    باید به این شکل لینک بدید
    چون عددیه باید از این کد ریرایت استفاده کنیم :

    RewriteRule ^profile/userid/([^/]*)/([^/]*)/?$ profile.php?userid=$1 [QSA,NC,L]
    و این آدرس دهی :

    href="www.abc.com/profile/userid/'.$row["id"].'/

    یادتون باشه در انتها / بذارید.

    من تست کردم مشکلی نداشت
    بله منم همیک کد را استفاده کردم ولی تو 2 تا لینک بالا که نمونه گذاشتم دیدید که جواب نداد

  3. #83

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    نقل قول نوشته شده توسط رضا قربانی مشاهده تاپیک
    عزیز من می گم تست کردم مشکلی نداشته . سه تا پست ارسال کردید هنوز نحوه لینک دادن رو برامون نفرستادید تا ما ببینیم چی کار کردی و مشکلت چیه.

    نحوه لینک دادن در php که از بانک می خونید و لینک داینامیک تولید می کنید رو اینجا برامون بذارید تا راهنماییتون کنیم . در غیر این صورت نمیشه کاری کرد
    آقا لینک داینامیکو هنوز درست نکردم فعلا دارم تست میکنم که لینکو چه مدلی درست کنم.ضمن اینکه نیازی به اون نیست فعلا.الان اون 2 تا لینکی که بالا دادم شما میگی تست کردی مشکلی نداره واسه من کار نمیکنه.
    آخرین ویرایش به وسیله mrm109 : شنبه 03 تیر 1391 در 02:05 صبح

  4. #84
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    عجب...

    خب فایلتون رو که دارید تست می کنید ضمیمه کنید تا براتون درست کنیم

    از پست های spam خودداری نمایید

    باتشکر

  5. #85

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    سلام دوستان
    من توی سایتم کلی جاوا استفاده کردم.
    بعضی هاش رو توی فایل های js ذخیره کردم و توی صفحه فراخوانی میکنم
    جدیدا متوجه شدم که بعضی سایت های همکار اومدن دقیقا همون کدهای js من رو از توی فایل ها کپی پیست کردن دارن استفاده می کنن.
    آیا از طریق htaccess میشه دسترسی مستقیم به فایل های js رو محدود کرد به نحویکه سورس اون ها قابل نمایش نباشه ولی بتونه عملیات مربوطه رو در صفحه اجرا کنه ؟؟؟

  6. #86
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    نقل قول نوشته شده توسط mr.wolf مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من توی سایتم کلی جاوا استفاده کردم.
    بعضی هاش رو توی فایل های js ذخیره کردم و توی صفحه فراخوانی میکنم
    جدیدا متوجه شدم که بعضی سایت های همکار اومدن دقیقا همون کدهای js من رو از توی فایل ها کپی پیست کردن دارن استفاده می کنن.
    آیا از طریق htaccess میشه دسترسی مستقیم به فایل های js رو محدود کرد به نحویکه سورس اون ها قابل نمایش نباشه ولی بتونه عملیات مربوطه رو در صفحه اجرا کنه ؟؟؟
    خیر دوست عزیز
    زبان های کلاینت ساید (مثل جاوا اسکریپت و سی اس اس) باید کاملا در مرورگر کلاینت لود بشند و برای همین نمیشه جلوی لود شدنشون رو گرفت.

  7. #87

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    دوستان کد زیر که نوشتم به لینکی که میخوام ریدایرکت میکنه ولی ریرایت نمیشه.مشکل چیه چجوری باید بنویسم

    RewriteEngine on
    RewriteRule ^tag/sec/(.*)$ ../../../tag.php?sec=$1 [R]

  8. #88

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    من می خوام هر درخواستی که با test شروع نمی شه به ریرایت مد برن ولی اینطور نمی شه. مشکل چسه؟

    RewriteCond %{QUERY_STRING} !^test/

    RewriteRule ^([^\/]+)/([^\/]+)$ index.php?c1=$1&c2=$2 [NC,L]

  9. #89
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    tehran
    سن
    35
    پست
    240

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    با سلام
    من میخوام این آدرس رو http://localhost/mvc/index.php?rt=blog/view اینم لینکم هست
    کد HTML:
    <a href="http://localhost/mvc/index.php?rt=blog/view">blog</a>
    به این تغییر بدم
    localhost/mvc/blog/view
    همه تاپیک ها که به این موضوع مربوط میشود رو هم امتحان کردم اما نشد لامصب
    مدریرایت هم فعال این فایلhtaccess.zip
    با تشکر

  10. #90
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    tehran
    سن
    35
    پست
    240

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    سلام
    آقا یکی یه نگاه بندازه
    اینم خطایی که آپاچی میده
    127.0.0.1 - - [26/Jul/2012:10:11:42 +0430] "GET /mvc/index.php?rt=blog/view HTTP/1.1" 200 67
    تشکر

  11. #91
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    من می خوام هر درخواستی که با test شروع نمی شه به ریرایت مد برن ولی اینطور نمی شه. مشکل چسه؟

    1
    2
    3
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !^test/

    RewriteRule ^([^\/]+)/([^\/]+)$ index.php?c1=$1&c2=$2 [NC,L]
    نحوه شرط گذاری شما اشتباهه . باید دقیق و کامل بنویسید . خشک و خالی با نوشتن test جواب نمیگیرید .


    با سلام
    من میخوام این آدرس رو http://localhost/mvc/index.php?rt=blog/view اینم لینکم هست
    کد HTML:
    <a href="http://localhost/mvc/index.php?rt=blog/view">blog</a>
    به این تغییر بدم
    localhost/mvc/blog/view
    همه تاپیک ها که به این موضوع مربوط میشود رو هم امتحان کردم اما نشد لامصب
    مدریرایت هم فعال این فایلhtaccess.zip
    با تشکر
    فایل اچ تی اکسس باید داخل فولدر mvc ایجاد کنید و چنین کدی رو بنویسید :
    RewriteRule ^([^/]*)$ index.php?rt=$1 [L]

    یا

    RewriteRule ^([^/]*)/([^/]*)/?$ index.php?rt=$1 [QSA,NC,L]


    موقع فراخوانی هم میگید

    echo'<a href="www.abc.com/mvc/'.$row["blog"].'/'.$row["view"].'"> abc </a>';
    آخرین ویرایش به وسیله رضا قربانی : یک شنبه 12 شهریور 1391 در 11:46 صبح

  12. #92
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    یک موقع هایی آدرس بعضی از صفحاتتون تغییر می کنه با این کد می تونید ریدایرکت کنید به آدرس جدید :

    RewriteRule ^old_page.php$ http://new_domain.com/new_page.php [R=301,NC]


    ====================
    چنین آدرسی داریم :
    http://mydomain.com/blog.php?categor...h=05&year=2008
    که می خواهیم تبدیل بشه به :
    http://mydomain.com/news/05/2008

    RewriteRule ^blog/([^/]+)/([^/]+)$ blog.php?category=$1&article_id=$2 [NC]


    ================

    یک آدرس گت داریم که نمی خواهیم نمایش داده بشه و بعد از تصحیح پسوند هم به html تبدیل کنیم چنین آدرسی داریم :
    www.abc.com/reza.php?get=test
    که می خواهیم تبدیل بشه به :
    www.abc.com/test.html

    RewriteRule ^([^/]*)\.html$ reza.php?get=$1 [L]


    در این سایت از اینگونه مد ریرایت ها استفاده شده که می تونید ببینید : http://www.amolboresh.com/%D8%AF%D9%...%A9%D9%86.html
    تا مطالب بعدی
    موفق و پیروز باشید

  13. #93
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen6500 مشاهده تاپیک
    سلام داش رضای گــل
    آقا ممنون از آموزشای خوبت
    یه سوال من میخوام فاصله ای که توی آدرس بعضی لینک ها هست (20%)رو به خط فاصله تبدیل کنم
    میشه یه توضیح بدی
    بازم ممنون

    اگر دو تا آدرس گت داشتیRewriteRule ^([A-Za-z-\s]+)/([A-Za-z-\s]+)$ /index.php?lastname=$1&name=$2 [QSA,L]

    اگر یکی آدرس گت داشتی
    RewriteRule ^([A-Za-z-\s]+)$ /html/index.php?lastname=$1 [QSA,L]

    ولی بهینه تر و رایج تر اینه که با php بگی هر جا کاراکتر خالی بود به جاش یک آندرلاین بذارید : (دش یا - در سئو منسوخ شده)

    str_replace("_"," ",$row["test"])

    شما باید با php این کار رو انجام بدید . چون با دستورات ریرایت یک آدرس جدید درست میشه یعنی شما با دو آدرس به صفحه خودتون لینک میشید .

  14. #94

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    سلام
    من ریرایت رو انجام دادم درست کار میکنه و صفحه ای که می خوام رو میاره
    فقط مشکل اینجاست که css صفحه لود نمیشه و فقط متن اوون صفحه میاد.

    راهنمایی کنید مشکل کجاست
    ممنون

  15. #95
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شهر من یک گل به نام حضرت معصومه(س) دارد
    پست
    495

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    جایی که css رو لینک کردین آدرس دهی کامل انجام بدین یا از تگ <base> استفاده کنید.

  16. #96

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    نقل قول نوشته شده توسط .fatemeh مشاهده تاپیک
    جایی که css رو لینک کردین آدرس دهی کامل انجام بدین یا از تگ <base> استفاده کنید.
    مرسی عزیزم از راهنماییت با یه تگ بیس ساده همه چی حل شد.فدااات

  17. #97

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    درود
    من مطالب رو خوندم ولی به سوالی که توی ذهنم بود جوابی داده نشد.

    توی صفحه اول گوگل یک لوگویی هست که لینکش اینه :

    https://www.google.com/images/srpr/logo3w.png

    خوب حالا گوگل یه کاری کرده که شما فقط میتونی این لوگو رو ببینی یعنی دیگه نمیتونیم فایل ها و یا عکس هایی که توی این پوشه قرار داره رو ببینیم تا وقتی که آدرس دقیق اون عکس رو بدونیم . حال اگه به پوشه های دیگه برید میبینید که Error 404 میده یعنی شبیه این صفحه :

    https://www.google.com/images/srpr

    حال چطوری میشه همچین کاری رو روی سایت خودم انجام بدم
    ممنون میشم

  18. #98

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    من اینارو هوندم میشه اینم توضیح بدین چیکا میکنه؟
    RewriteBase /cloob/
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?%{QUERY_STRING} [NE,L]


    این !-d یا !-f و این
    QUERY_STRING

    چیکار میکنه تو اون دستور

  19. #99
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    سلام
    متاسفانه نتونستم از مطالب ارزشمندتون در مورد زیر اسفاده کنم

    اگر توجه کنید در وبلاگها میشه یک ادرس شخصی رو مثل www.test.com
    به وبلاگت وصل کنی مثل ادرس http://sana-net.ir/blogs.php?id=149

    به صورتی که با زدن آدرس شخصی به صفحه وبلاگت می روی و حتی آدرس وب لاگ هم نشون داده نمیشه

    اگر ممکن است در مورد این کار کمی راهنمایی کنید و اینکه این کار فقط با httascc میشه انجام بشه و در طرف دامنه باید چه کارهایی انجام دهیم (تنظیم دی ان اس و ...)

  20. #100
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    ساب دومین

    سلام می شه یه کد برای استفاده از subdomain که همه جا( از جمله لوکال هاست) کار کنه بدید؟
    مثلا test.example.com بشه example.com/?sub=test
    تشکر.

  21. #101

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    نحوه تبدیل این لینک :

    project.php?catid=1

    به این لینک :
    category/1/مدیریت/


    توضیح بدین و بفرمایید اگر کاربر لینک دوم رو اجرا کنه از کجا تعیین کنیم کدوم فایل روی هاست اجرا بشه ؟
    اولی که معلومه project.php اجرا میشه دومی چی ؟

  22. #102
    کاربر دائمی آواتار morteza_carefree
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    رو به غروب CPU
    پست
    144

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    دوستان من به اين شکل کار کردم ولي جواب ندادالبته بگم که روي
    easyphp 5.3.8.0
    کار کردم آيا ميشه از اون باشه ؟

    RewriteEngine on

    RewriteRule ^(.+)/(.+)/?$ last2.php?id=$1&q=$2 [NC,L]

  23. #103

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    دسستون درد نکنه لذت بردم
    آخرین ویرایش به وسیله php_love : دوشنبه 16 بهمن 1391 در 13:15 عصر

  24. #104

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    با اینکه کسی اینجا جواب ما رو نداد اما با سعی خودم سایت کلا لینکاش فارسی شد :
    http://www.POROJE.Com

  25. #105
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    نقل قول نوشته شده توسط prg_mail مشاهده تاپیک
    با اینکه کسی اینجا جواب ما رو نداد اما با سعی خودم سایت کلا لینکاش فارسی شد :
    http://www.POROJE.Com
    عجب
    همه چی رو که آماده و منظم با توضیحات کافی و تست شب بیداری در اختیارتون گذاشتم .

    امان از دست چنین کاربرانی ، شماها باعث میشید حق خیلی های دیگه ....

    تازه این پست شما جنبه تبلیغاتی داره
    واقعا که

  26. #106

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    جناب رضا قربانی عزیز ضمن تشکر از زحمات جنابعالی لازم به ذکره که شما در این تاپیک خیلی زحمت کشیدین و کار خیلارو راه انداختین من از طرف اون ها هم از شما سپاسگزارم- اما بنده در تاریخ دوشنبه 25 دی 1391 19:18 عصر در پست شماره 102 سوالی پرسیدم که تا تاریخ چهارشنبه 09 اسفند 1391 22:08 عصر !!!!! کسی به اون جواب نداد باورتون میشه ؟! یعنی 45 روز ! و در این مدت خودم حلش کردم-از این بابت نوشتم کسی به ما کمک نکرد- البته 1 نکته دیگروهم در نظر داشته باشید : من گفتم کسی کمکم نکرد نه صرفا جناب قربانی کمکم نکرد - بازم از زحمات شما در آموزش با ما تازه کارا سپاسگزارم، قصد پست تبلیغاتی دادن ندارم اونو دادم به عنوان نمونه سایرین بررسی کنند.

    با تشکر از شما

  27. #107
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    یکی از سایت های مفید که می تونید ازش توی ساختن آدرس ها کمک بگیرید ، البته با کمی تغییرات بر روی کدهایی که بهتون میده :
    http://www.generateit.net/mod-rewrite/
    واسه تمرین عالی هست و خیلی کمکتون می کنه
    موفق باشید

  28. #108

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    کار این کد چی هست؟
    <ifModule mod_expires.c>
    ExpiresActive On
    ExpiresDefault "access plus 300 days"
    </ifModule>

  29. #109
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    فکر کنم می گه صفحات تاریخ انقضا داشته باشند و مدتش هم بیشتر از 300 روز باشه.

  30. #110

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    نقل قول نوشته شده توسط amin0256 مشاهده تاپیک
    فکر کنم می گه صفحات تاریخ انقضا داشته باشند و مدتش هم بیشتر از 300 روز باشه.
    یعنی سایت بعد از 300 روز دیگه بالا نیاد یا چیزه دیگه ای؟
    چون توی تمام فولدرهای رو سایتم این تو فایل هیت اکسس هست!!!
    اگر کلا هیت اکسس رو از رو هاست پاک کنم یا مقادیر همه رو خالی بزارم که مشکلی پیش نمیاد؟
    با تشکر

  31. #111

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    سلام دوستان
    یه سوال فنی!

    من با این دستورات توی htaccess کاری کردم که عکس های آپلود شده توی آپلودسنترم، فقط و فقط برای دامین خودم نمایش داده بشن!
    حالا یه ضعف داره و یه کمبود!
    ضعفش : وقتی کسی مستقیما میخواد یه عکسی رو ببینه، بازم پیغام خطا میده که عکس فقط توی فلان دامین نمایش داده میشه!
    یعنی میخوام علاوه بر اینکه توی دامین مشخص شده نمایش داده بشه، هر کسی که لینک مستقیم رو داره و میخواد توی مرورگر مستقیما عکس رو ببینه هم بتونه باز کنه!
    بر فرض لینک رو اینجوری توی مرورگر وارد کنه : http://Site.com/image.jpg

    کمبود : کمبودش اینه که میخوام علاوه بر نشون دادن عکس دلخواهم که توش نوشته دسترسی به این عکس فقط از فلان سایت امکان پذیر هست، لینک هم بشه!
    که کاربرا رو اون لینک کلیک کنن و بیان تو سایت.
    کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟

  32. #112

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    سلام دوستان
    چجوری میتونم با ارسال اطلاعات از یک سایت دیگه(مثلا فرمی در صفحه وبلاگ)، به یک صفحه php در سایتم، اونو اجرا کنم و ورودی هاشو از وبلاگ بگیرم!!!!؟
    البته در حالتی که کد
     RewriteRule .*\.(.*)$ http://www.example.ir [R,NC]

    رو بر میدارم درست کار میکنه و اجرا میشه!!! (این کد فکر کنم در واقع دسترسی مستقیم یا دسترسی از سایت های دیگر رو می بنده! درسته؟)
    ولی من میخوام با وجود این کد هم بتونم اون کار رو انجام بدم! (البته اگه بشه که صفحه ی php، فقط به آدرس مورد نظر من جواب بده که بهتر میشه! یعنی با مشخص کردن آدرس یا آی پی اون)

  33. #113
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    با سلام و خسته نباشید خدمت همگی دوستان
    بدون مقدمه
    جریان کار این موضوع زمانی رخ می دهد که افرادی بدون اینکه عکسی را دانلود و بر روی سرور خود آپلود کنند، به راحتی و با لینک کردن آن عکس از سایت شما باعث مصرف بیش از حد انتظار پهنای باند می شوند. مخصوصا اگر مطلب شما مطلبی پر بیننده باشد و چندین بار این کار انجام شود. اما جای نگرانی نیست.

    برای جلوگیری از این موضوع می توانید از فایل .htaccess موجود در فولدر اصلی هاست خود استفاده کنید :

    RewriteEngine on

    RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$

    RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www\.)?yourdomain.com/.*$ [NC]

    RewriteRule \.(gif|jpg|png)$ - [F]


    موفق باشید

  34. #114

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    با سلام
    دوستان سوال من در مورد RewriteRule بود البته یکم فرق داره
    تا الان من با این دستور میومدیم و آدرس زیر رو تبدیل به آدرس 2 می کردیم

    آدرس قبلی
    localhost/index.php?fbc=25
    کد httaccess
    RewriteRule ^fbc=(.*)?$ ./index.php?fbc=$1 [L]
    آدرس جدید
    localhost/fbc=25&

    تا اینجا مشکلی نیست مشکل از اینجا شروع میشه که فرض رو بر این بزارین که ما در آدرس اولیه 2 متغیر داشته باشیم مثلا

    localhost/index.php?fbc=25&cn=15

    حال من می خواهم یک همچین آدرسی رو بدیت بیاورم

    localhost/cn=12


    یعنی کدی می خواهم که متغیر اولیه رو نادیده بگیره
    شاید سوالم مفهمو نباشه ولی فرض کنید که ما در سایتون یک آدرس داریم با این نام
    localhost/num.html
    که به جای num یک عدد از 1 تا 10 قرار دارد حال می خواهم کاری کنم که وقتی ما آدرس زیر رو وارد می کنیم
    localhost/sd=65&num=5
    صفحه ای رو باز کند که با 5.html هست
    امیدوارم منطورم رو متوجه شده باشید تاکید میکنم که num متغیر اول نباشد
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله aminbrleevb : چهارشنبه 15 خرداد 1392 در 17:15 عصر

  35. #115

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    سلام
    برای ایجاد ساب دامین مجازی wild card DNS بر روی سرور اشتراکی فعال هست .

    از این کد استفاده می کنم :

    RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} ^([^.]+).web.ir$ [NC] RewriteCond %1 !^(www|ftp|mail)$ [NC] RewriteRule ^.*$ http://web.ir/blog/blog.php?id=%1


    از کد زیر هم استفاده کردم :

    RewriteEngine On
    RewriteCond ${HTTP_HOST} ^([^.]+).web.ir$ [NC]
    RewriteCond $1 !^(www|ftp|mail)$ [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://web.ir/blog/blog.php?id=$1



    با وارد کردن ساب دامین ها ، صفحه پیش فرض سرور نمایش داده میشه

  36. #116

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    نقل قول نوشته شده توسط rash44 مشاهده تاپیک
    سلام
    برای ایجاد ساب دامین مجازی wild card DNS بر روی سرور اشتراکی فعال هست .

    از این کد استفاده می کنم :

    RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} ^([^.]+).web.ir$ [NC] RewriteCond %1 !^(www|ftp|mail)$ [NC] RewriteRule ^.*$ http://web.ir/blog/blog.php?id=%1


    از کد زیر هم استفاده کردم :

    RewriteEngine On
    RewriteCond ${HTTP_HOST} ^([^.]+).web.ir$ [NC]
    RewriteCond $1 !^(www|ftp|mail)$ [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://web.ir/blog/blog.php?id=$1



    با وارد کردن ساب دامین ها ، صفحه پیش فرض سرور نمایش داده میشه
    لطفا راهنمائی کنید

  37. #117
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    تا اینجا مشکلی نیست مشکل از اینجا شروع میشه که فرض رو بر این بزارین که ما در آدرس اولیه 2 متغیر داشته باشیم مثلا

    localhost/index.php?fbc=25&cn=15




    حال من می خواهم یک همچین آدرسی رو بدیت بیاورم

    localhost/cn=12


    داداشی گل وقتی دو تا گت ارسال می کنید دیگه نمیشه موقع تغییر آدرس یکی از گت ها رو حذف کنید localhost/cn=12 (یکی دیگه رو کجا باید جا بدیم ؟) برای ارسال دو گت می تونید از این کد استفاده کنید :
    RewriteRule ^([^-]*)-([^-]*)/?\.html$ product.php?view=$1&product=$2 [L]


    خروجیش میشه www.abc.com/130/cnc.html
    یا برای سئو هم می تونید به این شکل تغییر بدید abc.com/130-cnc.html
    و محتویات مقدار گت ها هم از پست شماره 80 همین تاپیک

    پست های قبلی رو مطالعه کنید به راحتی می تونید آدرس های خودتون رو بهینه کنید.
    موفق باشید

  38. #118
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    نقل قول نوشته شده توسط rash44 مشاهده تاپیک
    سلام
    برای ایجاد ساب دامین مجازی wild card DNS بر روی سرور اشتراکی فعال هست .

    از این کد استفاده می کنم :

    RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} ^([^.]+).web.ir$ [NC] RewriteCond %1 !^(www|ftp|mail)$ [NC] RewriteRule ^.*$ http://web.ir/blog/blog.php?id=%1


    از کد زیر هم استفاده کردم :

    RewriteEngine On
    RewriteCond ${HTTP_HOST} ^([^.]+).web.ir$ [NC]
    RewriteCond $1 !^(www|ftp|mail)$ [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://web.ir/blog/blog.php?id=$1



    با وارد کردن ساب دامین ها ، صفحه پیش فرض سرور نمایش داده میشه
    دوست من از سرور اشتراکی استفاده نکنید و تست بگیرید .

  39. #119
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    یک نکته مهم که خیلی از بچه ها به مشکل می خورن و پیام میدن اینه که در بعضی از مواقع (مثلا برای دو زبانه بودن سایت) نیاز دارن تا دو تا فایل .htaccess در فولدر های متفاوت ایجاد کنند (یکی در ریشه سایت و دیگری در فولدر)در اینجا به ارور 500 بر می خورند :

    که راه حل مشکل اینه که وقتی فایل .htaccess رو در فولدر جدا ایجاد می کنید در ابتدای فایل از این کدها استفاده نکنید (مستقیما ریرایت رو بنویسید) :
    AddDefaultCharset utf-8
    Options +FollowSymlinks
    RewriteEngine On
    همون در ریشه سایت در اولین فایل استفاده کردید کافیه ، و ما بقیه فایل های htaccess از فایلی که در ریشه سایت هست پیروی می کنند .

    موفق باشید

  40. #120
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    232

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    من دارم یه mvc مینویسم ، میخوام تمامی url هایی که تایپ می کنم در قسمت آدرس بار ، Rewrite بشه روی index.php یعنی به این صورت :

    index/controller یا index/example یعنی rewrite بشه روی index.php ولی یه صفحه ی هست به نام 404.php که نمی خوام Rerwite بشه برای اینکه تنها فقط این صفحه یعنی میزنم index/404.php rewite نشه باید چیکار

    کنم ، یعنی اطلاعات صفحه ی 404.php را نشون بده ؟

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •