نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: لینک شدن به صفحه ای دیگر با کلیک برروی submit

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار iradata
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    طهران - تهران
    سن
    31
    پست
    338

    لینک شدن به صفحه ای دیگر با کلیک برروی submit

    با سلام

    می خواستم بدونم که چه طور میشه که داخل onclick در submit کدی نوشت که به یک صفحه دیگر لینک شویم ؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: لینک شدن به صفحه ای دیگر با کلیک برروی submit

    کد HTML:
    <form action="test.php" method="get">
    <input name="name" type="text" />
    <input name="" type="submit" value="send" />
    </form>

  3. #3

    نقل قول: لینک شدن به صفحه ای دیگر با کلیک برروی submit

    نقل قول نوشته شده توسط iradata مشاهده تاپیک
    با سلام می خواستم بدونم که چه طور میشه که داخل onclick در submit کدی نوشت که به یک صفحه دیگر لینک شویم ؟؟؟؟
    سلام.
    می تونید بدین شکل عمل کنید:

    <html>
    <head>
    <script language="JavaScript">
    function onSubmitForm(form) {
    //modify the form's action on demand...
    form.action = "http://google.com";
    return true;
    }
    </script>
    </head>
    <body>
    <form action="whatever.aspx" method="get" onsubmit="return onSubmitForm(this);">
    <input name="myField" type="text" />
    <input name="submit" type="submit" value="submit" />
    </form>
    </body>
    </html>


    اونجاییکه در کد فوق نوشته ام modify form's action میتونید بر اساس شرایط مورد نظر، action فرم رو تغییر بدید تا اطلاعات به صفحه مورد نظر شما Submit بشه.

    موفق باشید.

  4. #4

    نقل قول: لینک شدن به صفحه ای دیگر با کلیک برروی submit

    به این صورت هم می توانید action فرم را به صورت window.open باز کنید:


    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
    <html>
    <head>
    <title>Untitled Document</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
    <script>
    function send()
    {
    window.open("","win","width=500,height=300,toolbar =0");
    }
    </script>
    </head>

    <body>
    <form name=form1 method=post action=action.php target=win>
    <input name="txt" type="text">
    <input name="Submit" type=submit onClick='send();' value='Submit'>
    </form>
    </body>
    </html>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •