نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: گرفتن پارامتر ورودي فايل اجرا شده با proccess.start

  1. #1

    گرفتن پارامتر ورودي فايل اجرا شده با proccess.start

    سلام
    من با دستور proccess.start يه فايل اجرائي رو اجرا ميكنم و يه پارامتر هم بهش ميدم
    حالا ميخوام داخل سورس فايل اجرايي اين پارمتر ها رو بخونم با چه دستوري ميشه خوند ؟

  2. #2

    نقل قول: گرفتن پارامتر ورودي فايل اجرا شده با proccess.start

    نقل قول نوشته شده توسط gama118 مشاهده تاپیک
    سلام
    من با دستور proccess.start يه فايل اجرائي رو اجرا ميكنم و يه پارامتر هم بهش ميدم
    حالا ميخوام داخل سورس فايل اجرايي اين پارمتر ها رو بخونم با چه دستوري ميشه خوند ؟
    سلام.
    فایل program.cs رو در پروژه خودتون پیدا کنید. اونجا متودی هستش تحت عنوان main:

    static void Main(string[] args)
    {
    }


    args آرایه ای از پارامترهای ورودی برنامه هستش که دنبالشید.

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •