نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشاوره برای پیاده سازی جستجو

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    Lightbulb مشاوره برای پیاده سازی جستجو

    سلام

    دوستان من یه چیزی شبیه سیستم انبار داری نوشتم که از طریق اون میشه کالا های متفاوتی را به صورت جزء جزء داخلش ثبت کرد مثلا اگه قرار باشه یک خودرو را داخلش ثبت کنیم باید اجزا اونو جزء جزء مثلا بدنه موتور چرخ فرمان پدال و.... ثبت کرد
    اگه بخوایم برای این سیستم یه جستجوی پیشرفته پیاده سازی کنیم که بشه روی فیلد های مختلف جستجو انجام بشه و بشه ازشون گزارشگیری کرد چه راهی را پیشنهاد میکنید؟
    الگوریتم و ایده راهنمایی کنین
    ممنون میشم با دلیل توضیح بدید


    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    نقل قول: مشاوره برای پیاده سازی جستجو

    هیچ کس نظری نداره؟
    یه جستجو شبیه جستجوی پیشرفته کتابخونه هه فقط تفاوت عمده اینه که تعداد فیلد های جستجوی کتاب ممکنه محدود باشه اما در مورد یکم تعدادش بیشتره
    یعنی بر حسب اینکه کاربر چه فیلد هایی را انتخاب میکنه باید یه سری کنترل داخل صفحه ظاهر بشن و پس از تکمیل داخل پایگاه داده جستجو انجام بشه
    مرد دیگه اینه که وقتی کاربر یه سری داده را وارد کرد از کجا میشه فهمید که این داده ها مربوط به کدام فیلد هستن و همون فیل را در پایگاه داده جستجو کرد؟

    تورو خدا یکی یه نظری بده
    کارم فوریه
    باید زود پیاده سازیش کنم
    فقط همین قسمتش مونده

    مرسی

  3. #3

    نقل قول: مشاوره برای پیاده سازی جستجو

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad85 مشاهده تاپیک
    هیچ کس نظری نداره؟
    یه جستجو شبیه جستجوی پیشرفته کتابخونه هه فقط تفاوت عمده اینه که تعداد فیلد های جستجوی کتاب ممکنه محدود باشه اما در مورد یکم تعدادش بیشتره
    یعنی بر حسب اینکه کاربر چه فیلد هایی را انتخاب میکنه باید یه سری کنترل داخل صفحه ظاهر بشن و پس از تکمیل داخل پایگاه داده جستجو انجام بشه
    مرد دیگه اینه که وقتی کاربر یه سری داده را وارد کرد از کجا میشه فهمید که این داده ها مربوط به کدام فیلد هستن و همون فیل را در پایگاه داده جستجو کرد؟

    تورو خدا یکی یه نظری بده
    کارم فوریه
    باید زود پیاده سازیش کنم
    فقط همین قسمتش مونده

    مرسی
    سلام دوست عزیز برای اینکه کاربر هر فیلدی با مقدار مورد نظر را انتخاب کرد جستجو بر اساس اون انجام بگیره به شکل زیر عمل کنید :


            public void search()
    {
    string ConnectionString = ConfigurationManager.ConnectionStrings["MYConnectionString"].ConnectionString;
    ClassDataContext ctx = new ClassDataContext(ConnectionString);
    var quary = from item in ctx.tbl_students select item;
    switch (DrpListSearchFild.SelectedIndex)
    {
    case 0:
    quary = from item in ctx.tbl_students where item.student_family == txtSearchText.Text select item;
    break;
    case 1:
    quary = from item in ctx.tbl_students where item.student_govcode == txtSearchText.Text select item;
    break;
    case 2:
    quary = from item in ctx.tbl_students where item.student_email == txtSearchText.Text select item;
    break;
    }
    tbl_student[] items = quary.ToArray<tbl_student>();
    grdSearchResult.DataSource = items;
    grdSearchResult.DataBind();
    }


    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    نقل قول: مشاوره برای پیاده سازی جستجو

    میشه یه توضیح بدید که چکار کردید؟
    حتما باید از دستورات switch استفاده کنم؟
    اخه هم تعداد فیلد ها زیاده و متنوع هم اینکه با انتخاب جستجو بر روی یک فیلد مشکلات و درد سر های ایجاد و یا ظاهر کردن text box ها هم اضافه میشن

    ممنونت میشم دوست عزیز یکم بیشتر راهنمایی کنن


    مرسی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: مشاوره برای پیاده سازی جستجو

    با سلام:
    شما ميتونيد با جمع آوري فيلد هاي انتخاب شده توسط كاربر Query رو بسازيد و براي هر فيلد در صورت انتخاب شده شرط هارو با هم AND كنيد و به گزارش ارسال كنيد.
    يا بسته به نوع نرم افزار گزارش گيرنده متغيير يا پارامترها رو ارسال كنيد.


    موفق باشيد.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    Arrow نقل قول: مشاوره برای پیاده سازی جستجو

    سلام
    دوست عزیز از اینکه وقت میذاری و جواب میدی ممنونم

    نمونه یا مثالی نداری که بتونم ازش استفاده کنم؟


    ممنونت میشم اگه داری واسم بذاری


    مرسی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •