نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: عدم نمایش اطلاعات report در report Viewer

  1. #1

    عدم نمایش اطلاعات report در report Viewer

    من 1 برنامه win app دارم که می خوام از داده های موجود در db گزارش گیری کنم در reportViewer نمایش بدم
    1 report جدید ایجاد میکنم وصلش می کنم به sql , بعد تو فرمم reportViewer رو می یارم وصل می کنم به report , ولی وقتی اجرا می کنم برناممو فقط header ریپورتو نمایش می ده از دادهای db خبری نیست
    چیکار کنم؟ کدی چیزی باید بنویسم؟

  2. #2

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات report در report Viewer

    از vs2010 استفاده می کنم C#‎
    کمک کنید

  3. #3

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات report در report Viewer

    شما بايد ابتدا ديتا تيبل خودت رو با دستور سلكت پر كني بعد نسبتش بدي به كريستال و بعد كريستال رو در كريستال ويوير نمايش بدي
    SqlConnection conn = new SqlConnection();

    conn.ConnectionString = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\Database1.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
    conn.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.CommandText = "select * from tellbook ";
    cmd.Connection=conn;
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    da.SelectCommand = cmd;
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    CrystalReport4 c = new CrystalReport4();
    c.SetDataSource(dt);
    crystalReportViewer1.ReportSource = c;

  4. #4

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات report در report Viewer

    مرسی از جوابت بزار برم چک کنم...

  5. #5

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات report در report Viewer

    نمی شه از کریستال ریپورت استفاده نکنم؟ می خوام از report viwer استفاده کنم

  6. #6

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات report در report Viewer

    کد و امتحان کردم پیغام خطا می ده

    Could not load file or assembly 'file:///C:\Program Files\SAP BusinessObjects\Crystal Reports for .NET Framework 4.0\Common\SAP BusinessObjects Enterprise XI 4.0\win32_x86\dotnet1\crdb_adoplus.dll' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

  7. #7

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات report در report Viewer

    درست شد تونستم با report viewer

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •