نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در کار با اونتkeydownفرم؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    مشکل در کار با اونتkeydownفرم؟

    با سلام

    من برای بسته شدن فرمم با استفاده از دکمه escape در اونت keydown فرمم اومدم کد زیرو نوشتم ولی کار نمی کنه به نظرتون مشکل چیه؟
     private void SeletcFootNot_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if ((this.Focused == true) && (Keys.KeyCode == Keys.Escape))
    this.Close();
    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل در کار با اونتkeydownفرم؟

    یه باتن تو فرت بزار برا exit به اسم btnExit و تو اونت کلیکشم this.close ...
    this.CancelButton = btnExit;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    نقل قول: مشکل در کار با اونتkeydownفرم؟

    سلام خاصيت KeyPreview مربوط به فرمت رو برابر True كن درست ميشه اگه باز هم درست نشد اين رو

    (this.Focused == true) &&

    حذف كن.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •