نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: انتخاب از select option

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرج
    پست
    38

    انتخاب از select option

    سلام دوستان من در اسکریپتم یه textarea دارم که موقع تایپ وقتی تعداد کاراکترهاش به اندازه خاصی می رسه یه پیغام میده و سپس با ok پیغام اجازه تایپ بیشتر به کاربر داده میشه یکی از دوستان زحمت اینو کشیدن و کمکم کردن
    <script language="javascript">
    function chk(txtId)
    {
    var txt= document.getElementById(txtId).value;
    if(txt.length == 20)
    alert('max');
    }
    </script>
    <textarea name="txt1" id="txt1" cols="" rows="" onkeyup="chk('txt1');">

    </textarea>




    حالا میخوام علاوه بر امکان تایپ بیشتر متن ، گزینه دوم از گزینه های select option هم در حالت انتخاب قرار بگیره؟؟؟؟؟؟؟
    مثلا وقتی کمتر از 20 کاراکتر وارد کرد گزینه اول select option فعال بشه وقتی بیشتر از 20 کاراکتر وارد بشه باپیغام رو بده و با ok کردن پیغام گزینه دوم select option فعال بشه
    طریق فعال شدن اتوماتیک گزینه های select option رو نمیدونم
    چطور میشه این کارو کرد
    ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
    آخرین ویرایش به وسیله parmis : پنج شنبه 12 اسفند 1389 در 10:46 صبح

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرج
    پست
    38

    نقل قول: انتخاب از select option

    کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: انتخاب از select option

    سرچ کنید.

    <script language="javascript">
    function chk(txtId)
    {
    var txt= document.getElementById(txtId).value;
    if(txt.length == 20)
    {
    alert('max');
    document.getElementById('sel').value=2;
    }
    }
    </script>
    <textarea name="txt1" id="txt1" cols="" rows="" onkeyup="chk('txt1');">

    </textarea>
    <hr>
    <select id="sel" name="sel">
    <option value="1" selected="selected">
    One</option>
    <option value="2">
    Two</option>
    </select>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •