نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: انتخاب سطر خاص از DataGrid

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94

    Question انتخاب سطر خاص از DataGrid

    برای اینکه یه سطر خاص رو توی DataGrid به صورت انتخاب شده نشون بدیم از چه دستوری باید استفاده کنیم؟

    ج
    for(int i=0;i<DataSet.Table.Rows.Count;i++)
    {
    if(listBox.SelectedValue.ToString() == DataGrid[i,0].ToString())
    {
    this.dataGrid1.Select(i);
    }
    }

    کد بالا هیچ پیغامی نمیده اما سطر مورد نظر رو هم به صورت انتخاب شده (که شاخص بره کنارش) نشون نمیده
    از چه کدی برای این کار استفاده کنم؟
    اگه رنگ این سطر خاص رو هم بخوام تغییر بدم از چه دستوری باید استفاده کنم؟

  2. #2

    Lightbulb

    برای انتخاب یک رکورد از گرید از کد زیر استفاده کنید:

    DataGrid.CurrentRowIndex = RowIndex;

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    امید خان ممنون

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    14
    با عرض سلام خدمت همه دوستان
    من یه مشکلی با DataGrid.CurrentRowIndex دارم ، وقتی در حین اجرا روی تیتر ستون خاصی کلیک میکنم تا grid بر اساس اون ستون مرتب بشه ، windows application ، دیگه CurrentRowIndex جواب نمیده و شماره سطر قبل از مرتب کردن رو برمیگردونه ، نه شماره سطر فعلی رو !!!
    چیکارش کنم ؟
    ممنون از کمکتون

تاپیک های مشابه

  1. کنترل کلیدها در DataGrid
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1389, 23:31 عصر
  2. نمایش یک رکورد جدول به صورت دو سطر در datagrid
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مهر 1385, 20:22 عصر
  3. دستور If در DataGrid
    نوشته شده توسط shahramasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1385, 21:12 عصر
  4. مشکل در کار با datagrid
    نوشته شده توسط radan63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 09:27 صبح
  5. سه رقم سه رقم جداکردن در datagrid
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 18:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •