نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: تغییر نام یک تیبل به نام دیگر با استفاده از کد نویسی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    تغییر نام یک تیبل به نام دیگر با استفاده از کد نویسی

    با سلام خدمت دوستان
    یک سوال داشتم
    در سی شارپ چه طوری میشه با کد نویسی نام یک تیبل در بانک اکسس را تغییر داد ؟

    مثلا در رویداد کلیک یک BUTTON بشه نام تیبل(جدول) A را به B در بانک اکسس به نام DB.ACCDB تغییر داد ؟؟
    با تشکر

    لطفا کامل توضیح بدید (کد را کامل بنویسید)

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    92

    نقل قول: تغییر نام یک تیبل به نام دیگر با استفاده از کد نویسی

    دستوری برای تغییر نام جدول با استفاده از C#‎ وجود ندارد شما باید با استفاده از دستور select into در ابتدا کلیه داده های موجود در جدول قدیمی را به جدول جدید انتقال دهید و سپس با استفاده از دستور drop table اقدام به حذف جدول قدیمی بکنید

    دستورات آن به صورت زیر است:


    OleDbConnection con = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=" + Application.StartupPath + "\\file1.mdb");
    con.Open();
    OleDbCommand com = new OleDbCommand();
    com.Connection = con;
    com.CommandText = "select * into st2 from st";
    com.ExecuteNonQuery();
    com.CommandText = "Drop table st";
    com.ExecuteNonQuery();
    con.Close();


    در دستورات بالا فرض کردم که شما جدولی بنام st دارید و می خواهید نام انرا به st2 تغییر دهید.
    لازم به ذکر است در دستور select into اگر جدول st2 از قبل وجود نداشته باشد خودش اقدام به ساختن جدول با استفاده از مشخصات جدول st می کند و در پایان جدول st را نیز حذف می کنیم.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    نقل قول: تغییر نام یک تیبل به نام دیگر با استفاده از کد نویسی

    دوست گرامی با تشکر از راهنماییت
    ولی اگر تیبل ما سنگین باشه این کار وقت زیادی تو برنامه میگیره و برنامه رو برای چند لحظه ممکن است فریز کنه
    چنین دستوری برای تغییر نام جدول هست (SQL)

    لــــیــــنـــک

    من نمیدونم توی C#‎ چطوری باید شکل دستور را بنویسم.
    از دوستان دیگه هم خواهش میکنم راهنمایی کنند .

  4. #4

    نقل قول: تغییر نام یک تیبل به نام دیگر با استفاده از کد نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط mobtakercode مشاهده تاپیک
    دستوری برای تغییر نام جدول با استفاده از C#‎ وجود ندارد
    .
    قبل از پاسخ دادن یه جستجو بکنین و از جوابتون مطمئن بشین ...
    Alter table Stu_Table rename to Stu_Table_10

    RENAME employee TO my_emloyee;

    sp_rename
    sp_rename 'OLD_Name','NEW_Name'

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    نقل قول: تغییر نام یک تیبل به نام دیگر با استفاده از کد نویسی

    عـــــــجـــــــــــــب !!!!!؟؟؟؟
    دوستان عزیز
    رفقیقان ارجمند
    من خودم تو پست 3 گفتم دستورش رو میدونم ولینک مایکروسافت هم دادم
    طریقه استفاده در C#‎ را نمیدونم یعنی چطوری در C#‎ در یک button پیاده سازی کنم
    شما همین مثال را در رویداد کلیک یک button پیاده سازی کنید .
    آیا باید کانکشن ایجاد کنم
    آیا باید از oledbcommand استفاده کنم ؟
    به چه صورت ؟؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    92

    نقل قول: تغییر نام یک تیبل به نام دیگر با استفاده از کد نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط IMANAZADI مشاهده تاپیک
    عـــــــجـــــــــــــب !!!!!؟؟؟؟
    دوستان عزیز
    رفقیقان ارجمند
    من خودم تو پست 3 گفتم دستورش رو میدونم ولینک مایکروسافت هم دادم
    طریقه استفاده در C#‎ را نمیدونم یعنی چطوری در C#‎ در یک button پیاده سازی کنم
    شما همین مثال را در رویداد کلیک یک button پیاده سازی کنید .
    آیا باید کانکشن ایجاد کنم
    آیا باید از oledbcommand استفاده کنم ؟
    به چه صورت ؟؟
    دوست عزیز
    برای تغییر نام جدول ساخته شده در اکسس همان روشی است که گفتم و آن چیزی که شما لینک داده اید برای sql server است و در اکسس نمی توان به کار گرفت
    در ضمن چه نیازی به تغییر نام جدول ساخته شده در اکسس می باشد ؟ اگر هدفتان را از این کار بگویید شاید بهتر بتوان کمک کرد؟

  7. #7

    نقل قول: تغییر نام یک تیبل به نام دیگر با استفاده از کد نویسی


  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    نقل قول: تغییر نام یک تیبل به نام دیگر با استفاده از کد نویسی

    دوست عزیز همون SQL توضیح بدیدن
    فقط بنویسید
    مثال را بر فرض SQL در نظر بگیرید

    اون دوست عزیز دیگر هم لینک شما واسه بیسک هست نه سی شارپ

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    نقل قول: تغییر نام یک تیبل به نام دیگر با استفاده از کد نویسی

    دوست عزیز برای SQL بگو
    فقط بگو
    مثال را بر فرض SQL در نظر بگیرید

    دوست عزیز دیگر هم کدی که لینک داده بودید واسه بیسیک هست

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    92

    نقل قول: تغییر نام یک تیبل به نام دیگر با استفاده از کد نویسی

    دوست عزیز روش همانی بود که در پست شماره 2 به شما گفتم و هیچ روش دیگری وجود ندارد

  11. #11

    نقل قول: تغییر نام یک تیبل به نام دیگر با استفاده از کد نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط IMANAZADI مشاهده تاپیک
    دوست عزیز برای SQL بگو
    فقط بگو
    مثال را بر فرض SQL در نظر بگیرید

    دوست عزیز دیگر هم کدی که لینک داده بودید واسه بیسیک هست
    یعنی شما تا حالا دستور sql تو C#‎ اجرا نکردی ؟
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=myServerAddress;Initial Catalog=myDataBase;User Id=myUsername;Password=myPassword;");
    SqlCommand com = new SqlCommand();
    com.Connection = con;


    com.CommandText = "Alter table OLD_table rename to NEW_table";

    یا
    com.CommandText = "RENAME OLD_table TO NEW_table;";

    یا
                com.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    com.CommandText = "sp_rename 'OLD_Name','NEW_Name'";


    com.ExecuteNonQuery();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •