نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: عدم باز كردن بيش از يكبار همزمان برنامه توسط كاربر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار afsaneh.asp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    يزد
    پست
    113

    عدم باز كردن بيش از يكبار همزمان برنامه توسط كاربر

    سلام
    براي اينكه كاربر نتونه بيش از يكبار برنامه رو بصورت همزمان باز كنه چيكار كنم؟

    ممنون

  2. #2
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: عدم باز كردن بيش از يكبار همزمان برنامه توسط كاربر

    سلام
    کد زیر رو به فایل App.xaml.cs برنامه اضافه کنید

    public App()
    {
    string str = System.IO.Path.GetFileName(System.Reflection.Assem bly.GetEntryAssembly().GetName().Name);
    if (System.Diagnostics.Process.GetProcessesByName(str ).Length > 1)
    {
    MessageBox.Show("برنامه در حال اجرا است");
    Application.Current.Shutdown();
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله مهدی فرزاد : پنج شنبه 12 اسفند 1389 در 11:20 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sunn789
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    در حال حاضر کره زمین
    پست
    801

    نقل قول: عدم باز كردن بيش از يكبار همزمان برنامه توسط كاربر

    سلام
    من این کد رو در app.xaml.cs میزارم اما یک مشکل دارم: اینکه بعد از
    System.Diagnostics.Process.

    عبارت GetProcessesByName رو قبول نداره یعنی بعد از نقطه هیچی نمایش داده نمیشه وندونستم چیو باید اضافه کنم

  4. #4
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: عدم باز كردن بيش از يكبار همزمان برنامه توسط كاربر

    نقل قول نوشته شده توسط sunn789 مشاهده تاپیک
    سلام
    من این کد رو در app.xaml.cs میزارم اما یک مشکل دارم: اینکه بعد از
    System.Diagnostics.Process.

    عبارت GetProcessesByName رو قبول نداره یعنی بعد از نقطه هیچی نمایش داده نمیشه وندونستم چیو باید اضافه کنم
    سلام
    دوست عزیز دقت کنید کد ها رو باید حتما در متد سازنده کلاس یعنی در بین این کد قرار بدید

    public App()
    {
    }

    به کد بیشتر دقت کنید مشکل از اینجا باید باشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sunn789
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    در حال حاضر کره زمین
    پست
    801

    نقل قول: عدم باز كردن بيش از يكبار همزمان برنامه توسط كاربر

    اول متشکر
    دوم من کد رو بین این نوشتم
     
    public partial class App : Application
    {
    string str = System.IO.Path.GetFileName(System.Reflection.Assem bly.GetEntryAssembly().GetName().Name);

    }

  6. #6
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: عدم باز كردن بيش از يكبار همزمان برنامه توسط كاربر

    سلام
    دقیقا مثل کد من بنویسید یعنی بین

    public App() { }

    که باید خودتون ایجادش کنید (کد من رو دقیقا کپی کنید)

  7. #7

    نقل قول: عدم باز كردن بيش از يكبار همزمان برنامه توسط كاربر

    سلام.
    روش صحیح برای محدود کردن اجرای نرم افزار به یک Instance، استفاده از Mutex هاست.
    البته روش های دیگه ای نیز وجود داره، اما خوب، Mutex برای دسترسی به یک Shared Resource از
    طریق Thread ها و Process های مختلف ایجاد شده و برای این منظور مناسب ترین گزینه هستش.

    موفق باشید.

  8. #8

    نقل قول: عدم باز كردن بيش از يكبار همزمان برنامه توسط كاربر

    تو این پست هم یه چیزایی می تونی پیدا کنی
    https://barnamenevis.org/showthread.p...-VB&highlight=

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار afsaneh.asp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    يزد
    پست
    113

    نقل قول: عدم باز كردن بيش از يكبار همزمان برنامه توسط كاربر

    نقل قول نوشته شده توسط Mehdi550u مشاهده تاپیک
    سلام
    کد زیر رو به فایل App.xaml.cs برنامه اضافه کنید

    public App()
    {
    string str = System.IO.Path.GetFileName(System.Reflection.Assem bly.GetEntryAssembly().GetName().Name);
    if (System.Diagnostics.Process.GetProcessesByName(str ).Length > 1)
    {
    MessageBox.Show("برنامه در حال اجرا است");
    Application.Current.Shutdown();
    }
    }
    سلام
    با اين روش برنامه بعد از بستن ، بسته نميشه و پيغام رو ميده كه مجبور ميشم Process رو end كنم.

  10. #10
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: عدم باز كردن بيش از يكبار همزمان برنامه توسط كاربر

    نقل قول نوشته شده توسط afsaneh.asp مشاهده تاپیک
    سلام
    با اين روش برنامه بعد از بستن ، بسته نميشه و پيغام رو ميده كه مجبور ميشم Process رو end كنم.
    مشکل از این روش نیست از جای دیگه در برنامتون ممکنه باشه
    الان من یک نمونه رو تست کردم و مشکل نداشت همون رو پیوست میکنم نگاه کنید ببینید روی سیستم شما باز اشکال داره؟؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •