نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشكل در فرم mdi و قرار گرفتن ساير فرمها دز داخل آن

  1. #1

    مشكل در فرم mdi و قرار گرفتن ساير فرمها دز داخل آن

    سلام

    من واسه پروژه ام فرم اصلي رو يه فرم mdi در نظر گرفتم بعد فرم داخل برنامه رو با showdialog و يا show باز ميكنم

    تو 6vb تو چنين حالتي هر چند تا فرم باز ميكرديم داخل فرم mdi باز ميشد و تو taskbar ويندوز فقط يه آيكون پروژه رو ميديديم ولي اينجا به تعداد فرمهاي باز شده تو taskbar آيكون باز ميشه يعني در واقع اصلا اون خاصيت mdi رو نداره

    مشكل چيه؟ در واقع ميخوام فرمها داخل فرم اصلي بعنوان child باز شه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار daivid_ d31r1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم اما شهر من هم کاشان نیست
    پست
    112

    نقل قول: مشكل در فرم mdi و قرار گرفتن ساير فرمها دز داخل آن

    سلام دوست من
    شما میتونی تو پنجره propertes خوده فرم خاصیت showontskbar را غیر فعال کنید
    و با این دستور هم میتونید اونو داخل خود فرم نشون بدین

    form1 newform=new form1();
    newform.mdiparent=this;
    newform.show();


  3. #3

    نقل قول: مشكل در فرم mdi و قرار گرفتن ساير فرمها دز داخل آن

    ممنون
    ولي من نام فرم رو از يه treeview ميخونم و اين دستوري شما رو قبول نكرد!!
    [LTR_INLINE]
    [LTR_INLINE]
    string FormName= Trv_MainTree.SelectedNode.Tag.ToString();
    if (FormName != "")
    {

    object oform = new object();
    Type tform=Assembly.GetExecutingAssembly().GetType("Nab Net"+"."+FormName);
    if (tform != null)
    {
    oform = Activator.CreateInstance(tform);

    ((Form)oform).ShowDialog();
    }


    }]

  4. #4

    نقل قول: مشكل در فرم mdi و قرار گرفتن ساير فرمها دز داخل آن

    سلام

    ممنون حل شد ولي يه مشكل ديگه پيدا كردم
    من يهtreeview گذاشتم تو فرم اصلي به عنوان منو حالا وقتي فرمي رو تو فرم midi باز ميكنم چون فرم دوم پهناش زيادي نصفش ميره پشت treeview قرار ميگيره
    ميخوام روش باشه بايد چيكار كنم ؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: مشكل در فرم mdi و قرار گرفتن ساير فرمها دز داخل آن

    اون treeview که تو MDI داری رو dock Left یا dock right کن

  6. #6

    نقل قول: مشكل در فرم mdi و قرار گرفتن ساير فرمها دز داخل آن

    سلام

    خوب dockright كردم ولي وقتي يه فرم رو show مي كنم قسمتي از فرم باز شده ميره زير treeview قرار ميگيره

  7. #7

    نقل قول: مشكل در فرم mdi و قرار گرفتن ساير فرمها دز داخل آن

    نقل قول نوشته شده توسط gama118 مشاهده تاپیک
    سلام

    ممنون حل شد ولي يه مشكل ديگه پيدا كردم
    من يهtreeview گذاشتم تو فرم اصلي به عنوان منو حالا وقتي فرمي رو تو فرم midi باز ميكنم چون فرم دوم پهناش زيادي نصفش ميره پشت treeview قرار ميگيره
    ميخوام روش باشه بايد چيكار كنم ؟
    سلام. در گذشته درباره اين موضوع بحث شده بود و از اونجايي كه برطرف كردن اين مشكل هيچ راهي نداشت، به نتيجه نرسيديم. يكي از دوستان هم قسمتي از MSDN رو نقل قول كرده بود كه نشون مي داد اين كار نشدني هست. اما من مي تونم دوتا روش پيشنهاد كنم كه البته هركدوم مشكلات خوشونو دارند.
    1- استفاده از تابع اي پي آي SetParent: اين تابع Parent پنجره رو تغيير ميده مشكلش اين هست كه هميشه بالاي تمامي كنترل ها و فرم هاي ديگه قرار ميگيره.
    2-يك فرم درست كنيد و كنترل TreeView رو داخل اون قرار بديد و اين فرم رو بصورت Child نشون بديد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •