نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: ( Insert , Delete , Update ) دیتابیس اکسس

  1. #1

    Lightbulb ( Insert , Delete , Update ) دیتابیس اکسس

    سلام
    دستورهای ( Insert , Delete , Update ) برای اعمال تغییرات از تکس بوکس به دیتابیس و رفرش دیتاگرید ویو چیه؟
    سایت را جستجو کردم مربوط به sql بود ولی برای اکسس نبود.

  2. #2

    Question نقل قول: ( Insert , Delete , Update ) دیتابیس اکسس

    help.jpg
    نمای برنامه

  3. #3

    نقل قول: ( Insert , Delete , Update ) دیتابیس اکسس

    مدیریت سایت اگه فکری برای سرچ کنند خیلی ممنون میشم. جستجو به زبان برنامه نویسی مورد نظر از آوردن جواب متفرقه جلوگیری میکنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار karim orooji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد (پایتخته معنوی ایران)
    پست
    1,376

    نقل قول: ( Insert , Delete , Update ) دیتابیس اکسس

     
    مدیریت سایت اگه فکری برای سرچ کنند خیلی ممنون میشم. جستجو به زبان برنامه نویسی مورد نظر از آوردن جواب متفرقه جلوگیری میکنه

    سلام
    سرچ این سایت خیلی هم عالیه کلماتی که برای سرچ به کار میبری درست نیست دوست عزیز
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: ( Insert , Delete , Update ) دیتابیس اکسس


  6. #6

    نقل قول: ( Insert , Delete , Update ) دیتابیس اکسس

    سلام از فایل ضمیمه استفاده کردم
        '-----------------کلید ذخیره

    Private Sub btnsave_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnsave.Click
    'Me.DataGridView1.Item(0, Me.DataGridView1.CurrentRow.Index).Value = Me.pktxtbx.Text
    'Me.DataGridView1.Item(1, Me.DataGridView1.CurrentRow.Index).Value = Me.usrtxtbox.Text
    'Me.DataGridView1.Item(2, Me.DataGridView1.CurrentRow.Index).Value = Me.passtxtbox.Text
    'Me.DataGridView1.Item(3, Me.DataGridView1.CurrentRow.Index).Value = Me.adminchkbox.Checked
    'Me.DataGridView1.Item(4, Me.DataGridView1.CurrentRow.Index).Value = Me.ADchkbox.Checked
    Dim con As OleDbConnection = New OleDbConnection(cnString)
    Dim command As New OleDbCommand
    command.Connection = con
    command.CommandText = "update Users set PK=@PK , UserID=@UserID ,Password=@Password , where pk = '" & pktxtbx.Text & "'"
    command.Parameters.AddWithValue("pk", Trim(pktxtbx.Text))
    command.Parameters.AddWithValue("UserID", Trim(usrtxtbox.Text))
    command.Parameters.AddWithValue("Password", Trim(passtxtbox.Text))
    con.Open()
    command.ExecuteNonQuery()
    con.Close()
    DataGridView1.Refresh()
    End Sub


    خطا میده و آپدیت ارور میده....اینم عکس خطا
    Untitled.jpg

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار shahab2025
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تا شعاع فعالیت کیبرد بیسیم خودم
    پست
    516

    نقل قول: ( Insert , Delete , Update ) دیتابیس اکسس

    سلام
    این سه خط را اینطوری اصلاح کن
    command.Parameters.AddWithValue("@pk", Trim(pktxtbx.Text)) 
    command.Parameters.AddWithValue("@UserID", Trim(usrtxtbox.Text))
    command.Parameters.AddWithValue("@Password", Trim(passtxtbox.Text))

  8. #8

    Unhappy نقل قول: ( Insert , Delete , Update ) دیتابیس اکسس

    متاسفانه بازه همان خطا را داد

    صفحه را کامل آپلود میکنم (ضمیمه)

    کد صفحه را هم کامل میذارم.
    --- دوستان و اساتید دست به دامنتان، بلوزتان،تی شرت شلوار و... نه البته هر جایی که خواستید به جای 3نقطه بذارید

    Imports System.Data.OleDb

    Public Class UserAccountForm

    Private Sub UserAccountForm_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load
    MainForm.UserAccountToolStripMenuItem.Enabled = False
    filldgw()
    End Sub
    '---------------------پرکردن جدول از اطلاعات
    Private Sub filldgw()

    Dim con As OleDbConnection = New OleDbConnection(cnString)

    Dim S2 As String = "SELECT * FROM Users"

    Dim ds As New DataSet

    Dim objdataadapter As New OleDbDataAdapter(S2, con)

    objdataadapter.Fill(ds, "Users")

    If con.State = ConnectionState.Closed Then con.Open()

    DataGridView1.DataSource = ds

    DataGridView1.DataMember = "Users"

    End Sub
    '-----------------------------update
    Public Sub UpdateDataSet()
    Dim con As OleDbConnection = New OleDbConnection(cnString)
    Dim command As New OleDbCommand
    command.Connection = con
    command.CommandText = "update Users set PK=@PK , UserID=@UserID ,Password=@Password , where pk = '" & pktxtbx.Text & "'"
    command.Parameters.AddWithValue("pk", Trim(pktxtbx.Text))
    command.Parameters.AddWithValue("UserID", Trim(usrtxtbox.Text))
    command.Parameters.AddWithValue("Password", Trim(passtxtbox.Text))
    con.Open()
    command.ExecuteNonQuery()
    con.Close()
    DataGridView1.Refresh()
    End Sub
    '------------------بستن فرم

    Private Sub UserAccountForm_Closing(ByVal sender As Object, ByVal e As System.ComponentModel.CancelEventArgs) Handles MyBase.Closing

    MainForm.UserAccountToolStripMenuItem.Enabled = True

    End Sub
    '-----------------کلید ذخیره

    Private Sub btnsave_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnsave.Click
    'Me.DataGridView1.Item(0, Me.DataGridView1.CurrentRow.Index).Value = Me.pktxtbx.Text
    'Me.DataGridView1.Item(1, Me.DataGridView1.CurrentRow.Index).Value = Me.usrtxtbox.Text
    'Me.DataGridView1.Item(2, Me.DataGridView1.CurrentRow.Index).Value = Me.passtxtbox.Text
    'Me.DataGridView1.Item(3, Me.DataGridView1.CurrentRow.Index).Value = Me.adminchkbox.Checked
    'Me.DataGridView1.Item(4, Me.DataGridView1.CurrentRow.Index).Value = Me.ADchkbox.Checked
    Dim con As OleDbConnection = New OleDbConnection(cnString)
    Dim command As New OleDbCommand
    command.Connection = con
    command.CommandText = "update Users set PK=@PK , UserID=@UserID ,Password=@Password , where pk = '" & pktxtbx.Text & "'"
    command.Parameters.AddWithValue("@pk", Trim(pktxtbx.Text))
    command.Parameters.AddWithValue("@UserID", Trim(usrtxtbox.Text))
    command.Parameters.AddWithValue("@Password", Trim(passtxtbox.Text))
    command.Parameters.AddWithValue("@Password", Trim(passtxtbox.Text))
    con.Open()
    command.ExecuteNonQuery()
    con.Close()
    DataGridView1.Refresh()
    End Sub

    '-----------------کلید لغو
    Private Sub btncancel_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btncancel.Click

    Gropbxsave.Enabled = False

    CancelToolStripMenuItem.Visible = False

    End Sub
    '-----------------پیغام سورت

    Private Sub DataGridView1_ColumnHeaderMouseClick(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellMouseEventArg s) Handles DataGridView1.ColumnHeaderMouseClick

    MessageBox.Show("مرتب سازی انجام گردید.")

    End Sub
    '----------------فراخوانی و بازسازی اطلاعات ادیتور گروپ
    Private Sub DataGridView1_MouseUp(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles DataGridView1.MouseUp

    Mov2edit()

    End Sub
    Private Sub DataGridView1_KeyUp(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles DataGridView1.KeyUp

    Mov2edit()

    End Sub
    Private Sub DataGridView1_DoubleClick(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles DataGridView1.DoubleClick

    EnabEdit()

    End Sub
    Private Sub EditToolStripMenuItem_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles EditToolStripMenuItem.Click
    EnabEdit()
    End Sub
    Private Sub CancelToolStripMenuItem_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles CancelToolStripMenuItem.Click

    desEdit()

    End Sub
    '----------------فعال/غیرفعال سازی ادیتور گروپ
    Private Sub EnabEdit()

    Gropbxsave.Enabled = True
    CancelToolStripMenuItem.Visible = True
    ToolStripSeparator2.Visible = True

    End Sub
    Private Sub desEdit()

    Gropbxsave.Enabled = False
    CancelToolStripMenuItem.Visible = False
    ToolStripSeparator2.Visible = False

    End Sub
    '----------------انتقال اطلاعات به ادیتور گروپ
    Private Sub Mov2edit()

    Dim crindx As Integer

    crindx = Me.DataGridView1.CurrentRow.Index

    If crindx < 0 Then
    Exit Sub
    End If

    Me.pktxtbx.Text = Me.DataGridView1.Item(0, crindx).Value
    Me.usrtxtbox.Text = Me.DataGridView1.Item(1, crindx).Value
    Me.passtxtbox.Text = Me.DataGridView1.Item(2, crindx).Value
    Me.adminchkbox.Checked = Me.DataGridView1.Item(3, crindx).Value
    Me.ADchkbox.Checked = Me.DataGridView1.Item(4, crindx).Value

    End Sub
    End Class
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار shahab2025
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تا شعاع فعالیت کیبرد بیسیم خودم
    پست
    516

    نقل قول: ( Insert , Delete , Update ) دیتابیس اکسس

    سلام
    شما دو جا از کدهایی که من گفتم "اصلاح کنید" استفاده کرده اید هر دو را اصلاح کنید (خط 35و36و37) را نیز اصلاح کنید
    اگر درست نشد کل پروژه را زیپ کرده و بزارید . من از فایلهایی که پیوست شده است چیزی نفهمیدم

  10. #10

    نقل قول: ( Insert , Delete , Update ) دیتابیس اکسس

    سلام - مشکل حل نشد که نشد..
    سورس کامل برنامه را در یک تاپیک جدید آپ کردم لینک ضمیمه:

    https://barnamenevis.org/showthread.php?277735

    اگه امکانش بود یک نگاهی بهش بکن.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    617

    نقل قول: ( Insert , Delete , Update ) دیتابیس اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط saeednews مشاهده تاپیک
    سلام از فایل ضمیمه استفاده کردم
        '-----------------کلید ذخیره

    Private Sub btnsave_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnsave.Click
    'Me.DataGridView1.Item(0, Me.DataGridView1.CurrentRow.Index).Value = Me.pktxtbx.Text
    'Me.DataGridView1.Item(1, Me.DataGridView1.CurrentRow.Index).Value = Me.usrtxtbox.Text
    'Me.DataGridView1.Item(2, Me.DataGridView1.CurrentRow.Index).Value = Me.passtxtbox.Text
    'Me.DataGridView1.Item(3, Me.DataGridView1.CurrentRow.Index).Value = Me.adminchkbox.Checked
    'Me.DataGridView1.Item(4, Me.DataGridView1.CurrentRow.Index).Value = Me.ADchkbox.Checked
    Dim con As OleDbConnection = New OleDbConnection(cnString)
    Dim command As New OleDbCommand
    command.Connection = con
    command.CommandText = "update Users set PK=@PK , UserID=@UserID ,Password=@Password , where pk = '" & pktxtbx.Text & "'"
    command.Parameters.AddWithValue("pk", Trim(pktxtbx.Text))
    command.Parameters.AddWithValue("UserID", Trim(usrtxtbox.Text))
    command.Parameters.AddWithValue("Password", Trim(passtxtbox.Text))
    con.Open()
    command.ExecuteNonQuery()
    con.Close()
    DataGridView1.Refresh()
    End Sub


    خطا میده و آپدیت ارور میده....اینم عکس خطا
    Untitled.jpg

    سلام.
    این دوتا تک کوتیشن چیه گذاشتی؟ پاکشون کن درست میشه.
    command.CommandText = "update Users set PK=@PK , UserID=@UserID ,Password=@Password , where pk = '" & pktxtbx.Text & "'"

    این کد رو بنویس

    command.CommandText = "update Users set PK=@PK , UserID=@UserID ,Password=@Password , where pk = " & pktxtbx.Text

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: ( Insert , Delete , Update ) دیتابیس اکسس

    با سلام

    من سورس شما رو ندیدم . اما یه سورس خیلی ساده نوشته بودم واسه یکی از دوستان حالا ببین اگه باز مشکل داشتی بگو

    موفق باشید ./
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13

    نقل قول: ( Insert , Delete , Update ) دیتابیس اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط nice_boy_a مشاهده تاپیک
    سلام.
    این دوتا تک کوتیشن چیه گذاشتی؟ پاکشون کن درست میشه.
    command.CommandText = "update Users set PK=@PK , UserID=@UserID ,Password=@Password , where pk = '" & pktxtbx.Text & "'"

    این کد رو بنویس

    command.CommandText = "update Users set PK=@PK , UserID=@UserID ,Password=@Password , where pk = " & pktxtbx.Text

    سلام این دو خط را کامل پاک کردم و با کد نوشته شده توسط شما جایگزین کردم
    ولی بازهم همان خطا را داد

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار shahab2025
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تا شعاع فعالیت کیبرد بیسیم خودم
    پست
    516

    نقل قول: ( Insert , Delete , Update ) دیتابیس اکسس

    سلام
    من در برنامه ام که با بانک اکسس 2003 کار میکنه برای اصلاح دقیقا این کدها را نوشته ام و کار هم میکنه
    Try
    edit_cmd = New OleDbCommand("UPDATE Personnel SET First_Name = @First_Name, Last_Name = @Last_Name, Father_Name = @Father_Name, " & _
    "Sex = @Sex, ID_Number = @ID_Number, NationalCode = @NationalCode, Married = @Married, children = @children, " & _
    "OffAmount_Days = @OffAmount_Days, OffAmount_Hours = @OffAmount_Hours, OffAmount_Mins = @OffAmount_Mins " & _
    "Where PersonnelNumber=@S", cnn)
    With edit_cmd.Parameters
    .AddWithValue("@First_Name", txtName.Text)
    .AddWithValue("@Last_Name", txtFamily.Text)
    .AddWithValue("@Father_Name", txtFatherName.Text)
    .AddWithValue("@Sex", cmboSex.Text)
    .AddWithValue("@ID_Number", txtID_Number.Text)
    .AddWithValue("@NationalCode", txtNationalCode.Text)
    .AddWithValue("@Married", cmboMarried.Text)
    .AddWithValue("@children", txtChildren.Text)
    .AddWithValue("@OffAmount_Days", txtFirstOffDay.Text)
    .AddWithValue("@OffAmount_Hours", txtFirstOffHours.Text)
    .AddWithValue("@OffAmount_Mins", (Val(txtFirstOffDay.Text) * 480) + Val(txtFirstOffHours.Text) * 60)
    .AddWithValue("@S", Rows_Counter)
    End With
    If cnn.State = ConnectionState.Closed Then cnn.Open()
    edit_cmd.ExecuteScalar()
    cnn.Close()
    MsgBox("ذخیره شد")
    Me.Close()
    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.Message)
    End Try


    دقت کن که دستورات کار با اکسس 2007 فرق میکنه . نکنه تو از 2007 استفاده میکنی ؟

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    fekrenaw.com
    پست
    152

    نقل قول: ( Insert , Delete , Update ) دیتابیس اکسس

    دوست گرامی ارور برنامه کاملا روشن است؛ شما همان فیلد اصلی را که می خواهید تغییر دهید معیار Update قرار می دهید!
    ضمن این که خود دستور Update تون نیز اشتباه است؛ وقتی متغیر برای pk در نظر میگرید باید از همان متغیر استفاده کنید (آخر Update را نگاه کن) نه از تکست باکس

  16. #16

    نقل قول: ( Insert , Delete , Update ) دیتابیس اکسس

    سلام
    برای کار با اکسس 2007 از چه دستوراتی باید استفاده کرد ؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار shahab2025
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تا شعاع فعالیت کیبرد بیسیم خودم
    پست
    516

    نقل قول: ( Insert , Delete , Update ) دیتابیس اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط یاشار رضایی نسب مشاهده تاپیک
    سلام
    برای کار با اکسس 2007 از چه دستوراتی باید استفاده کرد ؟
    سلام
    منظورت کدام دستور است ؟
    چون خیلی از دستوراتش مثل 2003 است ولی کانکشن استرینگش فرق میکنه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •