نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ساخت یک پروژه از ابتدا تا انتها

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    هرجایی آب ، نان ، شبکه ، یکم هم عکس باشد
    پست
    182

    ساخت یک پروژه از ابتدا تا انتها

    با سلام خدمت تمام اساتید
    سوال زیر مکرر در خیلی از پست ها پرسید ه شد ولی هیچ کدام در نهایت به جمع بندی مناسبی نرسید(چند روزی هست ک ه سرچ میکنم)
    امیدوارم دوستان با لطف وراهنمایی که میکندد مشکل بنده وشاید خیلی دیر را رفع نمایند
    نرم افزار با وبی دات نت نوشته شده
    بانک اسکیوال 2008 اینتر پرایس
    این نرم افزار تحت شبکه میباشد
    مطابق شکل این فرم از سه قسمت تشکیل شده
    شماره 1-چهار تکس باکس هست که با دستور زیر در اطلاعاتش در یکی از جدواول دیتا بیس مینشیند

    s1 = "Data Source=pital;Initial Catalog=database ;User ID = sa ;Password=6095"
    con = New SqlConnection(s1)
    con.Open()
    s2 = "select * from asl"
    da = New SqlDataAdapter(s2, con)
    da.Fill(ds, "a")

    dr = ds.Tables(0).NewRow

    dr.Item("id") = id.Text
    dr.Item("ne") = ne.Text
    dr.Item("fy") = fy.Text
    dr.Item("pn") = pn.Text
    dr.Item("pt") = pt.Text
    dr.Item("sn") = sn.Text


    ds.Tables(0).Rows.Add(dr)
    cb = New SqlCommandBuilder(da)
    da = cb.DataAdapter
    da.Update(ds, "a")

    MsgBox("انجامشد")


    2-شکل 2 دوتا کامبوباکس هست که با بایند کردن اطلاعات وارد ان شود که اطلاعاتشو از جدول دیگری غیر جدول بالا میگیرد؟
    سوال1؟ کد که اطلاعاتو بایند کنه تو این کامبو باکس ها چیست ؟
    s1 = "Data Source=hospital;Initial Catalog=database ;User ID = sa ;Password=6095"
    con = New SqlConnection(s1)
    con.Open()
    s2 = "select *
    from b "
    da = New SqlDataAdapter(s2, con)
    da.Fill(ds, "a")
    Combobox1.DataBindings.Add(New Binding("dataSource", ds, "a"))

    این کد جواب نمیده؟
    سوال 2؟ لیستی که تو کمبو باکس باز میشود چند ستونه باشد باید چکار کنیم ؟ یعنی با بازدن کامبو باکس یک لیست دو ستونه باز شود البته لازمش بایند با جدولی هست که دوتا ستون داشته باشه ولی بازم کد خاصی برا ی بایند میخواهد؟


    شکل 3- مهم ترین قسمت برنامه
    ابتدا با زدن باتن add باید اطلاعات دو تا تکس باکس تعداد و کد خدمات در گرید پایین بنشیند و از طرف دیگر سه نکته رعایت شود
    الف- تکس با کس نوع خدمات یا کد بر اساس هم کد و شرح مثل کامبو باکس عمل کند یعنی اگر مثل در دیتابیس جدولی با این مشخصات داشته باشیم.
    کد: 1 شرح: خاک مبلغ آزاد :2000 مبلغ دولتی :15000
    در تکس با کس کد /شرح خدمات چه کد 1 و چه خاک را بنویسیم نوشته خاک در تکس با کس بنشید(یعنی بر هردو اساس سرچ شود)
    ب- باز دن دکمه Add کد در گرید زیر د ستون کد شرح در ستون شرح ومبلغ ازداد و دولتی هم در ستون خود بنشیند
    ج- در نهایت با زدن یک دکمه ثبت کلی اطلاعات شکل یک و دو در یک جدول بنشیند و اطلاعاتی که از نتیجه ادد کردن در گرید مینشید نیز در جدول دیگر بنشیند (فقط اطلاعات گرید که ممکن چندین سطر باشد در جدول بنشیند نه دوت اتکس باکس شرح وتعداد –ان ها فقط گرید را پر کنند )
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    هرجایی آب ، نان ، شبکه ، یکم هم عکس باشد
    پست
    182

    نقل قول: ساخت یک پروژه از ابتدا تا انتها

    از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •