نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: جستجو در قرآن

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    جستجو در قرآن

    با سلام خدمت تمام دوستان برنامه نویس
    من قصد دارم یه برنامه بنویسم که در قسمت جستجو یک کلمه وارد کنم و برنامه بره از اول قرآن آیه هایی که در آنها این کلمه وجود دارد رو پیدا کنه و لیست کنه

    برای این کار متن قران رو باید داخل فایل خاصی بنویسم یا داخل دیتا بیس باشه

    متد جستجو به چه صورت باید نوشته شه؟
    راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: جستجو در قرآن

    من هم این مشکل رو دارم البته مشکل من اعراب است برای مثال وقتی کسی جستجو میکند عبارت مورد نظر رو بدلیل داشتن اعراب و عدم تطابق پیدا نمی کند

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: جستجو در قرآن

    کسی نیست راهنمایی کنه

    من متن کتاب قران را باید با چه فرمتی و کجا قرار بدم

  4. #4

    نقل قول: جستجو در قرآن

    بسمه تعالی با سلام
    می تونید با دیتا بیس این کار رو بکنید می تونید با فایل هم اینکار را بکنید

    شما کافیه کل کلمات قرآن رو استخراج کنید(با جدا سازی توسط فاصله) بعد اگر می خواهید بتونید بدون اعراب هم جستجو کنید اعراب ها رو حذف کنید از کلمات و آنها رو در یک لیست دیگه اضافه کنید
    حالادر این لیست جستجو می کنید و اگر پیدا شد اون لغت اتخاب شده رو در کل قرآن یا لیست آیاتی که قبلا ساختید سرچ می کنید و نتیجه رو نشون می دهید

    ما با همین ساختار نرم افزار تلاوت(نسخه جدید المائده) را نوشتیم
    آخرین ویرایش به وسیله hassan_kahrizy : سه شنبه 17 اسفند 1389 در 23:24 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: جستجو در قرآن

    نقل قول نوشته شده توسط hassan_kahrizy مشاهده تاپیک
    بسمه تعالی با سلام
    می تونید با دیتا بیس این کار رو بکنید می تونید با فایل هم اینکار را بکنید

    شما کافیه کل کلمات قرآن رو استخراج کنید(با جدا سازی توسط فاصله) بعد اگر می خواهید بتونید بدون اعراب هم جستجو کنید اعراب ها رو حذف کنید از کلمات و آنها رو در یک لیست دیگه اضافه کنید
    حالادر این لیست جستجو می کنید و اگر پیدا شد اون لغت اتخاب شده رو در کل قرآن یا لیست آیاتی که قبلا ساختید سرچ می کنید و نتیجه رو نشون می دهید

    ما با همین ساختار نرم افزار تلاوت(نسخه جدید المائده) را نوشتیم

    ممنون از لطفتون

    میشه بیشتر توضیح بدین منظورتون چیه که کل کلمات قران را استخراج کنم
    نحوه ذخیره سازی داخل دیتا بیس باید به چه صورتی باشه هر آیه یک رکورد باشه یا هر کلمه؟
    از فایل استفاده بشه بهتره یا دیتا بیس

    اعراب را باید به صورت دستی حذف کرد؟

    ممنون میشم راهنمایی کنید

  6. #6

    نقل قول: جستجو در قرآن

    بسمه تعالی
    با سلام
    استفاده از دیتابیس کار رو ساده تر می کنه ولی تو برخی موارد مثل بحث انتشار محدودیت هایی هم ایجاد می کنه که ممکنه دردسر ساز بشه

    ببینید شما کل متن قرآن رو تو یک فایل متنی بریزید بعد اون رو بخونید توی یک رشته بریزید و با کارکتر space ' ' اون رشته را split کنید حالا شما تمامی کلمات قرآن رو دارید اونها رو تو یک لیست بریزید وتکراری های اون رو حذف کنید
    و برای کلمات بدون اعراب کارکتر های اعراب رو از تو کلمات حذف کنید
    مثلا من یک فیلد برای کلمه با اعراب ،یک فیلد برای کامه بدون اعراب ساختم حالا میام از لیست آیه هایی که ساختم جستجو می کنم و اگر این کلمه در هر آیه بود اون رو به لیست آیه های اون کلمه اضافه می کنم و در انتها این لیست ایه ها رو به صورت یک فیلد که شماره سوره آیه های آن توسط یک کارکتر از هم جدا شده اند مثل * و سوره *آیه هم با یک کارکتر مثل $ از هم جدا شده اند می سازم

    حالا کاربر با وارد کردن کلمه بدون اعراب من در فیلد بدون اعراب جستجو می کنم و کلمات با اعراب متناظر رو نشون می دم و هر کدوم رو که انتخاب کنه من میام فیلد شماره سوره آیه ها رو split می کنم و لیست اونها رو نشون می دم و کاربر با انتخاب هر کدوم اون آیه رو می بینه
    البته کارهای دیگه ای می شه کرد

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    Question نقل قول: جستجو در قرآن

    ممنون از راهنمایی که کردید روش جالبی بود

    چطور کاراکترهای اعراب رو حذف کنم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: جستجو در قرآن

    این متنه میتونی اعراب رو string.empty
    replace جایگذاری کنید

  9. #9

    نقل قول: جستجو در قرآن

    بسمه تعالی
    با سلام
    کافیه کارکتر های اعراب مربوطه را با "" جایگزین کنید
    کلیه کارکتر های اعراب:
    ً
    ٌ
    ٍ
    َ
    ُ
    ِ
    ّ
    ْ
    ٓ
    ٔ
    ٕ
    و....

    for (int i = 0; i < length; i++)
    {
    str[i]= str[i].Replace('ُ', "");
    }

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    fekrenaw.com
    پست
    152

    نقل قول: جستجو در قرآن

    سلام خدمت دوستان گرامی!
    دونکته:
    اولا برای حذف اعراب چرا این قدر خودتونو به درد سر میندازید! کافیه فایل را با ورد باز کرده و از قسمت Option>Advanced گزینه Diacritics را غیر فعال کرده و فایل خود را ذخیره کنید

    دوما راه حل پیشنهاد شده به شدت حجم دیتابیس را بالا می برد؛ دات خودش راهی برای این کار دارد؛ یه سری به این صفحه بزنید همه چی دست تون میاد
    http://www.microsoft.com/middleeast/msdn/cpsrt.aspx

  11. #11

    نقل قول: جستجو در قرآن

    بسمه تعالی
    با سلام

    نقل قول نوشته شده توسط asif1358 مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان گرامی!
    دونکته:
    اولا برای حذف اعراب چرا این قدر خودتونو به درد سر میندازید! کافیه فایل را با ورد باز کرده و از قسمت Option>Advanced گزینه Diacritics را غیر فعال کرده و فایل خود را ذخیره کنید

    دوما راه حل پیشنهاد شده به شدت حجم دیتابیس را بالا می برد؛ دات خودش راهی برای این کار دارد؛ یه سری به این صفحه بزنید همه چی دست تون میاد
    http://www.microsoft.com/middleeast/msdn/cpsrt.aspx
    دوست عزیز در مورد اول اون کاری که گفته بودید فقط باعث عدم نمایش اعراب میشه ولی در فایل اون اعراب ها وجود داره
    در مورد دوم با تشکر از شما روشی خیلی خوبیه .
    آخرین ویرایش به وسیله hassan_kahrizy : جمعه 20 اسفند 1389 در 09:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •