نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: عدم نمایش ارور در صورت عدم کپی شدن فایلها!

  1. #1

    عدم نمایش ارور در صورت عدم کپی شدن فایلها!

    من با دستورات زیر مراحل انتقال یک فایل رو از یک داریو به درایو دیگر انجام میدهم:

    string fileName = "x.mdb";
    string sourcePath = System.Windows.Forms.Application.StartupPath;
    //string sourcePath = @"C:\";
    string targetPath = @"c:";
    string sourceFile = System.IO.Path.Combine(sourcePath, fileName);
    string destFile = System.IO.Path.Combine(targetPath, fileName);
    System.IO.File.Copy(sourceFile, destFile, true);


    حال سوالم این هست که اگر در هر صورتی این عمل یعنی کپی شدن ، بدرستی انجام نشود ، پیغام یا اروری ظاهر نشود ؟ یعنی چه کپی شد چه نشد، اتفاقی نیافتد؟

  2. #2

    نقل قول: عدم نمایش ارور در صورت عدم کپی شدن فایلها!

    سلام
    جای علامت سوالات ابهام دارن، اون چیزی که من از حرفت فهمیدم اینه که یه کاری بکنی که اگه فایل به هر دلیلی کپی نشد برنامه خطا نده و ازش در نیاد. اگه میخوای این کار رو بکنی کد بالا رو با این یکی کد عوض کن
                try
    {
    string fileName = "x.mdb";
    string sourcePath = System.Windows.Forms.Application.StartupPath;
    //string sourcePath = @"C:\";
    string targetPath = @"c:";
    string sourceFile = System.IO.Path.Combine(sourcePath, fileName);
    string destFile = System.IO.Path.Combine(targetPath, fileName);
    System.IO.File.Copy(sourceFile, destFile, true);
    }
    catch (Exception exp)
    {
    }

    اگر منظورت چیز دیگه ای بود بگو تا ببینم میتونم کمکت بکنم یا نه

  3. #3

    نقل قول: عدم نمایش ارور در صورت عدم کپی شدن فایلها!

    از try و catch استفاده کن و در قسمت catch هیچی ننویس:

    try{
    string fileName = "x.mdb";
    string sourcePath = System.Windows.Forms.Application.StartupPath;
    //string sourcePath = @"C:\";
    string targetPath = @"c:";
    string sourceFile = System.IO.Path.Combine(sourcePath, fileName);
    string destFile = System.IO.Path.Combine(targetPath, fileName);
    System.IO.File.Copy(sourceFile, destFile, true);
    }
    catch{
    //اینجا می تونی یه پیغام بدی یا هیچی ننویسی

    }


    موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: عدم نمایش ارور در صورت عدم کپی شدن فایلها!

    موقعی که من داشتم جواب می دادم unknown.unforgiven جواب داد می تونید به ساعت ارسال ها نگاه کنید.

  5. #5

    نقل قول: عدم نمایش ارور در صورت عدم کپی شدن فایلها!

    موقعی که من داشتم جواب می دادم unknown.unforgiven جواب داد می تونید به ساعت ارسال ها نگاه کنید.
    خوب مگه کسی چیزی گفت؟ در ضمن اینجا قرار نیست مسابقه بدیم که کی زود جواب میده، کی دیر. اینجا قراره به سوالات دوستان جواب بدیم. تو این یه مورد چون دوستمون برنامشون رو گذاشته بودن برنامه ها به صورت اتفاقی عین هم شدن و کسی هم با این موضوع مشکلی نداره

  6. #6

    نقل قول: عدم نمایش ارور در صورت عدم کپی شدن فایلها!

    نه منظور من این نبود دوست عزیر. می خواستم بگم که این یک خطا در بازه زمانیه نه چیز دیگه . (چون دو تا پست عین هم پشت هم بود)

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •