نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: بدست آوردن اینکه مانیتور چند اینچ است

  1. #1

    بدست آوردن اینکه مانیتور چند اینچ است

    بدست آوردن اینکه مانیتور چند اینچ است

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن اینکه مانیتور چند اینچ است

    سلام :
    اینچ صفحه نمایش رو برای چی می خوای . اگه منظور شما رزولوشن صفحه است که این روش ها است :
    ResX:=Screen.Width;
    ResY:=Screen.Height;

    یا
    procedure SetResolution(ResX, ResY: DWord);
    var
    lDeviceMode : TDeviceMode;
    begin
    EnumDisplaySettings(nil, 0, lDeviceMode);
    lDeviceMode.dmFields:=DM_PELSWIDTH or DM_PELSHEIGHT;
    lDeviceMode.dmPelsWidth :=ResX;
    lDeviceMode.dmPelsHeight:=ResY;
    ChangeDisplaySettings(lDeviceMode, 0);
    end;

    مثال =>
    SetReolution(800,600);


    برای راحت تر کار کردن با این سایت بهتره " جستجو " رو ابتدا انجام بدین ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MohsenB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایرانم
    پست
    601

    نقل قول: بدست آوردن اینکه مانیتور چند اینچ است

    سلام

    مانیتورها مشخصات زیادی دارن .

    ازجمله این مشخصات به زبان ساده تعداد پیکسل در هر اینچ هست . مثلا میگن رزولوشن این صفحه نمایش 1024 در 768 هست . این یعنی تو این صفحه نمایش 1024 ستون پیکسل و 768 سطر پیکسل قرار داره . حالا اگه تعداد پیکسل در هر اینچ صفحه نمایش متفاوت باشه اندازه اون صفحه نمایش هم تغییر می کنه .

    مشخصه دیگه سایز صفحه نمایشه که فاصله مثلا گوشه بالایی سمت چپ صفحه تا گوشه سمت راست پایینی صفحه نمایش بر حسب اینچ هست . مثلا میگن این صفحه نمایش 17 اینچه .


    از دو مطلب بالا این نتیجه رو میشه گرفت که از روی رزولوشن نمیشود اندازه صفحه نمایش را تشخیص داد . مثلا ممکنه رزولوشن یه صفحه نمایش 19 اینچ 1200 در 768 باشه و رزولوشن یه صفحه نمایش دیگه ی 19 اینچ 1600 در 800 باشه .

    برای اطلاعات بیشتر : یه مشخصه دیگه صفحه نمایش نسبت اندازه تصویره . مثلا 16:9 . این نشون دهنده یه صفحه نمایش عریضه که نسبت اندازه طول به عرض صفحه نمایش 16 به 9 میباشد .

    موفق باشید .

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن اینکه مانیتور چند اینچ است

    مرسی از جوابتون اما میخوام dpi مانیتور رو در رزولوشن های مختلف یا طول و عرض مانیتور رو به سانتیمتر یا اینچ بتونم بدست بیارم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار MohsenB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایرانم
    پست
    601

    نقل قول: بدست آوردن اینکه مانیتور چند اینچ است

    نقل قول نوشته شده توسط aliekhasteh مشاهده تاپیک
    مرسی از جوابتون اما میخوام dpi مانیتور رو در رزولوشن های مختلف یا طول و عرض مانیتور رو به سانتیمتر یا اینچ بتونم بدست بیارم
    اینکه دوباره همون سواله که .

    و جوابشم همون .

    بطور خلاصه : همه مانیطورها تراکم پیکسل یکسان ندارند و نمی توان اندازه صفحه نمایش رو از رو رزولوشن بدست آورد . تنها راهش داشتن مشخصات صفحه نمایشی هایی هست که قراره روشون برنامه نمایش داده بشه ، مثلا بدونی مدل W2053 ال-جی مانیتور بیست اینچ با رزولوشن 1600x900 هست .

  6. #6

    نقل قول: بدست آوردن اینکه مانیتور چند اینچ است

    من می خوام از هر راهی که میشه اندازه مانیتور که چند اینچ یا چند سانت هست رو پیدا کنم ، فکر می کنید راهی هست ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار MohsenB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایرانم
    پست
    601

    نقل قول: بدست آوردن اینکه مانیتور چند اینچ است

    نقل قول نوشته شده توسط aliekhasteh مشاهده تاپیک
    من می خوام از هر راهی که میشه اندازه مانیتور که چند اینچ یا چند سانت هست رو پیدا کنم ، فکر می کنید راهی هست ؟
    بله یه راه خوب براتون پیدا کردم :

    یه فرم درست کنید و یک کنترل Edit به نام Edit1 رو فرم بزارین و بعد یه دکمه رو فرم قرار بدین و توی کد دکمه این چندتا خط رو بنویسید . بعد از زدن دکمه اندازه صفحه نمایش توی کنترل ادیت نوشته میشه :


    procedure TForm1.btn1Click(Sender: TObject);
    var f : TForm;
    l : TLabel;
    t : TEdit;
    b : TButton;
    r : string;
    begin
    f:= TForm.Create(self);
    with f do begin
    BorderStyle:= bsDialog;
    Width:= 300;
    Height:= 120;
    l:= TLabel.Create(f);
    l.SetBounds(10,10,200,30);
    l.Caption:= 'How mach size of your Display ?';
    l.Parent:= f;
    b:= TButton.Create(f);
    b.SetBounds(10,45,60,30);
    b.Caption:= 'OK';
    b.Parent:= f;
    t:= TEdit.Create(f);
    t.SetBounds(100,50,150,20);
    t.Parent:= f;
    t.TabOrder:= 0;
    b.ModalResult:= mrOk;
    b.Default:= True;
    ShowModal;
    r:= t.Text;
    end;
    Edit1.Text:= r;
    end;

  8. #8

    نقل قول: بدست آوردن اینکه مانیتور چند اینچ است

    ممنون میشه یه توضیح کوچیک راجع به برنامتون بدین که دقیقا چیو بر می گردونه ؟؟ من سانت یا اینچ مانیتورو میخوام ....
    دلیلش اینه که یه TImage روی فرم داریم که روی اون چند تا Lable وجود داره و این Lable ها مشخص میکنه که دقیقا تو اون نقطه عکس اون چیزی که میخوایم چاپ بشه ، حالا وقتی انو به quick Report میفرستیم برای اینکه دقیقا روی کاغذ واقعی هم هونجا چاپ بشه باید sclae عکس 100 باشه تا با quick report همخونی داشته باشه و یه چیز دیگه ای هم که میخواد اینه که دقیقا Top و Left یه QRLabel رو هم بر حسب scale 100 حساب کنیم ، مثلا اگه وضوح صفحه نمایش 1440 در 900 است و Top و Left لیبل روی فرم 120 و280 است ما باید یه سری محاسبه انجام بدیم و عدد sclae صفحه نمایش رو در 100 برای QRLabel و Top و Left حساب کنیم که با اون عدد قبلی تفاوت خواهد داشت از چه راهی میشه اینچ مانیتور رو حساب کرد تا از روی اون بتونی به یه فرمول برسی و در هر رزولوشن که باشی Scale 100 رو برای محاسبه QRLabelهای روی Quick Report برای و Top و Left هاشون حساب کنی ؟؟؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار MohsenB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایرانم
    پست
    601

    نقل قول: بدست آوردن اینکه مانیتور چند اینچ است

    سلام

    توضیح اون کد اینه :

    تنها راه شما پرسیدن از کاربره .!



    برا این کارایی که شما گفتین که نیاز به اینا ندارین .
    اصلا صفحه نمایش هیچ تاثیری رو هیچ محاصبه ای نداره . شما باید بر اساس مقیاس فرمتون و مقیاس گزارشتون برنامه رو درست کنین . مثلا فرمتون مقیاسش پیکسل هست و گزارشتون مقیاسش سانتی متره ، شما باید اینارو به هم تبدیل کنید .
    راه حل سادشم اینه که هر دوشون تو یه مقیاس باشن . مثلا هر دو پیکسل باشند .

    موفق باشید .

  10. #10

    نقل قول: بدست آوردن اینکه مانیتور چند اینچ است

    واقعا ممنون از جوابتون ، خیلی خیلی جالبه
    آخرین ویرایش به وسیله aliekhasteh : جمعه 20 اسفند 1389 در 15:47 عصر

  11. #11

    نقل قول: بدست آوردن اینکه مانیتور چند اینچ است

    بهترین راه برای بدست آوردن مشخصات سیستم :
    برای مثال بدست آودرن مشخصات مانیتور:
    MessageBox.Show("Monitor Size:" + SystemInformation.PrimaryMonitorSize);

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    نقل قول: بدست آوردن اینکه مانیتور چند اینچ است

    نقل قول نوشته شده توسط sarchat مشاهده تاپیک
    بهترین راه برای بدست آوردن مشخصات سیستم :
    برای مثال بدست آودرن مشخصات مانیتور:
    MessageBox.Show("Monitor Size:" + SystemInformation.PrimaryMonitorSize);
    SystemInformation.PrimaryMonitorSize کدام unit باید یوز شود.
    با تشکر

  13. #13

    نقل قول: بدست آوردن اینکه مانیتور چند اینچ است

    سلام چطور میشه اندازه صفحه نمایش رو به اینچ از طریق HTML دریافت کرد؟

    طول و عرض هم میشه به اینچ دریافت کرد؟ چند ماهه دنبالشم ولی جایی پید نکردم.

  14. #14

    نقل قول: بدست آوردن اینکه مانیتور چند اینچ است

    سلام. از طریق html یعنی چه؟
    وقتی مشخصات مونیتور رو دریافت می کنید، یکی از اونها dpi یا دات پر اینچ است که مشخص می کنه در هر اینچ چند پیکسل وجود داره. با یک عملیات ساده می تونید اندازه واقعی رو هم بیرون بکشید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    tabriz tehran
    پست
    80

    نقل قول: بدست آوردن اینکه مانیتور چند اینچ است

    double width = 0;
    double height = 0;
    double diagonal = 0;
    try
    {
    ManagementObjectSearcher searcher = new ManagementObjectSearcher("\\root\\wmi", "SELECT * FROM WmiMonitorBasicDisplayParams");


    foreach (ManagementObject mo in searcher.Get())
    {
    width = (byte)mo["MaxHorizontalImageSize"] / 2.54;
    height = (byte)mo["MaxVerticalImageSize"] / 2.54;
    diagonal = Math.Sqrt(width * width + height * height);
    // Console.WriteLine("Width {0:F2}, Height {1:F2} and Diagonal {2:F2} inches", width, height, diagonal);


    }
    MessageBox.Show("width:" + width.ToString());
    MessageBox.Show("height:" + height.ToString());
    MessageBox.Show("diagonal:" + diagonal.ToString());
    }
    catch (ManagementException es)
    {
    MessageBox.Show("An error occurred while querying for WMI data: " + es.Message);
    }

  16. #16

    نقل قول: بدست آوردن اینکه مانیتور چند اینچ است

    سلام یه سوال داشتم
    من میخاستم اینچ مانیتور کامپیوترم رو بدست بیارم
    اگه اندازه فاصله گوشه بالایی سمت چپ تا گوشه پایینی سمت راست رو با اینچ اندازه بگیرم ، عدد به دست آمده همون سایز مانیتور میشه؟

  17. #17

    نقل قول: بدست آوردن اینکه مانیتور چند اینچ است

    سلام. از نظر تئوری بله. ممکنه سازنده ها به اسم مثلا 30 اینچ 29 اینچ بدن و قاب رو هم حساب کنن، ممکن هم هست نکنن
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •