نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: this.cloase() به ظاهر فرم رو ميبنده ولي جز فرمهاي باز پروژه باقه ميمونه !!!!

  1. #1

    this.cloase() به ظاهر فرم رو ميبنده ولي جز فرمهاي باز پروژه باقه ميمونه !!!!

    من يه فرم لاگين درست كردم و اونو بعنوان فرم startup پروژه قرار دادم
    وقتي كاربر پسوردو ميزنه اين فرم لاگين بسته ميشه this.close و به فرم اصلي برنامه ميره
    ولي در باطن هنوز فرم بازه چون وقتي با دستور
    application.openform.count چك مي كنم هنوز اين فرم لاگين رو باز نشون ميده

    چيكار كنم كه اين فرم كاملا بسته شده؟

    البته فكر كنم چون بعنوان فرم اصلي انتخابش كردم اينطوريه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: this.cloase() به ظاهر فرم رو ميبنده ولي جز فرمهاي باز پروژه باقه ميمونه !!!!

    خوب وقتی شما این فرم رو به عنوان Startup تعریف کنید همینه دیگه!
    اگه بخواد این بسته بشه پس پروژه هم بسته میشه!!!
    شما باید فرم دیگه رو به عنوان Startup تعریف کنید و در رویداد Load اون ، فرم لوگین رو نمایش بدین و بعد ادامه...
    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: this.cloase() به ظاهر فرم رو ميبنده ولي جز فرمهاي باز پروژه باقه ميمونه !!!!

    اگه می خواین دیده نشه از دستور
    this. hide

  4. #4

    نقل قول: this.cloase() به ظاهر فرم رو ميبنده ولي جز فرمهاي باز پروژه باقه ميمونه !!!!

    تو رويداد لود فرم اصلي اگه بخوام فرم لاگين رو باز كنو اونوقت هر دو تا فرم همزمان باز ميشه كه !!!!

  5. #5

    نقل قول: this.cloase() به ظاهر فرم رو ميبنده ولي جز فرمهاي باز پروژه باقه ميمونه !!!!

    باعرض سلام و خسته نباشید

    دوست عزیز ، اگر فرم لاگین شما به عنوان فرم اصلی پروژه در حالت اجرای آن باشد ، پس با دستور this.close
    باید کل پروژه شما بسته بشود .

    شما اگر تمایل به استفاده از فرم لاگین به عنوان فرم ابتدایی و اصلی در زمان اجرای پروژه را دارید ، همان گونه که در بالاتر دوستان دیگر به آن اشاره کردند بایستی ، فرم لاگین را با دستور this.hide از دید کاربر پنهان نمایید ، فقط باید این نکته را مد نظر قرار دهید که در فرم های آتی در هنگام خروج کامل از برنامه باید از دستور
    Application.Exit();
    استفاده نمایید.

    در پناه حق

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: this.cloase() به ظاهر فرم رو ميبنده ولي جز فرمهاي باز پروژه باقه ميمونه !!!!

    از متد showdialuge استفاده کن

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: this.cloase() به ظاهر فرم رو ميبنده ولي جز فرمهاي باز پروژه باقه ميمونه !!!!

    از روشهاي اصولي استفاده كنيد چندين بار توي سايت دربارش بحث شده و بهترين روش با مثال آورده شده بگردي پيدا مي كنيد اين كه فرم را پنهان كنيد روش خوبي نيست.

  8. #8

    نقل قول: this.cloase() به ظاهر فرم رو ميبنده ولي جز فرمهاي باز پروژه باقه ميمونه !!!!

    نقل قول نوشته شده توسط javad_r_85 مشاهده تاپیک
    از روشهاي اصولي استفاده كنيد چندين بار توي سايت دربارش بحث شده و بهترين روش با مثال آورده شده بگردي پيدا مي كنيد اين كه فرم را پنهان كنيد روش خوبي نيست.
    بله ، راه ها و روش های اصولی تری به جز hide کردن وجود داره.

    ولی اینم بالاخره یه راهه که جواب میده و در ظاهر هم مشکلی در اون نیست .

    اگر در استفاده از این استراتژی به مشکلی برخوردید ، لطفا توضیح بدید .

    در پناه حق

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: this.cloase() به ظاهر فرم رو ميبنده ولي جز فرمهاي باز پروژه باقه ميمونه !!!!

    يك مشكلي كه اين روش داره اينه كه با اين پنهان شده ولي داره كار مي كند و شما از طريق پروسس ها و ترد ها مي توانيد ببينيد كه نسبت به روش اصولي تر تعداد تردهاي بيشري وجود دارد و اين مساوي است با كاهش سرعت برنامه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •