نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: ساخت برنامه گزارش ساز

  1. #1

    ساخت برنامه گزارش ساز

    اون روز توی آموزشکده بودم که با مدیر گروهمون حرف میزدم چون جلسه توجیهی پروژه و کاراموزی بود
    آخه این ترم هم پروژه دارم هم کاراموزی با این استاد که مدیرگروهمونه
    بهم گفت اگه یک برنامه بنویسی که فقط بانک اطلاعاتی رو بگیره بعدش بتونه ازش گزارش بگیره
    هم پروژه بهت 20 میدم هم کاراموزی
    منظورشو اینطور گرفتم که برنامه من باید طوری باشه که برای هر بانک اطلاعاتی کار کنه
    گفت عنوان این برنامه گزارش ساز هستش
    کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه؟
    اصلا این پروژه در حدی هست که من بتونم انجام بدم؟یا خیلی سخته

  2. #2

    نقل قول: ساخت برنامه گزارش ساز

    از اونجایی که استادت میدونست احتمال اینکه بتونی اینو انجام بدی خیلی کمه واسه همین گفته " هم پروژه بهت 20 میدم هم کاراموزی "
    کار ساده ای نیست ... من با اینکه تجربه ی قبلی داشتم 1 ماه طول کشید ....


    ساده ترین نوعش اینکه کاربر query رو بنویسه و شما نتیجه ی این query رو ببری تو یه گزارش ... هستن کد های آماده که از DataGridView مستقیما گزارش میگیرن ...

    روش کاربر پسند خوب خیلی سخت تره ...
    شما به چند چیز احتیاج داری ....
    1 - لیست جدول ها و فیلد ها که باید به کاربر نشون بدی .... من از Treeview استفاده کردم
    2 - یه محیط design که کاربر بتونه محل فیلد هارو تو صفحه مشخص کنه ...
    3 - بعد باید بر طبق این فیلد های انتخاب شده query تو بسازی و ....

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    32
    پست
    62

    نقل قول: ساخت برنامه گزارش ساز

    میشه یه ذره بیشتر راهنمایی کنی؟
    منظورت از تجربه قبلی چیه؟
    آخرین ویرایش به وسیله mehrdad372 : جمعه 20 اسفند 1389 در 18:58 عصر

  4. #4

    نقل قول: ساخت برنامه گزارش ساز

    میشه یه ذره بیشتر راهنمایی کنی؟
    کدوم قسمتش ؟

    منظورت از تجربه قبلی چیه؟
    قبلا تو یه شرکتی بودم که داشتن یه Report Generator مینوشتن .... با ساختار کلیش آشنا بودم ....

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    32
    پست
    62

    نقل قول: ساخت برنامه گزارش ساز

    منظورت از یه محیط design که کاربر بتونه محل فیلد هارو تو صفحه مشخص کنه چیه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: ساخت برنامه گزارش ساز

    نقل قول نوشته شده توسط bee_sanandaj مشاهده تاپیک
    اون روز توی آموزشکده بودم که با مدیر گروهمون حرف میزدم چون جلسه توجیهی پروژه و کاراموزی بود
    آخه این ترم هم پروژه دارم هم کاراموزی با این استاد که مدیرگروهمونه
    بهم گفت اگه یک برنامه بنویسی که فقط بانک اطلاعاتی رو بگیره بعدش بتونه ازش گزارش بگیره
    هم پروژه بهت 20 میدم هم کاراموزی
    منظورشو اینطور گرفتم که برنامه من باید طوری باشه که برای هر بانک اطلاعاتی کار کنه
    گفت عنوان این برنامه گزارش ساز هستش
    کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه؟
    اصلا این پروژه در حدی هست که من بتونم انجام بدم؟یا خیلی سخته
    شما برو به استادت بگو اگر یه همچین چیزی رو بلد بودی بنویسی که نمیومدی توی آموزشگاه درس بدی الان شرکتت داشت کلی براش تبلیغات می‌کرد. زیاد دیدم از این دوستان که کدهاشون رو به اسم امتحان پایان دوره و نمره می‌دن دست کارآموزها و خیال خودشون رو راحت می‌کنن اکثرن وقت بزارن خودشون خیلی خوب می‌تونن انجامش بدن ولی با استفاده از نمونه ساده کارآموز به سرعت به نتیجه دل‌خواه خودشون می‌رسن موفق باشید./

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: ساخت برنامه گزارش ساز

    شما اگه شروع کنی و نرم افزار های گزارش گیری دیگه مثل Crystal Reprotو ... هم آشنایی داشته باشی کم کم می فهمی که چیکار باید بکنی و چه مشکلاتی ممکنه تو پیاده سازی ایدهایی که توذهنت هست بوجود بیاد
    پس تا شروع نکنی با این بحث ها به جایی نمیرسی
    شروع کن هرجا مشکلی داشتی در حد توان کمک می کنیم

  8. #8

    نقل قول: ساخت برنامه گزارش ساز

    دو تا برنامست:
    یکی رو میتونی LayOut Builder اسم بذاری. این قسمت جایی هست که کاربر گزارشش رو طراحی میکنه و ذخیره میکنه.
    دیگری رو میتونی Document Report مثلا اسم بگذاری. این در زمان اجرا نشون داده میشه. فیلدهای اون گزارش رو با دیتا پر میکنه و نمایش میده.

    برای مقصودی که من داشتم از .NET Text Editor استفاده کردم. انتخاب خوبی میتونه باشه.
    http://www.textcontrol.com/en_US/sit...t-text-editor/

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: ساخت برنامه گزارش ساز

    فکر میکنم برای شروع اگه 3تا سوال رو جواب داد بشه گفت باقیش دیگه سروکله زدن با کده (البته برای ساخت یک کوئری ساز)
    1- بدست آوردن نام جداول
    2- بدست آوردن نام فیلدهای هر جدول و نوع فیلد
    3- بدست آوردن فیلد مشترک جداول
    آخرین ویرایش به وسیله danial82 : پنج شنبه 14 مهر 1390 در 10:34 صبح

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: ساخت برنامه گزارش ساز

    بدست آوردن نام جداول :

    SELECT * FROM sysobjects
    where sysstat=3
    order by 1

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: ساخت برنامه گزارش ساز

    بدست آوردن نام فیلدهای هر جدول

             SELECT [name] AS [Column name]
    FROM syscolumns
    WHERE id = (SELECT id
    FROM sysobjects
    WHERE type = 'U'
    AND [NAME] = 'tblname')


    یا


    SELECT NAME FROM sys.syscolumns s
    WHERE id=OBJECT_ID('Sales')

    یا

    SELECT * FROM information_schema.[COLUMNS] c
    WHERE c.TABLE_NAME='Sales'

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: ساخت برنامه گزارش ساز

    بدست آوردن نام فیلدهای هر جدول و نوع فیلد

    SELECT
    COLUMN_NAME,data_type,character_maximum_length from information_schema.columns WHERE TABLE_NAME = ' نام جدول'

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: ساخت برنامه گزارش ساز


    SELECT TABLE_NAME,COLUMN_NAME,data_type,character_maximum _length from information_schema.columns

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: ساخت برنامه گزارش ساز

    میشه بگی منظورت از sysobject و sysstat چیه؟

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: ساخت برنامه گزارش ساز

    نقل قول نوشته شده توسط saeed_sho مشاهده تاپیک
    میشه بگی منظورت از sysobject و sysstat چیه؟
    زمانی که توی sql دیتابیس میسازی تمام اشیاء و آبجکتها داخل یک سری جدول های خود sql ذخیره میشن و میشه از طریق view های خود سیستم بهشون دسرسی پیدا کرد که مثلا چند تا جدول کاربر ساخته هر جدول شامل چه فیلد هایی هست و نوع هر کدوم چیه حتی log تغییرات توی ساختار دیتابیس رو هم نگهداری میکنه
    این 2 تا اسم هم از اون اسم هایی که میشه باهاش به اطلاعات مورد نظر دسترسی پیدا کرد

  16. #16
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    14

    نقل قول: ساخت برنامه گزارش ساز

    با درود
    دوستان من فکر می کنم برای بدست آوردن نام جداول و فیلدهی و غیره بهتره به جای استفاده از راه سنتی که از جدول sysobjects یک Select بنویسیم، از راه حل خود .net که استفاده از شی Server در فضای نام SMO است استفاده کنیم. این شی می تواند تمامی دیتابیسها و جداول هر کدام و ارتباطاتشان و فیلدها و نوع داده هر کدام را به راحتی به ما بدهد.
    شاد و پیروز باشید.

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    40

    نقل قول: ساخت برنامه گزارش ساز

    ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین
    ممنون

    نقل قول نوشته شده توسط ehsangfl مشاهده تاپیک
    با درود
    دوستان من فکر می کنم برای بدست آوردن نام جداول و فیلدهی و غیره بهتره به جای استفاده از راه سنتی که از جدول sysobjects یک Select بنویسیم، از راه حل خود .net که استفاده از شی Server در فضای نام SMO است استفاده کنیم. این شی می تواند تمامی دیتابیسها و جداول هر کدام و ارتباطاتشان و فیلدها و نوع داده هر کدام را به راحتی به ما بدهد.
    شاد و پیروز باشید.

  18. #18

    نقل قول: ساخت برنامه گزارش ساز

    نقل قول نوشته شده توسط JaguarXF مشاهده تاپیک
    دو تا برنامست:
    یکی رو میتونی LayOut Builder اسم بذاری. این قسمت جایی هست که کاربر گزارشش رو طراحی میکنه و ذخیره میکنه.
    دیگری رو میتونی Document Report مثلا اسم بگذاری. این در زمان اجرا نشون داده میشه. فیلدهای اون گزارش رو با دیتا پر میکنه و نمایش میده.

    برای مقصودی که من داشتم از .NET Text Editor استفاده کردم. انتخاب خوبی میتونه باشه.
    http://www.textcontrol.com/en_US/sit...t-text-editor/
    لطفا کمی بیشتر راجع به این کنترل توضیح دهید من دانلود کردم اما نتونستم باهاش کار کنم بعد از نصب کجا نصب می شه؟

  19. #19

    نقل قول: ساخت برنامه گزارش ساز

    در انتها بعد از انتخاب جداول و فیلدها چطور GroupBy ,Filtering توابع Sum ,Count ,... , و شرط بخش Where و ... را بسازیم ؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار ali reza mansoori 2
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    732

    نقل قول: ساخت برنامه گزارش ساز

    اصلا ارزش نداره برای پروژه و کارآموزی همچین پروژه سنگینی انجام بدی
    بهترین کار اینه که از برنامه های آماده استفاده کنی من کامپوننت ها DevExpress رو پیشنهاد میکنم
    یه محیط طراحی گزراش داره یه دستی به سر و روش بکش تحویل بده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •