نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: فیلتر کردن بانک اطلاعاتی بین 2 تاریخ

  1. #1

    فیلتر کردن بانک اطلاعاتی بین 2 تاریخ

    دوستان سلام
    کسی میتونه بگه که چطور میشه رکوردهای بین 2 تاریخ رودر یک دیتا گرید نمایش بدم
    مثلا از تاریخ 1/1/1389تا 31/6/1389
    بانک اطلاعاتی Accessونام فیلد مثلا date

  2. #2

    نقل قول: فیلتر کردن بانک اطلاعاتی بین 2 تاریخ

    یه دستور دیتا بیس داریم که این کار رو انجام میده
    between
    ولی خیلی مطمئن نیست
    یه کلاس بنویس که بیاد تاریخ رو بگیره اگه مثلا 1/6/1389 بود به 01/06/1389 تبدیل کنه
    اگه اینطوری تو دیتا بیس ذخیره کنی میتونی از between هم استفاده کنی
    ضمنا اگه Search هم کنی تو سایت میتونی از مطالبی که بچه ها گذاشتن استفاده کنی

  3. #3

    نقل قول: فیلتر کردن بانک اطلاعاتی بین 2 تاریخ



    select * from Tbl_Supply WHERE (Fld_Date>=@date1 AND Fld_Date<=@date2)


  4. #4

    نقل قول: فیلتر کردن بانک اطلاعاتی بین 2 تاریخ

    راهی داره ؟ .
    وقتی که یه تاریخ بیشتر از آخرین تاریخ جدول انتخاب میکنیم هیچی نشون نمیده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: فیلتر کردن بانک اطلاعاتی بین 2 تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط aboozar_m مشاهده تاپیک
    راهی داره ؟ .
    وقتی که یه تاریخ بیشتر از آخرین تاریخ جدول انتخاب میکنیم هیچی نشون نمیده
    دستورتون رو بزارید . اینجوری باید دوستانی که علم غیب دارن راهنماییتون کنن.(به تاریخ تایپیک هم یه نگاهی کاش بندازید)

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: فیلتر کردن بانک اطلاعاتی بین 2 تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط aboozar_m مشاهده تاپیک
    راهی داره ؟ .
    وقتی که یه تاریخ بیشتر از آخرین تاریخ جدول انتخاب میکنیم هیچی نشون نمیده
    خب وقتی بزرگتر از آخرین تاریخ ثبت شده بزنید باید هم خالی بیاره
    چون براش چیزی ثبت نشده!
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    77

    نقل قول: فیلتر کردن بانک اطلاعاتی بین 2 تاریخ

    این روش هم امتحان کنید :

     try
    {
    ((DataTable)dataGridView3.DataSource).DefaultView. RowFilter = string.Format("Date >= #" + txtShiftFrom.Text + "# AND Date <= #" + txtShiftToDate.Text + "# ");

    }
    catch (Exception) { }

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: فیلتر کردن بانک اطلاعاتی بین 2 تاریخ

    تو دستورات SQL میتونید از Between استفاده کنید و برای تاریخ های شمسی هم درست جواب میده. شرط تاریخ بزرگتر از تاریخ ثبت شده در جدول بانک اطلاعاتی دلیلی بر عدم نمایش نیست و مشکل جای دیگه هستش و بای بررسی کنید

    WHERE fldInvoice BETWEEN '1398/01/01' AND '1398/11/10'

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •