نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: پر کردن آیتم های combobox در textchange و مشکل بر عکس بودن text

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    پر کردن آیتم های combobox در textchange و مشکل بر عکس بودن text

    با سلام
    من در رویداد textChange یک combobox آیتم هاش رو پر می کنم مثلا کاربر وارد می کنه "علی" این در این شرایط "یلع" در combobox می نویسه
    حالا من باید چی کار کنم این مشکل حل بشه؟
    با تشکر فراوان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار syntiberium
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    scrin galaxy
    پست
    516

    نقل قول: پر کردن آیتم های combobox در textchange و مشکل بر عکس بودن text

    کد زیر رشته را وارونه می کنه . اگر وارونش کنی اونوقت درست می شه .

    char[] str = "علی".ToCharArray();
    Array.Reverse(str);
    string strReversed = new string(str);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •