نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: نام ونام خانوادگی یکسان را قبول نکند

  1. #1

    نام ونام خانوادگی یکسان را قبول نکند

    میشه بگید دقیقا چه کدی با C#‎ بنویسم ؟دارم ا ز دو تا textbox استفاده میکنم

  2. #2

    نقل قول: نام ونام خانوادگی یکسان را قبول نکند

    if(textboxfirstname.text!=textboxlastname.text)
    مشكلتون همين بود؟!

  3. #3

    نقل قول: نام ونام خانوادگی یکسان را قبول نکند

    اگه منظورت اینه که نام و نام خانوادگی مثل هم نباشه

    if(Name.Text != Family.Text)


    اگه تو دیتا بیس منظورته میتونی بزنی

    "WHERE Name != @Name AND Family != @Family"


    سوالت دقیقا مشخص نیست

  4. #4

    نقل قول: نام ونام خانوادگی یکسان را قبول نکند

    در برنا مه ام میخوام اگر دو تا نام ونام خانوادگی برای دو فرد یکسان بود پیغام دهد یعنی نشود دو نفر را با نام خانوادگی یکسان قبول کرد؟چه کدی بنویسم

  5. #5

    نقل قول: نام ونام خانوادگی یکسان را قبول نکند

    نقل قول نوشته شده توسط ندااحمدی مشاهده تاپیک
    در برنا مه ام میخوام اگر دو تا نام ونام خانوادگی برای دو فرد یکسان بود پیغام دهد یعنی نشود دو نفر را با نام خانوادگی یکسان قبول کرد؟چه کدی بنویسم
    سلام.
    برای اینکار، ابتدا یک Stored Procedure در بانک خودتون ایجاد کنید تا عمل Insert شدن رو انجام بده. سپس در این SP، بدین شکل عمل کنید:

    IF NOT EXISTS(SELECT Id FROM MyTable WHERE FName = @FName AND LName = @LName) THEN BEGIN
    INSERT INTO ...
    END


    در واقع اینجا نگاه می کنید اگر نام و نام خانوادگی از قبل در بانک وجود نداره، اونوقت رکورد جدید رو Insert می کنید.

    موفق باشید.

  6. #6

    نقل قول: نام ونام خانوادگی یکسان را قبول نکند

    میشه بدون اینکه در دیتابیس چیزی اضافه کرد فقط در source کدی نوشت؟
    اگر میشه کدش رو برام بنویسید

  7. #7

    نقل قول: نام ونام خانوادگی یکسان را قبول نکند

    سعی کنید حتی الامکان توی اربتاطتتون از SP استفاده کنید
    اگه نمیخواید میتونید شرط WHERE رو که بالا نوشتیم رو تو شرط Insert برنامه بزارید

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: نام ونام خانوادگی یکسان را قبول نکند

    میتونی موقع Insert کردن کاربر قبلش اینو بنویسی:
    cmd.CommandText = "SELECT COUNT(*) FROM tbl_Person WHERE pname'" + Txtname.text + "' And pfamil='" + TxtFamil.text + "'";
    Int32 count = (Int32)cmd.ExecuteScalar();
    if (count == 0)
    {Insert Person...
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Sajjad.Aghapour : شنبه 21 اسفند 1389 در 22:18 عصر

  9. #9

    نقل قول: نام ونام خانوادگی یکسان را قبول نکند

    چرا این شرط میزارم جواب نمیگیرم
    if(TXTlastCustomerName.Text!=TXTlastCustomerName.T  ext & TXTname.Text!=TXTname.Text)
    باوجود اینکه من نمیخوام در دیتابیس بنویسم الان مشکل این کد من چیه؟
    آخرین ویرایش به وسیله Sajjad.Aghapour : شنبه 21 اسفند 1389 در 22:19 عصر

  10. #10

    نقل قول: نام ونام خانوادگی یکسان را قبول نکند

    آخه داری دوتا مقدار یکسان رو با هم مقایسه می کنی
    مثل این میمونه من چک کنم که 3 =! 3 && 2 =! 2

  11. #11

    نقل قول: نام ونام خانوادگی یکسان را قبول نکند

    اگر با دیتابیس کاری ندارید ، دستور زیر را هم امتحان کنید :

    if(textBox1.text.Equals(textBox2.text))
    //do something


    این شرط بررسی میکند که اگر متن تکست باکس اول با تکست باکس دوم
    برابر بود ، فلان کار را انجام بده ...

    موفق باشید ./






  12. #12

    نقل قول: نام ونام خانوادگی یکسان را قبول نکند

    میشه راهنماییم کنید به جای این کد چی کدی باید به جاش بنویسم

  13. #13

    نقل قول: نام ونام خانوادگی یکسان را قبول نکند

    آخه من نمیخوام دو تا textbox را که مثلا نام ونام خانوادگی هست با هم مقایسه کنم من میخوام
    دو تا نام خانوادگی یا دو تا اسم که در یک textbox هستشو با هم مقایسه کنم
    ممنون

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: نام ونام خانوادگی یکسان را قبول نکند

    یعنی چی در یک TextBox؟
    لطف کنید بیشتر توضیح بدین و یا کدتون رو بذارین تا بتونیم کمکتون کنیم.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: نام ونام خانوادگی یکسان را قبول نکند

    یه نمونه ساده برات درست کردم اگر اونی که خواستی رو ازش متوجه نشدی بگو موفق باشی./
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16

    نقل قول: نام ونام خانوادگی یکسان را قبول نکند

    نقل قول نوشته شده توسط ندااحمدی مشاهده تاپیک
    آخه من نمیخوام دو تا textbox را که مثلا نام ونام خانوادگی هست با هم مقایسه کنم من میخوام
    دو تا نام خانوادگی یا دو تا اسم که در یک textbox هستشو با هم مقایسه کنم
    ممنون
    سلام من نفهمیدم
    شما دارید اطلاعات در بانک ذخیره می کنید یا نه همین طوری دو تا نام و دو تا نام خانوادگی با هم برابر نباشد.
    دومی که نیاز به 4 تا Text box داره و مقایسه شو دوستان گفتن
    ولی اگه در بانک ذخیره می کنی باید اول از بانک مقصد Select کنی اطلاعاتی رو که Where)( برابر دو تا نام و نام خانوادگی باشه و بعد اگه Dataset که پر کردی Count صفر باشد یعنی تکراری نیست در غیر این صورت تکراری است

    نکته:برای حرف های ک و ی که در عربی و فارسی به صورت دو نقطه و معمولی وجود دارد
    در ویندوز ها و کدینگ های مختلف به صورت مختلف کدینگ رد می شود و این باعث می شود که در جستجو پیدا نشود پس قبل از ذخیره بررسی کنید که اگر فرمت های حرف ها متفاوت است با دستور Replace در String آن را با کد پیج استاندارد خود جایگزین و بعد ذخیره نمایید

  17. #17

    نقل قول: نام ونام خانوادگی یکسان را قبول نکند

    باتوجه به اینکه اطلاعات را دارم در دیتابیس ذخیره میکنم در دیتابیس دقیقا چه کدی باید بنویسم لطفا راهنمایی کنید

  18. #18

    نقل قول: نام ونام خانوادگی یکسان را قبول نکند

    نقل قول نوشته شده توسط ندااحمدی مشاهده تاپیک
    باتوجه به اینکه اطلاعات را دارم در دیتابیس ذخیره میکنم در دیتابیس دقیقا چه کدی باید بنویسم لطفا راهنمایی کنید
    سلام.
    برنامه نویسی Copy & Paste کردن کد دیگران نیست، بلکه گرفتن مفاهیم و به چالش کشیدن اونهاست. این هجدهمین پست در این تاپیک هستش و شما هنوز دارید برای حل مساله ای که پاسخ به اون رو در اولین پست خودم در این تاپیک دادم، بعد چند هفته، تلاش می کنید. این باید برای شما یک هشدار باشه که مسیر رو دارید اشتباه طی می کنید...

    موفق باشید.

  19. #19

    نشود دوتا نام خانوادگی یکسان ذخیره کرد

    چه کدی باید در دستورات دیتابیس بنویسم که میخواهم نشود دوتا نام خانوادگی یکسان ذخیره کرد
    نشود دوتا نام خانوادگی در textbox وارد کرد
    دستور add کردن دیتابیس ام این هست
    چطور باید تغییر دهم؟
    publicbool ADD(Moshtark Entity)
    {
    db.Moshtarks.InsertOnSubmit(Entity);
    db.SubmitChanges();
    returntrue;
    }

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار Directx
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    243

    نقل قول: نشود دوتا نام خانوادگی یکسان ذخیره کرد

    خوب باید جدولی که تو دیتابیسه رو طوری طراحی کنید که فیلد نام خانوادگی primiry key باشه بعدش وقتی که کاربر نام خانوادگی مشابه رو وارد کرد با یه پیغام مناسب می تونید به کاربر اعلام کنید که این نام خانوادگی در جدول وجود دارد
    آخرین ویرایش به وسیله Directx : پنج شنبه 11 فروردین 1390 در 17:46 عصر

  21. #21

    نقل قول: نشود دوتا نام خانوادگی یکسان ذخیره کرد

    primary key بهترین کاره.
    ولی اگه میخواید سمت برنامه این محدودیت رو اعمال کنید، باید قبل از درج و ویرایش، چک کنید که نام خانوادگی تکراری نباشه.
    در ضمن چک کردن قبل از عملیات بهتر از اینه که exception ایجاد کنید.
    برای edit هم باید کد بنویسید.

    public bool ADD(Moshtark Entity)
    {
    if(db.Moshtaraks.Count(a=>a.Family.Equals(Entity.F amily))>0)
    return false;
    db.Moshtarks.InsertOnSubmit(Entity);
    db.SubmitChanges();
    return true;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Rejnev : پنج شنبه 11 فروردین 1390 در 17:56 عصر

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار Directx
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    243

    نقل قول: نام ونام خانوادگی یکسان را قبول نکند

    بله این exeption ه غلط بود الان درستش می کنم

  23. #23

    نقل قول: نام ونام خانوادگی یکسان را قبول نکند

    پ ن:
    ببخشید که پست 21 رو زدم.
    حواسم نبود که تاپیک به صفحه سوم رسیده و دوستان هم قبلا جوابهای خوبی دادن. (یعنی اصلا ندیدم! نمیدونم حواسم کجا بود)
    خانم احمدی هم لطفا دقیقا مشکلشون رو بگن که وقت خودشون و سایر دوستان گرفته نشه.
    تقریبا تمامی دوستان جوابهای درست و کار راه اندازی دادن. اینکه هنوز برای شما جای سوال باقی مونده، جای تعجب داره. لطفا سطح شناختتون از سیستمهای مدیریت دیتابیس و زبانی که با اون برنامه می نویسید رو هم بگید، اینطوری پاسخ دهنده هم میدونه در چه حدی و با چه سطحی باید به سوال جواب بده.
    و در آخر هم لطفا طوری سوال بپرسید که انگار خودتون میخواید جواب بدید (سوال گنگ نباشه). برای اینکار قبل از عجله و ارسال سوال، چند بار اون رو بخونید
    با تشکر

  24. #24

    نقل قول: نام ونام خانوادگی یکسان را قبول نکند

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi.mousavi مشاهده تاپیک
    سلام.
    برای اینکار، ابتدا یک Stored Procedure در بانک خودتون ایجاد کنید تا عمل Insert شدن رو انجام بده. سپس در این SP، بدین شکل عمل کنید:

    IF NOT EXISTS(SELECT Id FROM MyTable WHERE FName = @FName AND LName = @LName) THEN BEGIN
    INSERT INTO ...
    END


    در واقع اینجا نگاه می کنید اگر نام و نام خانوادگی از قبل در بانک وجود نداره، اونوقت رکورد جدید رو Insert می کنید.

    موفق باشید.
    بنده برنامه ام با linq to sql است حال چطور میتوانم در کد زیر دستور شما را اضافه کنم؟
    publicbool ADD(Moshtark Entity)
    {



    db.Moshtarks.InsertOnSubmit(Entity);
    db.Moshtarks.InsertOnSubmit(Entity);
    db.SubmitChanges();
    returntrue;
    کد شما به صورت linq چطور نوشته میشود؟
    ممنونم

    }

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: نام ونام خانوادگی یکسان را قبول نکند

    بچه ها همه کمو بیش و بعضی ها دقیقا مشکل شما رو حل کردن من فکر می کنم شما خودتون باید بیشتر دقت کنید بهترین را اینهه که دوستان گفتند
    یک کوئری واسه بانک بنویس که \count رو برگردونه اگه نام و نام خانوادگی برابر با اون مقادیری باشه که شما دارید اگه count صفر بود مقدار در بانک نیست و همچین نام و نام خانوادگی قبلا ثبت نشده اگر یک بود یعنی با این نام و نام خانوادگی رکوردی ثبت شده /////فکر نکنم نکته مبهمی داشته باشه

  26. #26

    نقل قول: نام ونام خانوادگی یکسان را قبول نکند

    نقل قول نوشته شده توسط gerdioz مشاهده تاپیک
    بچه ها همه کمو بیش و بعضی ها دقیقا مشکل شما رو حل کردن من فکر می کنم شما خودتون باید بیشتر دقت کنید بهترین را اینهه که دوستان گفتند
    یک کوئری واسه بانک بنویس که \count رو برگردونه اگه نام و نام خانوادگی برابر با اون مقادیری باشه که شما دارید اگه count صفر بود مقدار در بانک نیست و همچین نام و نام خانوادگی قبلا ثبت نشده اگر یک بود یعنی با این نام و نام خانوادگی رکوردی ثبت شده /////فکر نکنم نکته مبهمی داشته باشه
    منظورتون همینه؟ولی من با این کد جواب نگرفتم
    publicbool ADD(Moshtark Entity)
    {


    if(db.Moshtarks.Count(a=>a.CustomerLastName.Equals(E ntity.CustomerLastName))>0)
    returnfalse;
    db.Moshtarks.InsertOnSubmit(Entity);
    db.SubmitChanges();
    returntrue;
    }

  27. #27

    نقل قول: نام ونام خانوادگی یکسان را قبول نکند


    if(dt.rows.count>0)
    {
    پیام
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •