نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ایجاد صدا هنگام باز شدن فرم جدید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen gh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شهر آفتاب سوزان
    پست
    159

    ایجاد صدا هنگام باز شدن فرم جدید

    سلام دوستان
    چطور میشه وقتی روی یه آیکن یا هر چیزی هنگام کلیک صدای باز شدن پنجره جدید ایجاد بشه ؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران-یافت آباد
    سن
    38
    پست
    555

    نقل قول: ایجاد صدا هنگام باز شدن فرم جدید

    سلام اون چيزي كه من بلدم اينه كه اون صدا هاي مورد نظر رو به فرمت wav در بياري (اگه نيست) و تو ريسورس برنامه اد (اضافه) كني حالا هرجا خواصتي استفاده كني تو رويدادش اون صداي مورد نظر رو play كن چون با پسوند ويو هم هست نياز به هيچ دال ال يا برنامه اضافي براي پخش نداره اين دستور زير رو از help خود ويژوال استديو برداشتم. اميد وارم كه كارت راه بيوفته.
     My.Computer.Audio.Play("C:\Waterfall.wav", _
    AudioPlayMode.WaitToComplete)

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: ایجاد صدا هنگام باز شدن فرم جدید

    با این دستور میتونی هرجا یکی از صداهای سیستمی رو ایجاد کنی
    SystemSounds.Beep.Play()

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: ایجاد صدا هنگام باز شدن فرم جدید

    اگه میخوای یه فایل صوتی خودت رو play کنی، wav کن و با این دستور Play کن
    Dim m As New System.Media.SoundPlayer("G:\Music\test.wav")
    m.Play()

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •