نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: دیکد کردن decode

  1. #1

    دیکد کردن decode

    سلام دوستان یکی اینو واسه من دیکد کنه
    <?php /* WARNING: This file is protected by copyright law. To reverse engineer or decode this file is strictly prohibited. */
    $o="QAAADTs4d293J25pZGtyY2InLwAAU0JKV0tGU0JXRlNPJy knIACAKGVoc3NoaikCUCAuPCc4OQ4AAA07Y25xJ25jOiVhaGhz YnUQQiU5DQFEZGtmdHQBcGtiYXMBYA0AAENidG5gaSdlfj0nO2 Ynb3UAAGJhOiVvc3N3PSgoampob3IAAHMpZGhqKCU5SkpIVVdA OygAAGY5Jyc7ZXUoOQ1EaHd+dW4CQGBvcychZACwPCcKY2Jkb2 gnYwJAZnNiLyBeCOA4OQGEZWtoYG5pAIFhaC8gaWZqYgGjIWlj ZnRvA6WADQInY2J0ZHVud3NuaGkCkA0QDQczoBAGIyMNQSc6J2 Bic1hoAlIvIGZ0HKFzdFgBgQMBCDJ0cwQgdA7gb2J0LwMyiV8R sg07KBGwOQ0SI2QCAHQQ4AyCEPAQPxA2AIB0aGRuZmsqYAvQdC U5QWZkYgJQZWhobCdAAQE7KBFxexQucHBwKQQRb2h0c3EUVFFX VCdPAQBuaWADP8DgF1MDMWRudXNifwORApADtFBiZXRuNwBzYg P6EVMNC1YR8xR3dXR0NVhydWuAgBFBODklOVRyZRWBZWInc2gn V7gdCIB0CGILiAQtZGhqamJpFbAEvwS4RAJknkQE4Q0OFhQAhR agK+JwdxoCYnUvGIVlaBAIY345GQBvc2prOScNJwAR";eval(b ase64_decode("JGxsbD0wO2V2YWwoYmFzZTY0X2RlY29kZSgi Skd4c2JHeHNiR3hzYkd4c1BTZGlZWE5sTmpSZlpHVmpiMlJsSn pzPSIpKTskbGw9MDtldmFsKCRsbGxsbGxsbGxsbCgiSkd4c2JH eHNiR3hzYkd3OUoyOXlaQ2M3IikpOyRsbGxsPTA7JGxsbGxsPT M7ZXZhbCgkbGxsbGxsbGxsbGwoIkpHdzlKR3hzYkd4c2JHeHNi R3hzS0NSdktUcz0iKSk7JGxsbGxsbGw9MDskbGxsbGxsPSgkbG xsbGxsbGxsbCgkbFsxXSk8PDgpKyRsbGxsbGxsbGxsKCRsWzJd KTtldmFsKCRsbGxsbGxsbGxsbCgiSkd4c2JHeHNiR3hzYkd4c2 JHdzlKM04wY214bGJpYzciKSk7JGxsbGxsbGxsbD0xNjskbGxs bGxsbGw9IiI7Zm9yKDskbGxsbGw8JGxsbGxsbGxsbGxsbGwoJG wpOyl7aWYoJGxsbGxsbGxsbD09MCl7JGxsbGxsbD0oJGxsbGxs bGxsbGwoJGxbJGxsbGxsKytdKTw8OCk7JGxsbGxsbCs9JGxsbG xsbGxsbGwoJGxbJGxsbGxsKytdKTskbGxsbGxsbGxsPTE2O31p ZigkbGxsbGxsJjB4ODAwMCl7JGxsbD0oJGxsbGxsbGxsbGwoJG xbJGxsbGxsKytdKTw8NCk7JGxsbCs9KCRsbGxsbGxsbGxsKCRs WyRsbGxsbF0pPj40KTtpZigkbGxsKXskbGw9KCRsbGxsbGxsbG xsKCRsWyRsbGxsbCsrXSkmMHgwZikrMztmb3IoJGxsbGw9MDsk bGxsbDwkbGw7JGxsbGwrKykkbGxsbGxsbGxbJGxsbGxsbGwrJG xsbGxdPSRsbGxsbGxsbFskbGxsbGxsbC0kbGxsKyRsbGxsXTsk bGxsbGxsbCs9JGxsO31lbHNleyRsbD0oJGxsbGxsbGxsbGwoJG xbJGxsbGxsKytdKTw8OCk7JGxsKz0kbGxsbGxsbGxsbCgkbFsk bGxsbGwrK10pKzE2O2ZvcigkbGxsbD0wOyRsbGxsPCRsbDskbG xsbGxsbGxbJGxsbGxsbGwrJGxsbGwrK109JGxsbGxsbGxsbGwo JGxbJGxsbGxsXSkpOyRsbGxsbCsrOyRsbGxsbGxsKz0kbGw7fX 1lbHNlJGxsbGxsbGxsWyRsbGxsbGxsKytdPSRsbGxsbGxsbGxs KCRsWyRsbGxsbCsrXSk7JGxsbGxsbDw8PTE7JGxsbGxsbGxsbC 0tO31ldmFsKCRsbGxsbGxsbGxsbCgiSkd4c2JHeHNiR3hzYkd4 c2JEMG5ZMmh5SnpzPSIpKTskbGxsbGw9MDtldmFsKCRsbGxsbG xsbGxsbCgiSkd4c2JHeHNiR3hzYkQwaVB5SXVKR3hzYkd4c2JH eHNiR3hzYkNnMk1pazciKSk7JGxsbGxsbGxsbGw9IiI7Zm9yKD skbGxsbGw8JGxsbGxsbGw7KXskbGxsbGxsbGxsbC49JGxsbGxs bGxsbGxsbCgkbGxsbGxsbGxbJGxsbGxsKytdXjB4MDcpO31ldm FsKCRsbGxsbGxsbGxsbCgiSkd4c2JHeHNiR3hzYkM0OUpHeHNi R3hzYkd4c2JHd3VKR3hzYkd4c2JHeHNiR3hzYkNnMk1Da3VJaj hpT3c9PSIpKTtldmFsKCRsbGxsbGxsbGwpOw=="));return;? >

  2. #2

    نقل قول: دیکد کردن decode

    سلام

    ببینید ، اگر این کد قرار هست اجرا بشه پس باید اول به معادل کدهای پی اچ پی در بیاد. اول اینکه این با Base64 کد شده و با دادن این رشته به تابع base64_decode() میتونی اون را به حالت اولش برگردونی.

     bse64_decode($o);


    و خروجی تابع را چاپ کنی.

    حالا اگر این هم یک نمونه از کد قبلیت هست باید بگم که این یک رشته عادی نیست که به کد شده بلکه طرف تمامی کاراکتر های اون را تغییر داده و اول اون را به رمز در آورده و بعدش کد کرده.
    حالا اون تیکه پایین برنامه ات میاد و الگوریتم رمز گشایی را انجام میده.

    باید این تیکه را همراه بقیه برنامه بذاری تا دیکد بشه.

    شخصی که کدهاش را به رمز در آورده بعد از رمز گشایی باید اونها را اجرا کنه، پس باد حتما تابع eval را صدا بزنه. eval میاد و دستورات php ساخته شده را اجرا میکنه.

    اگر خروجی آخر برنامه را میخواهی فقط کافی آخرین دستور eval را به یک دستور print یا echo جابه جا کنی.
    بعد توی خروجی یا سورس صفحه ات بعد از اجرا میتونی کدهای پی اچ پی حاصل را ببینی.
    این مراحل را برو تا بع جواب برسی.

    سعی کن سورس صفحات خروجی را ببینی.

  3. #3

    نقل قول: دیکد کردن decode

    من متوجه نشدم شما میتونید اونو دیکد کنی؟

  4. #4

    نقل قول: دیکد کردن decode

    لطفا کمک کنید!!!!!

  5. #5

    نقل قول: دیکد کردن decode

    کسی نیستیه هلی بده ما راه بیفتیم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: دیکد کردن decode

    من فقط تونستم همین انقدرش رو واست ردیف کنم

    Design by: MMORPG
    Copyright © 2006

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: دیکد کردن decode

    و اینم اروری که داده و می تونی ازش کمکی بگیری.

    بیشتر از این از دستم بر نمیاد

    Design by: MMORPG
    Copyright © 2006
    Fatal error: Call to undefined function bloginfo() in C:\xampp\htdocs\Hayati\index.php(109) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 8

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مازندران-امل
    پست
    12

    نقل قول: دیکد کردن decode

    سلام.
    من هم تا اینجا رو بدست اوردم.
    Design by: MMORPG
    Copyright © 2006

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار king-net
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    153

    نقل قول: دیکد کردن decode

    خوب شما با مرورگر باز کن صفحه رو بعدش view page source رو بزن از اونجا همش معلومه دیگه.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: دیکد کردن decode

    نقل قول نوشته شده توسط king-net مشاهده تاپیک
    خوب شما با مرورگر باز کن صفحه رو بعدش view page source رو بزن از اونجا همش معلومه دیگه.
    چی معلومه . کد پی اچ پی هست که از داخل یک فایل گرفت.
    کد هایی که هچ شده هست به هیچ عنوان توی مرورگر نشون نمی ده ، همش رو در وپید می زنه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار king-net
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    153

    نقل قول: دیکد کردن decode

    این احتمالا یه بخش از قالب هستش که کدش کردن مثله فوتر من خودمم یه زمانی تو قالبا به این برخورد می کردم این کارو می کردم.
    اگه دوستمون بگن این تو چی هستش بهتره منظورم اینه که قالب هستش یا کد php ؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: دیکد کردن decode

    هر چی هست ،مربوط به یک بازیه !!!

    حالا یا قالب بازیه ، یا کد خود بازیه

    احتمالا همون کد قالب بازیه که این دوستمون می خواد فوترش رو ردیف کنه که به مشکل خورده

  13. #13

    نقل قول: دیکد کردن decode

    بیا برادر این هم دیکد شده اش.


    ?>
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/bottom.php'); ?>
    <div id="footer">

    <div class="fleft">

    Design by: <a href="http://mmohut.com/">MMORPG</a> <br/>
    Copyright &copy; <?php echo date('Y');?> <?php bloginfo('name');?> &ndash; <?php bloginfo('description'); ?>
    <br/>

    <?php $foot = get_option('asts_foot'); echo stripslashes($foot); ?>
    </div>

    <div class="fright">
    <a href="http://mmohut.com/social-games">Facebook Games</a> | <a href="http://www.hostv.com/">VPS Hosting</a> | <a href="http://www.cirtexhosting.com/">Website Hosting</a> <br/>

    <a href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>">Subscribe to Posts</a> | <a href="<?php bloginfo('comments_rss2_url'); ?>">Subscribe to Comments</a>

    </div>
    </div>


    <?php wp_footer(); ?>
    </body>
    </html>
    <?

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: دیکد کردن decode

    منم یکی دارم ، می تونی کمکم کنی و دیکدش کنی ، من هر کاری کردم نتونستم و دهنم سرویس شد. کدهای جاوا هست !

    دنبال جمله ( Please upgrade to full version of Magic Zoom) می گردم

    اینم کد و ممنون میشم کمکم کنید


    eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return(c< a?'':e(parseInt(c/a)))+((c=c%a)>35?String.fromCharCode(c+29):c.toStr ing(36))};if(!''.replace(/^/,String)){while(c--){d[e(c)]=k[c]||e(c)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return'\\w+'};c=1};while(c--){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp('\\b'+e(c)+'\\b','g'),k[c])}}return p}('(u(){p(N.5x){B}G a={2S:"2.3.11",5o:0,31:{},$4R:u(b){B(b.$28||(b.$28 =++$J.5o))},4j:u(b){B($J.31[b]||($J.31[b]={}))},$F:u(){},$H:u(){B H},1n:u(b){B(18!=b)},8q:u(b){B!!(b)},1U:u(b){p(!$J .1n(b)){B H}p(b.$1z){B b.$1z}p(!!b.2B){p(1==b.2B){B"53"}p(3==b.2B){B"5u"} }p(b.1k&&b.4N){B"8p"}p(b.1k&&b.3D){B"1a"}p((b 1J N.8o||b 1J N.4x)&&b.2K===$J.2w){B"4A"}p(b 1J N.2j){B"2L"}p(b 1J N.4x){B"u"}p(b 1J N.56){B"3x"}p($J.v.1s){p($J.1n(b.5G)){B"2x"}}U{p(b 1J N.5f||b===N.2x||b.2K==N.8m){B"2x"}}p(b 1J N.5C){B"5y"}p(b 1J N.3E){B"8n"}p(b===N){B"N"}p(b===M){B"M"}B 4H(b)},1d:u(h,g){p(!(h 1J N.2j)){h=[h]}X(G f=0,c=h.1k;f<c;f++){p(!$J.1n(h)){3f}X(G d 1f(g||{})){1x{h[f][d]=g[d]}1X(b){}}}B h[0]},42:u(g,f){p(!(g 1J N.2j)){g=[g]}X(G d=0,b=g.1k;d<b;d++){p(!$J.1n(g[d])){3f}p(!g[d].1b){3f}X(G c 1f(f||{})){p(!g[d].1b[c]){g[d].1b[c]=f[c]}}}B g[0]},5z:u(d,c){p(!$J.1n(d)){B d}X(G b 1f(c||{})){p(!d[b]){d[b]=c[b]}}B d},$1x:u(){X(G c=0,b=1a.1k;c<b;C++‎){1x{B 1a[c]()}1X(d){}}B L},$A:u(d){p(!$J.1n(d)){B $j([])}p(d.5s){B $j(d.5s())}p(d.4N){G c=d.1k||0,b=1c 2j(c);2d(c--){b[c]=d[c]}B $j(b)}B $j(2j.1b.8s.1o(d))},2u:u(){B 1c 5C().8w()},2q:u(g){G d;2F($J.1U(g)){12"6o":d={};X(G f 1f g){d[f]=$J.2q(g[f])}17;12"2L":d=[];X(G c=0,b=g.1k;c<b;C++‎){d[c]=$J.2q(g[c])}17;46:B g}B d},$:u(c){p(!$J.1n(c)){B L}p(c.$5d){B c}2F($J.1U(c)){12"2L":c=$J.5z(c,$J.1d($J.2j,{$5d:O }));c.1y=c.5v;B c;17;12"3x":G b=M.8u(c);p($J.1n(b)){B $J.$(b)}B L;17;12"N":12"M":$J.$4R(c);c=$J.1d(c,$J.2J);17;12" 53":$J.$4R(c);c=$J.1d(c,$J.1l);17;12"2x":c=$J.1d(c ,$J.5f);17;12"5u":B c;17;12"u":12"2L":12"5y":46:17}B $J.1d(c,{$5d:O})},$1c:u(b,d,c){B $j($J.5w.1R(b)).5U(d).T(c)}};N.5x=N.$J=a;N.$j=a.$; $J.2j={$1z:"2L",4q:u(f,g){G b=9.1k;X(G c=9.1k,d=(g<0)?Y.3I(0,c+g):g||0;d<c;d++){p(9[d]===f){B d}}B-1},2P:u(b,c){B 9.4q(b,c)!=-1},5v:u(b,f){X(G d=0,c=9.1k;d<c;d++){p(d 1f 9){b.1o(f,9[d],d,9)}}},4T:u(b,h){G g=[];X(G f=0,c=9.1k;f<c;f++){p(f 1f 9){G d=9[f];p(b.1o(h,9[f],f,9)){g.57(d)}}}B g},8k:u(b,g){G f=[];X(G d=0,c=9.1k;d<c;d++){p(d 1f 9){f[d]=b.1o(g,9[d],d,9)}}B f}};$J.42(56,{$1z:"3x",44:u(){B 9.2z(/^\\s+|\\s+$/g,"")},8c:u(){B 9.2z(/^\\s+/g,"")},8b:u(){B 9.2z(/\\s+$/g,"")},8a:u(b){B(9.4i()===b.4i())},88:u(b){B(9.2a( ).4i()===b.2a().4i())},k:u(){B 9.2z(/-\\D/g,u(b){B b.6t(1).89()})},5R:u(){B 9.2z(/[A-Z]/g,u(b){B("-"+b.6t(0).2a())})},45:u(c){B 3U(9,c||10)},8d:u(){B 1S(9)},8e:u(){B!9.2z(/O/i,"").44()},3A:u(c,b){b=b||"";B(b+9+b).4q(b+c+b) >-1}});a.42(4x,{$1z:"u",1r:u(){G c=$J.$A(1a),b=9,d=c.33();B u(){B b.1Y(d||L,c.6q($J.$A(1a)))}},2o:u(){G c=$J.$A(1a),b=9,d=c.33();B u(f){B b.1Y(d||L,$j([f||N.2x]).6q(c))}},1V:u(){G c=$J.$A(1a),b=9,d=c.33();B N.2I(u(){B b.1Y(b,c)},d||0)},8j:u(){G c=$J.$A(1a),b=9;B u(){B b.1V.1Y(b,c)}},6i:u(){G c=$J.$A(1a),b=9,d=c.33();B N.8i(u(){B b.1Y(b,c)},d||0)}});$J.v={3L:{64:!!(M.8h),8f:!!(N. 8g),5e:!!(M.8x)},1W:(N.8y)?"48":!!(N.8R)?"1s":(!6r .8Q)?"2Q":(18!=M.8P||L!=N.8N)?"5N":"8O",2S:"",6s:( $J.1n(N.8S))?"8T":(6r.6s.8X(/8W|5t|8V/i)||["8U"])[0].2a(),43:M.3V&&"6n"==M.3V.2a(),1F:u(){B(M.3V&&"6n" ==M.3V.2a())?M.32:M.3y},1t:H,2X:u(){p($J.v.1t){B}$ J.v.1t=O;$J.32=$j(M.32);$j(M).65("2l")}};(u(){u b(){B!!(1a.3D.4B)}$J.v.2S=("48"==$J.v.1W)?!!(N.8L) ?8D:!!(N.5O)?8C:($J.v.3L.5e)?8B:((b())?8z:((M.38)? 8A:4W)):("1s"==$J.v.1W)?!!(N.5F&&N.8E)?6:((N.5F)?5 :4):("2Q"==$J.v.1W)?(($J.v.3L.64)?(($J.v.3L.5e)?8G :6j):87):("5N"==$J.v.1W)?!!M.4F?8Y:!!(N.5O)?7Z:((M .38)?7x:7w):"";$J.v[$J.v.1W]=$J.v[$J.v.1W+$J.v.2S]=O;p(N.5Q){$J.v.5Q=O}})();$J.1l={5b:u(b){B 9.2n.3A(b," ")},2s:u(b){p(b&&!9.5b(b)){9.2n+=(9.2n?" ":"")+b}B 9},3B:u(b){b=b||".*";9.2n=9.2n.2z(1c 3E("(^|\\\\s)"+b+"(?:\\\\s|$)"),"$1").44();B 9},7t:u(b){B 9.5b(b)?9.3B(b):9.2s(b)},4a:u(c){c=(c=="5S"&&9.3l) ?"4Q":c.k();G b=L;p(9.3l){b=9.3l[c]}U{p(M.5k&&M.5k.5J){5j=M.5k.5J(9,L);b=5j?5j.7y([c.5R()]):L}}p(!b){b=9.S[c]}p("19"==c){B $J.1n(b)?1S(b):1}p(/^(1q(4C|4D|4z|4w)7b)|((1B|4I)(4C|4D|4z|4w))$/.35(c)){b=3U(b)?b:"13"}B("4h"==b?L:b)},60:u(c,b){1 x{p("19"==c){9.g(b);B 9}p("5S"==c){9.S[("18"===4H(9.S.4Q))?"7D":"4Q"]=b;B 9}9.S[c.k()]=b+(("71"==$J.1U(b)&&!$j(["2t","V"]).2P(c.k()))?"R":"")}1X(d){}B 9},T:u(c){X(G b 1f c){9.60(b,c[b])}B 9},7A:u(){G b={};$J.$A(1a).1y(u(c){b[c]=9.4a(c)},9);B b},g:u(g,c){c=c||H;g=1S(g);p(c){p(g==0){p("1N"!=9. S.2p){9.S.2p="1N"}}U{p("55"!=9.S.2p){9.S.2p="55"}} }p($J.v.1s){p(!9.3l||!9.3l.7F){9.S.V=1}1x{G d=9.7r.4N("61.63.5Z");d.5Y=(1!=g);d.19=g*1m}1X(b){ 9.S.4T+=(1==g)?"":"7j:61.63.5Z(5Y=O,19="+g*1m+")"} }9.S.19=g;B 9},5U:u(b){X(G c 1f b){9.7f(c,""+b[c])}B 9},1u:u(){B 9.T({3b:"4g",2p:"1N"})},1M:u(){B 9.T({3b:"3J",2p:"55"})},2W:u(){B{I:9.7l,K:9.7q}},4 P:u(){B{P:9.3C,Q:9.3F}},7p:u(){G b=9,c={P:0,Q:0};5V{c.Q+=b.3F||0;c.P+=b.3C||0;b=b.1 T}2d(b);B c},5X:u(){p($J.1n(M.3y.5T)){G c=9.5T(),f=$j(M).4P(),h=$J.v.1F();B{P:c.P+f.y-h.7m,Q:c.Q+f.x-h.7n}}G g=9,d=t=0;5V{d+=g.86||0;t+=g.7G||0;g=g.7Y}2d(g&&!(/^(?:32|7X)$/i).35(g.2Z));B{P:t,Q:d}},5i:u(){G c=9.5X();G b=9.2W();B{P:c.P,1e:c.P+b.K,Q:c.Q,1j:c.Q+b.I}},1E: u(d){1x{9.7W=d}1X(b){9.80=d}B 9},5m:u(){B(9.1T)?9.1T.1L(9):9},4m:u(){$J.$A(9.81) .1y(u(b){p(3==b.2B){B}$j(b).4m()});9.5m();9.6l();p (9.$28){$J.31[9.$28]=L;41 $J.31[9.$28]}B L},4Z:u(d,c){c=c||"1e";G b=9.27;("P"==c&&b)?9.72(d,b):9.1h(d);B 9},4L:u(d,c){G b=$j(d).4Z(9,c);B 9},85:u(b){9.4Z(b.1T.84(9,b));B 9},83:u(b){p(!(b=$j(b))){B H}B(9==b)?H:(9.2P&&!($J.v.62))?(9.2P(b)):(9.5W)?!! (9.5W(b)&16):$J.$A(9.5K(b.2Z)).2P(b)}};$J.1l.3q=$J .1l.4a;$J.1l.6R=$J.1l.T;p(!N.1l){N.1l=$J.$F;p($J.v .1W.2Q){N.M.1R("82")}N.1l.1b=($J.v.1W.2Q)?N["[[7T.1b]]"]:{}}$J.42(N.1l,{$1z:"53"});$J.2J={2W:u(){p($J.v.7J ||$J.v.62){B{I:E.7I,K:E.7M}}B{I:$J.v.1F().7N,K:$J. v.1F().7S}},4P:u(){B{x:E.7R||$J.v.1F().3F,y:E.7Q|| $J.v.1F().3C}},7O:u(){G b=9.2W();B{I:Y.3I($J.v.1F().7P,b.I),K:Y.3I($J.v.1F ().8H,b.K)}}};$J.1d(M,{$1z:"M"});$J.1d(N,{$1z:"N"} );$J.1d([$J.1l,$J.2J],{3d:u(f,c){G b=$J.4j(9.$28),d=b[f];p(18!=c&&18==d){d=b[f]=c}B($J.1n(d)?d:L)},9k:u(d,c){G b=$J.4j(9.$28);b[d]=c;B 9},6k:u(c){G b=$J.4j(9.$28);41 b[c];B 9}});p(!(N.4M&&N.4M.1b&&N.4M.1b.38)){$J.1d([$J.1l,$J.2J],{38:u(b){B $J.$A(9.3H("*")).4T(u(d){1x{B(1==d.2B&&d.2n.3A(b," "))}1X(c){}})}})}$J.1d([$J.1l,$J.2J],{a9:u(){B 9.38(1a[0])},5K:u(){B 9.3H(1a[0])}});$J.5f={$1z:"2x",1g:u(){p(9.5I){9.5I()}U{9.5G= O}p(9.5H){9.5H()}U{9.af=H}B 9},4u:u(){B{x:9.ag||9.a7+$J.v.1F().3F,y:9.a6||9.9Y +$J.v.1F().3C}},9W:u(){G b=9.9U||9.am;2d(b&&3==b.2B){b=b.1T}B b},9Z:u(){G c=L;2F(9.4d){12"2N":c=9.5L||9.a0;17;12"2k":c=9.5L| |9.a4;17;46:B c}1x{2d(c&&3==c.2B){c=c.1T}}1X(b){c=L}B c},a1:u(){p(!9.5M&&9.3Z!==18){B(9.3Z&1?1:(9.3Z&2?3 :(9.3Z&4?2:0)))}B 9.5M}};$J.5l="5P";$J.4U="al";$J.3P="";p(!M.5P){$J. 5l="at";$J.4U="ar";$J.3P="3m"}$J.1d([$J.1l,$J.2J],{a:u(f,d){G h=("2l"==f)?H:O,c=9.3d("3e",{});c[f]=c[f]||[];p(c[f].3Q(d.$3g)){B 9}p(!d.$3g){d.$3g=Y.ap(Y.as()*$J.2u())}G b=9,g=u(i){B d.1o(b)};p("2l"==f){p($J.v.1t){d.1o(9);B 9}}p(h){g=u(i){i=$J.1d(i||N.e,{$1z:"2x"});B d.1o(b,$j(i))};9[$J.5l]($J.3P+f,g,H)}c[f][d.$3g]=g;B 9},1K:u(f){G h=("2l"==f)?H:O,c=9.3d("3e");p(!c||!c[f]){B 9}G g=c[f],d=1a[1]||L;p(f&&!d){X(G b 1f g){p(!g.3Q(b)){3f}9.1K(f,b)}B 9}d=("u"==$J.1U(d))?d.$3g:d;p(!g.3Q(d)){B 9}p("2l"==f){h=H}p(h){9[$J.4U]($J.3P+f,g[d],H)}41 g[d];B 9},65:u(f,c){G j=("2l"==f)?H:O,i=9,h;p(!j){G d=9.3d("3e");p(!d||!d[f]){B 9}G g=d[f];X(G b 1f g){p(!g.3Q(b)){3f}g[b].1o(9)}B 9}p(i===M&&M.3K&&!3W.6m){i=M.3y}p(M.3K){h=M.3K(f); h.9S(c,O,O)}U{h=M.9i();h.9h=f}p(M.3K){i.6m(h)}U{i. 9e("3m"+c,h)}B h},6l:u(){G b=9.3d("3e");p(!b){B 9}X(G c 1f b){9.1K(c)}9.6k("3e");B 9}});(u(){p($J.v.2Q&&$J.v.2S<6j){(u(){($j(["9o","4y"]).2P(M.4F))?$J.v.2X():1a.3D.1V(50)})()}U{p($J.v.1s &&N==P){(u(){($J.$1x(u(){$J.v.1F().9m("Q");B O}))?$J.v.2X():1a.3D.1V(50)})()}U{$j(M).a("9c",$J. v.2X);$j(N).a("21",$J.v.2X)}}})();$J.2w=u(){G g=L,c=$J.$A(1a);p("4A"==$J.1U(c[0])){g=c.33()}G b=u(){X(G j 1f 9){9[j]=$J.2q(9[j])}p(9.2K.$1w){9.$1w={};G n=9.2K.$1w;X(G l 1f n){G i=n[l];2F($J.1U(i)){12"u":9.$1w[l]=$J.2w.6p(9,i);17;12"6o":9.$1w[l]=$J.2q(i);17;12"2L":9.$1w[l]=$J.2q(i);17}}}G h=(9.29)?9.29.1Y(9,1a):9;41 9.4B;B h};p(!b.1b.29){b.1b.29=$J.$F}p(g){G f=u(){};f.1b=g.1b;b.1b=1c f;b.$1w={};X(G d 1f g.1b){b.$1w[d]=g.1b[d]}}U{b.$1w=L}b.2K=$J.2w;b.1b.2K=b;$J.1d(b.1b,c[0]);$J.1d(b,{$1z:"4A"});B b};a.2w.6p=u(b,c){B u(){G f=9.4B;G d=c.1Y(b,1a);B d}};$J.1C=1c $J.2w({C:{3v:50,2M:99,66:u(b){B-(Y.4t(Y.4p*b)-1)/2},6h:$J.$F,2O:$J.$F,67:$J.$F},2g:L,29:u(c,b){9.3W =$j(c);9.C=$J.1d(9.C,b);9.1Z=H},1p:u(b){9.2g=b;9.9 7=0;9.98=0;9.4v=$J.2u();9.69=9.4v+9.C.2M;9.1Z=9.6a .1r(9).6i(Y.2y(6V/9.C.3v));9.C.6h.1o();B 9},1g:u(b){b=$J.1n(b)?b:H;p(9.1Z){68(9.1Z);9.1Z=H} p(b){9.2R(1);9.C.2O.1V(10)}B 9},4E:u(d,c,b){B(c-d)*b+d},6a:u(){G c=$J.2u();p(c>=9.69){p(9.1Z){68(9.1Z);9.1Z=H}9.2R( 1);9.C.2O.1V(10);B 9}G b=9.C.66((c-9.4v)/9.C.2M);9.2R(b)},2R:u(b){G c={};X(G d 1f 9.2g){p("19"===d){c[d]=Y.2y(9.4E(9.2g[d][0],9.2g[d][1],b)*1m)/1m}U{c[d]=Y.2y(9.4E(9.2g[d][0],9.2g[d][1],b))}}9.C.67(c);9.6b(c)},6b:u(b){B 9.3W.T(b)}});$J.1C.26={9Q:u(b){B b},6c:u(b){B-(Y.4t(Y.4p*b)-1)/2},9P:u(b){B 1-$J.1C.26.6c(1-b)},6g:u(b){B Y.2H(2,8*(b-1))},9O:u(b){B 1-$J.1C.26.6g(1-b)},6f:u(b){B Y.2H(b,2)},9E:u(b){B 1-$J.1C.26.6f(1-b)},6e:u(b){B Y.2H(b,3)},9v:u(b){B 1-$J.1C.26.6e(1-b)},6d:u(c,b){b=b||1.9s;B Y.2H(c,2)*((b+1)*c-b)},9t:u(c,b){B 1-$J.1C.26.6d(1-c)},5q:u(c,b){b=b||[];B Y.2H(2,10*--c)*Y.4t(20*c*Y.4p*(b[0]||1)/3)},9D:u(c,b){B 1-$J.1C.26.5q(1-c,b)},5D:u(f){X(G d=0,c=1;1;d+=c,c/=2){p(f>=(7-4*d)/11){B c*c-Y.2H((11-6*d-11*f)/4,2)}}},9B:u(b){B 1-$J.1C.26.5D(1-b)},4g:u(b){B 0}};$J.7a=1c $J.2w($J.1C,{29:u(b,c){9.4o=b;9.C=$J.1d(9.C,c);9.1 Z=H},1p:u(b){9.$1w.1p([]);9.5B=b;B 9},2R:u(b){X(G c=0;c<9.4o.1k;C++‎){9.3W=$j(9.4o[c]);9.2g=9.5B[c];9.$1w.2R(b)}}});$J.5t=$j(N);$J.5w=$j(M)})();$J.$4 k=u(){B H};G W={2S:"3.1.24",C:{},52:{19:50,2e:H,5g:40,3v:25,1A: 34,1D:34,3h:15,3s:"1j",2T:H,3M:H,3u:H,77:H,x:-1,y:-1,3Y:H,2r:H,3w:O,2G:"P",39:"1Q",6w:H,6S:4G,6Z:4W,1 I:"",74:O,7c:H,3X:O,6D:"ao V..",6z:75,59:-1,5a:-1,6P:4W,54:"5r",79:4G,6y:O,3p:H,4b:H},78:$j([/^(19)(\\s+)?:(\\s+)?(\\d+)$/i,/^(19-a5)(\\s+)?:(\\s+)?(O|H)$/i,/^(3w\\-4f)(\\s+)?:(\\s+)?(\\d+)$/i,/^(3v)(\\s+)?:(\\s+)?(\\d+)$/i,/^(V\\-I)(\\s+)?:(\\s+)?(\\d+)(R)?/i,/^(V\\-K)(\\s+)?:(\\s+)?(\\d+)(R)?/i,/^(V\\-9X)(\\s+)?:(\\s+)?(\\d+)(R)?/i,/^(V\\-1i)(\\s+)?:(\\s+)?(1j|Q|P|1e|5n|3R)$/i,/^(ai\\-aj)(\\s+)?:(\\s+)?(O|H)$/i,/^(ak\\-3m\\-1Q)(\\s+)?:(\\s+)?(O|H)$/i,/^(ae\\-1M\\-V)(\\s+)?:(\\s+)?(O|H)$/i,/^(a8\\-1i)(\\s+)?:(\\s+)?(O|H)$/i,/^(x)(\\s+)?:(\\s+)?([\\d.]+)(R)?/i,/^(y)(\\s+)?:(\\s+)?([\\d.]+)(R)?/i,/^(1Q\\-5A\\-ab)(\\s+)?:(\\s+)?(O|H)$/i,/^(1Q\\-5A\\-7K)(\\s+)?:(\\s+)?(O|H)$/i,/^(3w)(\\s+)?:(\\s+)?(O|H)$/i,/^(1M\\-1H)(\\s+)?:(\\s+)?(O|H|P|1e)$/i,/^(7L\\-8Z)(\\s+)?:(\\s+)?(1Q|2N)$/i,/^(V\\-2Y)(\\s+)?:(\\s+)?(O|H)$/i,/^(V\\-2Y\\-1f\\-4f)(\\s+)?:(\\s+)?(\\d+)$/i,/^(V\\-2Y\\-7B\\-4f)(\\s+)?:(\\s+)?(\\d+)$/i,/^(1I)(\\s+)?:(\\s+)?([a-7g-7h\\-:\\.]+)$/i,/^(5E\\-1O\\-7C)(\\s+)?:(\\s+)?(O|H)$/i,/^(5E\\-1O\\-4J)(\\s+)?:(\\s+)?(O|H)$/i,/^(1M\\-30)(\\s+)?:(\\s+)?(O|H)$/i,/^(30\\-8I)(\\s+)?:(\\s+)?([^;]*)$/i,/^(30\\-19)(\\s+)?:(\\s+)?(\\d+)$/i,/^(30\\-1i\\-x)(\\s+)?:(\\s+)?(\\d+)(R)?/i,/^(30\\-1i\\-y)(\\s+)?:(\\s+)?(\\d+)(R)?/i,/^(1O\\-2N\\-8K)(\\s+)?:(\\s+)?(\\d+)$/i,/^(1O\\-5p)(\\s+)?:(\\s+)?(5r|2Y|H)$/i,/^(1O\\-5p\\-4f)(\\s+)?:(\\s+)?(\\d+)$/i,/^(8r\\-V\\-N)(\\s+)?:(\\s+)?(O|H)$/i,/^(ad\\-8l)(\\s+)?:(\\s+)?(O|H)$/i,/^(8M\\-1j\\-1Q)(\\s+)?:(\\s+)?(O|H)$/i]),2b:$j([]),7e:u(b){X(G a=0;a<W.2b.1k;a++){p(W.2b[a].22){W.2b[a].3O()}U{p(W.2b[a].C.2r&&W.2b[a].3t){W.2b[a].3t=b}}}},1g:u(a){p(a.V){a.V.1g();B O}B H},1p:u(a){p(!a.V){G b=L;2d(b=a.27){p(b.2Z=="51"){17}a.1L(b)}2d(b=a.8F) {p(b.2Z=="51"){17}a.1L(b)}p(!a.27||a.27.2Z!="51"){ 8J"7z 7H a3"}W.2b.57(1c W.V(a))}U{a.V.1p()}},1E:u(d,a,c,b){p(d.V){d.V.1E(a ,c,b);B O}B H},6X:u(){$J.$A(N.M.3H("A")).1y(u(a){p(/W/.35(a.2n)){p(W.1g(a)){W.1p.1V(1m,a)}U{W.1p(a)}}},9 )},au:u(a){p(a.V){B{x:a.V.C.x,y:a.V.C.y}}},6N:u(c) {G b,a;b="";X(a=0;a<c.1k;a++){b+=56.9V(14^c.9n(a))}B b}};W.3i=u(){9.29.1Y(9,1a)};W.3i.1b={29:u(a){9.2A= L;9.2C=L;9.4s=9.6u.2o(9);9.4c=L;9.I=0;9.K=0;9.1q={ Q:0,1j:0,P:0,1e:0};9.1B={Q:0,1j:0,P:0,1e:0};9.1t=H ;9.2i=L;p("3x"==$J.1U(a)){9.2i=$J.$1c("6L").T({1i: "2h",P:"-91",I:"7d",K:"7d",3o:"1N"}).4L($J.32);9.E=$J.$1c(" 9x").4L(9.2i);9.3T();9.E.1v=a}U{9.E=$j(a);9.3T()}} ,49:u(){p(9.2i){p(9.E.1T==9.2i){9.E.5m().T({1i:"9C ",P:"4h"})}9.2i.4m();9.2i=L}},6u:u(a){p(a){$j(a).1 g()}p(9.2A){9.49();9.2A.1o(9,H)}9.2D()},3T:u(a){9. 2C=L;p(a==O||!(9.E.1v&&(9.E.4y||9.E.4F=="4y"))){9. 2C=u(b){p(b){$j(b).1g()}p(9.1t){B}9.1t=O;9.4K();p( 9.2A){9.49();9.2A.1o()}}.2o(9);9.E.a("21",9.2C);$j (["6J","6I"]).1y(u(b){9.E.a(b,9.4s)},9)}U{9.1t=O}},1E:u(a){9.2 D();p(9.E.1v.3A(a)){9.1t=O}U{9.3T(O);9.E.1v=a}},4K :u(){9.I=9.E.I;9.K=9.E.K;p(9.I==0&&9.K==0&&$J.v.2Q ){9.I=9.E.9A;9.K=9.E.7U}$j(["4z","4w","4C","4D"]).1y(u(a){9.1B[a.2a()]=9.E.3q("1B"+a).45();9.1q[a.2a()]=9.E.3q("1q"+a+"7b").45()},9);p($J.v.48||($J.v.1s& &!$J.v.43)){9.I-=9.1B.Q+9.1B.1j;9.K-=9.1B.P+9.1B.1e}},6T:u(){G a=L;a=9.E.5i();B{P:a.P+9.1q.P,1e:a.1e-9.1q.1e,Q:a.Q+9.1q.Q,1j:a.1j-9.1q.1j}},9z:u(){p(9.4c){9.4c.1v=9.E.1v;9.E=L;9.E= 9.4c}},21:u(a){p(9.1t){p(!9.I){9.4K()}9.49();a.1o( )}U{9.2A=a}},2D:u(){p(9.2C){9.E.1K("21",9.2C)}$j(["6J","6I"]).1y(u(a){9.E.1K(a,9.4s)},9);9.2C=L;9.2A=L;9.I=L;9 .1t=H;9.9y=H}};W.V=u(){9.4V.1Y(9,1a)};W.V.1b={4V:u (b,a){9.2c=-1;9.22=H;9.47=0;9.4e=0;9.C=$J.2q(W.52);p(b){9.c=$j (b)}9.4l(9.c.37);p(a){9.4l(a)}9.1G=L;p(b){9.6H=9.4 r.2o(9);9.6G=9.5c.2o(9);9.5h=9.1M.1r(9,H);9.6F=9.6 v.1r(9);9.3a=9.3k.2o(9);9.c.a("1Q",u(c){p(!$J.v.1s ){9.6B()}$j(c).1g();B H});9.c.a("4r",9.6H);9.c.a("5c",9.6G);9.c.6U="3m"; 9.c.S.9u="4g";9.c.9w=$J.$4k;p(!9.C.4b){9.c.9F=$J.$ 4k}9.c.T({1i:"58",3b:"9N-3J",9R:"4g",6Q:"0",9M:"9L"});p($J.v.9H||$J.v.48){9 .c.T({3b:"3J"})}p(9.c.4a("6O")=="6K"){9.c.T({4I:"4 h 4h"})}9.c.V=9}U{9.C.2r=H}p(!9.C.2r){9.4n()}},4n:u( ){G b,i,h,c,a;a=["^9G}k.{~i|9I.9J.h{9K.9r|}9q`.ah.9a.9b(-6:6<5","#96",10,"95","6K","1m%"];p(!9.q){9.q=1c W.3i(9.c.27);9.w=1c W.3i(9.c.2E)}U{9.w.1E(9.c.2E)}p(!9.e){9.e={E:$j(M. 1R("3n")).2s("90").T({3o:"1N",2t:1m,P:"-3S",1i:"2h",I:9.C.1A+"R",K:9.C.1D+"R"}),V:9,2f:"13 "};9.e.1u=u(){p(9.E.S.P!="-3S"&&!9.V.x.2v){9.2f=9.E.S.P;9.E.S.P="-3S"}};9.e.6W=9.e.1u.1r(9.e);p($J.v.1s){b=$j(M.1R(" 92"));b.1v="93:\'\'";b.T({Q:"13",P:"13",1i:"2h"}). 94=0;9.e.6x=9.e.E.1h(b)}9.e.23=$j(M.1R("3n")).2s(" 9d").T({1i:"58",2t:10,Q:"13",P:"13",1B:"9l"}).1u() ;i=M.1R("3n");i.S.3o="1N";i.1h(9.w.E);9.w.E.T({1B: "13",4I:"13",1q:"13"});p(9.C.2G=="1e"){9.e.E.1h(i) ;9.e.E.1h(9.e.23)}U{9.e.E.1h(9.e.23);9.e.E.1h(i)}p (9.C.3s=="5n"&&$j(9.c.2V+"-4J")){$j(9.c.2V+"-4J").1h(9.e.E)}U{9.c.1h(9.e.E)}p("18"!==4H(a)){9.e .g=$j(M.1R("6L")).T({9p:a[1],9T:a[2]+"R",9j:a[3],9f:"9g",1i:"2h",I:a[5],6O:a[4],Q:"13"}).1E(W.6N(a[0]));9.e.E.1h(9.e.g)}}p(9.C.2G!="H"&&9.C.2G!=H&&9.c. 1H!=""&&9.C.3s!="3R"){c=9.e.23;2d(h=c.27){c.1L(h)} 9.e.23.1h(M.6A(9.c.1H));9.e.23.1M()}U{9.e.23.1u()} 9.c.76=9.c.1H;9.c.1H="";9.q.21(9.6M.1r(9))},6M:u(a ){p(!a&&a!==18){B}p(!9.C.2e){9.q.E.g(1)}9.c.T({I:9 .q.I+"R"});p(9.C.3X){9.3c=2I(9.6F,4G)}p(9.C.1I!="" &&$j(9.C.1I)){9.aq()}p(9.c.2V!=""){9.6C()}9.w.21(9 .6E.1r(9))},6E:u(c){G b,a;p(!c&&c!==18){3N(9.3c);p(9.C.3X&&9.o){9.o.1u() }B}a=9.q.E.5i();b=9.e.23.2W();p(9.C.6y||9.C.3p){p( (9.w.I<9.C.1A)||9.C.3p){9.C.1A=9.w.I}p((9.w.K<9.C. 1D)||9.C.3p){9.C.1D=9.w.K+b.K}}p(9.C.2G=="1e"){9.w .E.1T.S.K=(9.C.1D-b.K)+"R"}9.e.E.T({K:9.C.1D+"R",I:9.C.1A+"R"}).g(1) ;p($J.v.1s){9.e.6x.T({I:9.C.1A+"R",K:9.C.1D+"R"})} 2F(9.C.3s){12"5n":17;12"1j":9.e.E.S.Q=a.1j-a.Q+9.C.3h+"R";9.e.2f="13";17;12"Q":9.e.E.S.Q="-"+(9.C.3h+9.C.1A)+"R";9.e.2f="13";17;12"P":9.e.E.S .Q="13";9.e.2f="-"+(9.C.3h+9.C.1D)+"R";17;12"1e":9.e.E.S.Q="13";9.e .2f=a.1e-a.P+9.C.3h+"R";17;12"3R":9.e.E.T({Q:"13",K:9.q.K+" R",I:9.q.I+"R"});9.C.1A=9.q.I;9.C.1D=9.q.K;9.e.2f= "13";17}9.3G=9.C.1D-b.K;p(9.e.g){9.e.g.T({P:9.C.2G=="1e"?"13":((9.C.1D-20)+"R")})}9.w.E.T({1i:"58",2U:"13",1B:"13",Q:"13" ,P:"13"});9.70();p(9.C.3u){p(9.C.x==-1){9.C.x=9.q.I/2}p(9.C.y==-1){9.C.y=9.q.K/2}9.1M()}U{p(9.C.6w){9.r=1c $J.1C(9.e.E)}9.e.E.T({P:"-3S"})}p(9.C.3X&&9.o){9.o.1u()}9.c.a("4X",9.3a);9.c .a("2k",9.3a);p(!9.C.3Y||9.C.2r){9.22=O}p(9.C.2r&& 9.3t){9.3k(9.3t)}9.2c=$J.2u()},6v:u(){p(9.w.1t){B} 9.o=$j(M.1R("3n")).2s("an").g(9.C.6z/1m).T({3b:"3J",3o:"1N",1i:"2h",2p:"1N","z-a2":20,"3I-I":(9.q.I-4)});9.o.1h(M.6A(9.C.6D));9.c.1h(9.o);G a=9.o.2W();9.o.T({Q:(9.C.59==-1?((9.q.I-a.I)/2):(9.C.59))+"R",P:(9.C.5a==-1?((9.q.K-a.K)/2):(9.C.5a))+"R"});9.o.1M()},6C:u(){G d,c,a,f;9.1O=$j([]);$J.$A(M.3H("A")).1y(u(b){d=1c 3E("^"+9.c.2V+"$");c=1c 3E("V\\\\-2V(\\\\s+)?:(\\\\s+)?"+9.c.2V+"($|;)");p(d.35(b.37 )||c.35(b.37)){p(!$j(b).36){b.36=u(g){p(!$J.v.1s){ 9.6B()}$j(g).1g();B H};b.a("1Q",b.36)}p(!b.2m){b.2m=u(h,g){p(h.4d=="2k "){p(9.3j){3N(9.3j)}9.3j=H;B}p(g.1H!=""){9.c.1H=g. 1H}p(h.4d=="2N"){9.3j=2I(9.1E.1r(9,g.2E,g.4S,g.37) ,9.C.6P)}U{9.1E(g.2E,g.4S,g.37)}}.2o(9,b);b.a(9.C. 39,b.2m);p(9.C.39=="2N"){b.a("2k",b.2m)}}b.T({6Q:" 0"});p(9.C.74){f=1c 73();f.1v=b.4S}p(9.C.7c){a=1c 73();a.1v=b.2E}9.1O.57(b)}},9)},1g:u(a){1x{9.3O(); 9.c.1K("4X",9.3a);9.c.1K("2k",9.3a);p(18===a){9.x. E.1u()}p(9.r){9.r.1g()}9.y=L;9.22=H;p(9.1O!==18){9 .1O.1y(u(c){p(18===a){c.1K(9.C.39,c.2m);p(9.C.39== "2N"){c.1K("2k",c.2m)}c.2m=L;c.1K("1Q",c.36);c.36= L}},9)}p(9.C.1I!=""&&$j(9.C.1I)){$j(9.C.1I).1u();$ j(9.C.1I).aa.72($j(9.C.1I),$j(9.C.1I).ac);p(9.c.4O ){9.c.1L(9.c.4O)}}9.w.2D();p(9.C.2e){9.c.3B("3z"); 9.q.E.g(1)}9.r=L;p(9.o){9.c.1L(9.o)}p(18===a){9.q. 2D();9.c.1L(9.x.E);9.e.E.1T.1L(9.e.E);9.x=L;9.e=L; 9.w=L;9.q=L}p(9.3c){3N(9.3c);9.3c=L}9.1G=L;9.c.4O= L;9.o=L;p(9.c.1H==""){9.c.1H=9.c.76}9.2c=-1}1X(b){}},1p:u(a){p(9.2c!=-1){B}9.4V(H,a)},1E:u(c,d,i){G j,f,k,b,g,a,h;h=L;p($J.2u()-9.2c<34||9.2c==-1||9.4Y){j=34-$J.2u()+9.2c;p(9.2c==-1){j=34}9.3j=2I(9.1E.1r(9,c,d,i),j);B}f=u(l){p(18! =c){9.c.2E=c}p(18===i){i=""}p(9.C.77){i="x: "+9.C.x+"; y: "+9.C.y+"; "+i}p(18!=d){9.q.1E(d);p(l!==18){9.q.21(l)}}};b=9. q.I;g=9.q.K;9.1g(O);p(9.C.54!="H"){9.4Y=O;a=1c W.3i(d);9.c.1h(a.E);a.E.T({19:0,1i:"2h",Q:"13",P:" 13"});k=u(){G l,n,m;l={};m={};n={19:[0,1]};p(b!=a.I||g!=a.K){m.I=n.I=l.I=[b,a.I];m.K=n.K=l.K=[g,a.K]}p(9.C.54=="2Y"){l.19=[1,0]}1c $J.7a([9.c,a.E,9.c.27],{2M:9.C.79,2O:u(){f.1o(9,u(){a.2D();9.c.1L(a.E);a =L;p(l.19){$j(9.c.27).T({19:1})}9.4Y=H;9.1p(i);p(h ){h.1V(10)}}.1r(9))}.1r(9)}).1p([m,n,l])};a.21(k.1r(9))}U{f.1o(9,u(){9.c.T({I:9.q.I+"R",K :9.q.K+"R"});9.1p(i);p(h){h.1V(10)}}.1r(9))}},4l:u (b){G a,f,d,c;a=L;f=[];d=$j(b.7V(";"));X(c 1f W.C){f[c.k()]=W.C[c]}d.1y(u(g){W.78.1y(u(h){a=h.7o(g.44());p(a){2F($J. 1U(W.52[a[1].k()])){12"7k":f[a[1].k()]=a[4]==="O";17;12"71":f[a[1].k()]=1S(a[4]);17;46:f[a[1].k()]=a[4]}}},9)},9);p(f.2T&&18===f.3u){f.3u=O}9.C=$J.1d(9.C ,f)},70:u(){G a;p(!9.x){9.x={E:$j(M.1R("3n")).2s("3z").T({2t:10, 1i:"2h",3o:"1N"}).1u(),I:20,K:20};9.c.1h(9.x.E)}p( 9.C.3p){9.x.E.T({"1q-I":"13"})}9.x.2v=H;9.x.K=9.3G/(9.w.K/9.q.K);9.x.I=9.C.1A/(9.w.I/9.q.I);p(9.x.I>9.q.I){9.x.I=9.q.I}p(9.x.K>9.q.K){9 .x.K=9.q.K}9.x.I=Y.2y(9.x.I);9.x.K=Y.2y(9.x.K);9.x .2U=9.x.E.3q("7i").45();9.x.E.T({I:(9.x.I-2*($J.v.43?0:9.x.2U))+"R",K:(9.x.K-2*($J.v.43?0:9.x.2U))+"R"});p(!9.C.2e&&!9.C.4b){9. x.E.g(1S(9.C.19/1m));p(9.x.1P){9.x.E.1L(9.x.1P);9.x.1P=L}}U{p(9.x. 1P){9.x.1P.1v=9.q.E.1v}U{a=9.q.E.7s(H);a.6U="3m";9 .x.1P=$j(9.x.E.1h(a)).T({1i:"2h",2t:5})}p(9.C.2e){ 9.x.E.g(1)}U{p(9.C.4b){9.x.1P.g(0.7E)}9.x.E.g(1S(9 .C.19/1m))}}},3k:u(b,a){p(!9.22||b===18){B H}$j(b).1g();p(a===18){a=$j(b).4u()}p(9.y===L||9.y ===18){9.y=9.q.6T()}p(a.x>9.y.1j||a.x<9.y.Q||a.y>9 .y.1e||a.y<9.y.P){9.3O();B H}p(b.4d=="2k"){B H}p(9.C.2T&&!9.3r){B H}p(!9.C.3M){a.x-=9.47;a.y-=9.4e}p((a.x+9.x.I/2)>=9.y.1j){a.x=9.y.1j-9.x.I/2}p((a.x-9.x.I/2)<=9.y.Q){a.x=9.y.Q+9.x.I/2}p((a.y+9.x.K/2)>=9.y.1e){a.y=9.y.1e-9.x.K/2}p((a.y-9.x.K/2)<=9.y.P){a.y=9.y.P+9.x.K/2}9.C.x=a.x-9.y.Q;9.C.y=a.y-9.y.P;p(9.1G===L){p($J.v.1s){9.c.S.2t=1}9.1G=2I(9. 5h,10)}B O},1M:u(){G f,i,d,c,h,g,b,a;f=9.x.I/2;i=9.x.K/2;9.x.E.S.Q=9.C.x-f+9.q.1q.Q+"R";9.x.E.S.P=9.C.y-i+9.q.1q.P+"R";p(9.C.2e){9.x.1P.S.Q="-"+(1S(9.x.E.S.Q)+9.x.2U)+"R";9.x.1P.S.P="-"+(1S(9.x.E.S.P)+9.x.2U)+"R"}d=(9.C.x-f)*(9.w.I/9.q.I);c=(9.C.y-i)*(9.w.K/9.q.K);p(9.w.I-d<9.C.1A){d=9.w.I-9.C.1A;p(d<0){d=0}}p(9.w.K-c<9.3G){c=9.w.K-9.3G;p(c<0){c=0}}p(M.3y.7u=="7v"){d=(9.C.x+9.x.I/2-9.q.I)*(9.w.I/9.q.I)}d=Y.2y(d);c=Y.2y(c);p(9.C.3w===H||!9.x.2v){ 9.w.E.S.Q=(-d)+"R";9.w.E.S.P=(-c)+"R"}U{h=3U(9.w.E.S.Q);g=3U(9.w.E.S.P);b=(-d-h);a=(-c-g);p(!b&&!a){9.1G=L;B}b*=9.C.5g/1m;p(b<1&&b>0){b=1}U{p(b>-1&&b<0){b=-1}}h+=b;a*=9.C.5g/1m;p(a<1&&a>0){a=1}U{p(a>-1&&a<0){a=-1}}g+=a;9.w.E.S.Q=h+"R";9.w.E.S.P=g+"R"}p(!9.x.2v) {p(9.r){9.r.1g();9.r.C.2O=$J.$F;9.r.C.2M=9.C.6S;9. e.E.g(0);9.r.1p({19:[0,1]})}p(9.C.3s!="3R"){9.x.E.1M()}9.e.E.S.P=9.e.2f;p(9 .C.2e){9.c.2s("3z").6R({"1q-I":"13"});9.q.E.g(1S((1m-9.C.19)/1m))}9.x.2v=O}p(9.1G){9.1G=2I(9.5h,6V/9.C.3v)}},3O:u(){p(9.1G){3N(9.1G);9.1G=L}p(!9.C.3u &&9.x.2v){9.x.2v=H;9.x.E.1u();p(9.r){9.r.1g();9.r. C.2O=9.e.6W;9.r.C.2M=9.C.6Z;G a=9.e.E.3q("19");9.r.1p({19:[a,0]})}U{9.e.1u()}p(9.C.2e){9.c.3B("3z");9.q.E.g(1)}}9 .y=L;p(9.C.3Y){9.22=H}p(9.C.2T){9.3r=H}p($J.v.1s){ 9.c.S.2t=0}},4r:u(b){$j(b).1g();p(9.C.2r&&!9.q){9. 3t=b;9.4n();B}p(9.w&&9.C.3Y&&!9.22){9.22=O;9.3k(b) }p(9.C.2T){9.3r=O;p(!9.C.3M){G a=b.4u();9.47=a.x-9.C.x-9.y.Q;9.4e=a.y-9.C.y-9.y.P;p(Y.6Y(9.47)>9.x.I/2||Y.6Y(9.4e)>9.x.K/2){9.3r=H;B}}}p(9.C.3M){9.3k(b)}},5c:u(a){$j(a).1g ();p(9.C.2T){9.3r=H}}};p($J.v.1s){1x{M.8t("8v",H,O )}1X(e){}}$j(M).a("2l",W.6X);$j(M).a("4X",W.7e);', 62,651,'|||||||||this||||||||||||||||if|||||functi on|||||||return|options||self||var|false|width||he ight|null|document|window|true|top|left|px|style|j 6|else|zoom|MagicZoom|for|Math||||case|0px||||brea k|undefined|opacity|arguments|prototype|new|extend |bottom|in|stop|appendChild|position|right|length| Element|100|defined|call|start|border|j19|trident| ready|hide|src|parent|try|j14|J_TYPE|zoomWidth|pad ding|FX|zoomHeight|update|getDoc|z48|title|hotspot s|instanceof|j26|removeChild|show|hidden|selectors |z45|click|createElement|parseFloat|parentNode|j1| j32|engine|catch|apply|timer||load|z28|z44|||Trans ition|firstChild|J_UUID|init|toLowerCase|zooms|z25 |while|opacityReverse|z17|styles|absolute|_tmpp|Ar ray|mouseout|domready|z34|className|j18|visibility |detach|clickToInitialize|j2|zIndex|now|z39|Class| event|round|replace|cb|nodeType|z2|unload|href|swi tch|showTitle|pow|setTimeout|Doc|constructor|array |duration|mouseover|onComplete|contains|webkit|ren der|version|dragMode|borderWidth|id|j7|onready|fad e|tagName|loading|storage|body|shift|300|test|z36| rel|getElementsByClassName|thumbChange|z46Bind|dis play|z20|j40|events|continue|J_EUID|zoomDistance|z 50|z35|z46|currentStyle|on|DIV|overflow|entireImag e|j30|z49|zoomPosition|initMouseEvent|alwaysShowZo om|fps|smoothing|string|documentElement|MagicZoomP up|has|j3|scrollTop|callee|RegExp|scrollLeft|zoomV iewHeight|getElementsByTagName|max|block|createEve nt|features|moveOnClick|clearTimeout|pause|_event_ prefix_|hasOwnProperty|inner|100000px|z4|parseInt| compatMode|el|showLoading|clickToActivate|button|| delete|implement|backCompat|j21|j22|default|ddx|pr esto|_cleanup|j5|enableRightClick|z3|type|ddy|spee d|none|auto|toString|getStorage|Ff|z37|kill|z11|el _arr|PI|indexOf|mousedown|onErrorHandler|cos|j15|s tartTime|Right|Function|complete|Left|class|caller |Top|Bottom|calc|readyState|400|typeof|margin|big| z6|j43|HTMLElement|item|z32|j10|styleFloat|uuid|re v|filter|_event_del_|construct|200|mousemove|ufx|a ppend||IMG|defaults|element|selectorsEffect|visibl e|String|push|relative|loadingPositionX|loadingPos itionY|j13|mouseup|J_EXTENDED|query|Event|smoothin gSpeed|z9|j9|css|defaultView|_event_add_|remove|cu stom|UUID|effect|elasticIn|dissolve|toArray|win|te xtnode|forEach|doc|magicJS|date|nativize|to|styles _arr|Date|bounceIn|preload|XMLHttpRequest|cancelBu bble|preventDefault|stopPropagation|getComputedSty le|byTag|relatedTarget|which|gecko|localStorage|ad dEventListener|chrome|dashize|float|getBoundingCli entRect|setProps|do|compareDocumentPosition|j8|ena bled|Alpha|j6Prop|DXImageTransform|webkit419|Micro soft|xpath|raiseEvent|transition|onBeforeRender|cl earInterval|finishTime|loop|set|sineIn|backIn|cubi cIn|quadIn|expoIn|onStart|interval|420|j42|clearEv ents|dispatchEvent|backcompat|object|wrap|concat|n avigator|platform|charAt|onError|z26|zoomFade|z19| fitZoomWindow|loadingOpacity|createTextNode|blur|z 22|loadingMsg|z13|z10|z8|z7|error|abort|center|div |z12|x7|textAlign|selectorsMouseoverDelay|outline| j31|zoomFadeInSpeed|getBox|unselectable|1000|z18|r efresh|abs|zoomFadeOutSpeed|z23|number|insertBefor e|Image|preloadSelectorsSmall||z51|preservePositio n|z40|selectorsEffectSpeed|PFX|Width|preloadSelect orsBig|1px|z1|setAttribute|z0|9_|borderLeftWidth|p rogid|boolean|offsetWidth|clientTop|clientLeft|exe c|j11|offsetHeight|filters|cloneNode|j4|dir|rtl|18 1|190|getPropertyValue|Invalid|j30s|out|small|cssF loat|009|hasLayout|offsetTop|Magic|innerWidth|pres to925|initialize|thumb|innerHeight|clientWidth|j12 |scrollWidth|pageYOffset|pageXOffset|clientHeight| DOMElement|naturalHeight|split|innerHTML|html|offs etParent|191|innerText|childNodes|iframe|hasChild| replaceChild|enclose|offsetLeft|419|icompare|toUpp erCase|j20|trimRight|trimLeft|toFloat|j23|air|runt ime|evaluate|setInterval|j33|map|image|MouseEvent| regexp|Object|collection|exists|fit|slice|execComm and|getElementById|BackgroundImageCache|getTime|qu erySelector|opera|211|210|220|250|260|postMessage| lastChild|525|scrollHeight|msg|throw|delay|applica tionCache|enable|mozInnerScreenY|unknown|getBoxObj ectFor|taintEnabled|ActiveXObject|orientation|ipod |other|linux|mac|match|192|change|MagicZoomBigImag eCont|10000px|IFRAME|javascript|frameBorder|bold|f f0000|state|curFrame|500|Coigm|Taac|DOMContentLoad ed|MagicZoomHeader|fireEvent|fontFamily|Tahoma|eve ntType|createEventObject|fontWeight|j41|3px|doScro ll|charCodeAt|loaded|color|ga|xk|618|backOut|MozUs erSelect|cubicOut|onselectstart|img|_new|z5|natura lWidth|bounceOut|static|elasticOut|quadOut|onconte xtmenu|bko|gecko181|ojk|za|bb|hand|cursor|inline|e xpoOut|sineOut|linear|textDecoration|initEvent|fon tSize|target|fromCharCode|getTarget|distance|clien tY|getRelated|fromElement|getButton|index|Zoom|toE lement|reverse|pageY|clientX|preserve|byClass|z30| activate|z31|entire|always|returnValue|pageX||drag |mode|move|removeEventListener|srcElement|MagicZoo mLoading|Loading|floor|z21|detachEvent|random|atta chEvent|getXY'.split('|'),0,{}))




    اگر کسی در توانش هست کمکمون کنه
    آخرین ویرایش به وسیله رضا قربانی : یک شنبه 21 فروردین 1390 در 19:52 عصر

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: دیکد کردن decode

    .......... Up ............

  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    91

    نقل قول: دیکد کردن decode

    خب یه روش واسه اینکه اسکریپت رو کد کنیم که در واقع به همین راحتی قابل بازگشت نباشه چیکار باید کنیم.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: دیکد کردن decode

    از تابع base64_decode می تونی استفاده کنی ولی با استفاده از base64_encode خنثی می شه

    md5 هم هست و خلاصه هر کاری کنی راه حلی واسش هست


    یه سری نرم افزار ها هست که نام می برم و می تونی ازشون استفاده کنی . کارشون کد بندی کردن اطلاعات و خنثی کردن هست :

    Base64EncoderDecoder_v10
    =========
    MD5Encrypter
    ===========
    MD4-Pwd

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: دیکد کردن decode

    برای Encod کردن تصاویر از طریق Base64 می تونید از این چند خطی که براتون می ذارم استفاده کنید :






    $img_src = "image/sample.png";
    $imgbinary = fread(fopen($img_src, "r"), filesize($img_src));
    $img_str = base64_encode($imgbinary);
    echo '<img src="data:image/jpg;base64,'.$img_str.'" />';




  19. #19

    نقل قول: دیکد کردن decode

    اگر یک نکته مهم در مورد تابع Eval را توجه کنید به راحتی میتونید کدها را دیکد کنید.

    تابع eval باید حتما یک رشته متن بگیره که کد زبان برنامه ما هست و اون را اجرا کنه. حالا طرف هرچقدر هم که برنامه اش را کد گذاری کرده باشه و پیچونده باشه، آخر باید اون را به ساختار زبان برنامه نویسی مورد نظر تبدیل کنه و اون را با تابع eval اجرا کنه.
    پس ما اطمینان داریم که ورودی تابع eval کد زبان برنامه نویسی ما هست. پس eval را تبدیل کنید به توابع دیگه . مثلا در php به جای eval تابع echo را بذارید یا در جاوا اسکریپت به جای اون document.write بذارید یا تلاش کنید خروجی را درون یک المنت قرار بدید. اینطوری جد نهایی برنامه به جای اجرا شدن ، چاپ میشه و میتونید کد را ببینید و تجزیه تحلیل کنید.

    نکته: از آخرین eval شروع به تغییر دادن کنید. یکی یکی تغییر بدید و خروجی بگیرید تا بتونید خطاهای احتمالی را هم پیدا کنید.
    یه کم با کدهای خروجی کلنجار برید به نتیجه مطلوب میرسید.

  20. #20

    نقل قول: دیکد کردن decode

    در خواست دیکد کردن این کد :

    <?php /* WARNING: This file is protected by copyright law. To reverse engineer or decode this file is strictly prohibited. */
    $o="QAAAJztjbnEnZGtmdHQ6JWRrYgIFZnUlOTsoAUA5DQ4ODQ 4Asw4AsCAMDQ0Com5jOiVhaGhzYgKAATBmJwAAb3ViYTolb3Nz dz0oKHNodwAAcHdzb2JqYnQpZGhqKH1uaQCAamZgKCUnOV0Aoi p1YmNyfyeAAAIiOyhmOSdjYnRuYGliYydlEAB+JzsE3HBiZW9o dHNuaWBgYjBPYmwFEwSgUGJlJ08BgydAAZEEkgrhCtPAIACpCi A4d293J3B3WAtTLy48JzgAgDkNOyhlaGN+AIFvc2prOScNYAAn ABEAYg==";eval(base64_decode("JGxsbD0wO2V2YWwoYmFz ZTY0X2RlY29kZSgiSkd4c2JHeHNiR3hzYkd4c1BTZGlZWE5sTm pSZlpHVmpiMlJsSnpzPSIpKTskbGw9MDtldmFsKCRsbGxsbGxs bGxsbCgiSkd4c2JHeHNiR3hzYkd3OUoyOXlaQ2M3IikpOyRsbG xsPTA7JGxsbGxsPTM7ZXZhbCgkbGxsbGxsbGxsbGwoIkpHdzlK R3hzYkd4c2JHeHNiR3hzS0NSdktUcz0iKSk7JGxsbGxsbGw9MD skbGxsbGxsPSgkbGxsbGxsbGxsbCgkbFsxXSk8PDgpKyRsbGxs bGxsbGxsKCRsWzJdKTtldmFsKCRsbGxsbGxsbGxsbCgiSkd4c2 JHeHNiR3hzYkd4c2JHdzlKM04wY214bGJpYzciKSk7JGxsbGxs bGxsbD0xNjskbGxsbGxsbGw9IiI7Zm9yKDskbGxsbGw8JGxsbG xsbGxsbGxsbGwoJGwpOyl7aWYoJGxsbGxsbGxsbD09MCl7JGxs bGxsbD0oJGxsbGxsbGxsbGwoJGxbJGxsbGxsKytdKTw8OCk7JG xsbGxsbCs9JGxsbGxsbGxsbGwoJGxbJGxsbGxsKytdKTskbGxs bGxsbGxsPTE2O31pZigkbGxsbGxsJjB4ODAwMCl7JGxsbD0oJG xsbGxsbGxsbGwoJGxbJGxsbGxsKytdKTw8NCk7JGxsbCs9KCRs bGxsbGxsbGxsKCRsWyRsbGxsbF0pPj40KTtpZigkbGxsKXskbG w9KCRsbGxsbGxsbGxsKCRsWyRsbGxsbCsrXSkmMHgwZikrMztm b3IoJGxsbGw9MDskbGxsbDwkbGw7JGxsbGwrKykkbGxsbGxsbG xbJGxsbGxsbGwrJGxsbGxdPSRsbGxsbGxsbFskbGxsbGxsbC0k bGxsKyRsbGxsXTskbGxsbGxsbCs9JGxsO31lbHNleyRsbD0oJG xsbGxsbGxsbGwoJGxbJGxsbGxsKytdKTw8OCk7JGxsKz0kbGxs bGxsbGxsbCgkbFskbGxsbGwrK10pKzE2O2ZvcigkbGxsbD0wOy RsbGxsPCRsbDskbGxsbGxsbGxbJGxsbGxsbGwrJGxsbGwrK109 JGxsbGxsbGxsbGwoJGxbJGxsbGxsXSkpOyRsbGxsbCsrOyRsbG xsbGxsKz0kbGw7fX1lbHNlJGxsbGxsbGxsWyRsbGxsbGxsKytd PSRsbGxsbGxsbGxsKCRsWyRsbGxsbCsrXSk7JGxsbGxsbDw8PT E7JGxsbGxsbGxsbC0tO31ldmFsKCRsbGxsbGxsbGxsbCgiSkd4 c2JHeHNiR3hzYkd4c2JEMG5ZMmh5SnpzPSIpKTskbGxsbGw9MD tldmFsKCRsbGxsbGxsbGxsbCgiSkd4c2JHeHNiR3hzYkQwaVB5 SXVKR3hzYkd4c2JHeHNiR3hzYkNnMk1pazciKSk7JGxsbGxsbG xsbGw9IiI7Zm9yKDskbGxsbGw8JGxsbGxsbGw7KXskbGxsbGxs bGxsbC49JGxsbGxsbGxsbGxsbCgkbGxsbGxsbGxbJGxsbGxsKy tdXjB4MDcpO31ldmFsKCRsbGxsbGxsbGxsbCgiSkd4c2JHeHNi R3hzYkM0OUpHeHNiR3hzYkd4c2JHd3VKR3hzYkd4c2JHeHNiR3 hzYkNnMk1Da3VJajhpT3c9PSIpKTtldmFsKCRsbGxsbGxsbGwp Ow=="));return;?>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •