نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ساخت صفحه php به صورت دینامیکی

  1. #1

    ساخت صفحه php به صورت دینامیکی

    سلام

    من یه مبتدی ام که میخوام روی هاستم یه صفحه php بسازم و توی این صفحه چند خط کد قرار بدم!

    این رو هم بگم که نمیخوام لینک صفحه دارای علامت سوال و یا پارامتر باشه.. بلکه میخوام مستقیم صفحه ساخته بشه و چند خط هم توی قرار بدم! مثلا توی این صفحه تازه ساخته شده کد زیر رو قرار بدم:

     <?php
    include "config.php";
    $Query = mysql_query ("SELECT * FROM `mytable` WHERE id = '1' ");
    $row = mysql_fetch_array($Query) ;
    echo $row['foldername'];
    ?>
    تا بتونه خودش اطلاعات مربوط رو با ID ای که به وسیله من مشخص میشه رو از دیتابیس فراخوانی کنه!

    برای این کار باید چیکار کنم؟ کسی میتونه برام یه مثال بزنه!

    تشکر!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: ساخت صفحه php به صورت دینامیکی

    باسلام:
    به لینک زیر برید:
    http://uk.php.net/manual/en/function.fopen.php

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •