نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ارسال پارامتر به sp و نمايش نتيجه در DATATable

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران-یافت آباد
    سن
    38
    پست
    555

    Unhappy ارسال پارامتر به sp و نمايش نتيجه در DATATable

    سلام به همه دوستان سوال من در ارتباط با sp و دريافت نتيجه اون هست ميدونم صحبت در اين باره بسيار شده اما من نتونستم بعد از مطالعه اين مطالب به نتيجه برسم (تازه كارم ) كاري كه ميخواهم انجام بدم به اين صورت هست كه مقدار شرط رو براي sp از برنامه اپليكيشن ارسال كنم و نتيجه اون كه يك جدول هست رو داخل يك ديتا تيبل قرار بدم sp كه من نوشتم در زير نشون دادم
    USE [KaveExtentScience]
    GO
    /****** Object: StoredProcedure [dbo].[Suppliant_SELECT] Script Date: 03/15/2011 22:26:16 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    ALTER PROCEDURE [dbo].[Suppliant_SELECT]
    @gender nvarchar(50)
    as
    BEGIN
    SELECT FirstNameFa as [نام ],LastNameFa as [نام خانوادگي] FROM KaveExtentScience.dbo.Info_Suppliant where GenderFa = @gender
    if @@ERROR<>0 ROLLBACK TRANSACTION
    ELSE
    COMMIT TRANSACTION
    END
    --GO

    تا اونجا كه ديدم براي ارسال و دريافت پارامتر از برنامه به ديتابيس از SQLcommand استفاده ميشه حالا من يه سوال داشتم چه جوري ميشه هم پارامتر به spارسال كرد هم با نتيجه اون ديتا تيبل رو پر كرد؟ اگه ممكنه با كد من رو راهنمائي كنيد (اگه ممكنه از SQLDATAreader استفاده نشه ،البته اگه چاره اي نبود بشه)

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران-یافت آباد
    سن
    38
    پست
    555

    نقل قول: ارسال پارامتر به sp و نمايش نتيجه در DATATable

    سلام راستي دوستان من نميخام با روش زير اين كار رو انجام بدم چون كاراي برنامه پائين مياد
         Dim cmd As New SqlClient.SqlCommand
    With cmd
    .Connection = conn
    .CommandType = CommandType.StoredProcedure
    .CommandText = "Suppliant_SELECT"
    .Parameters.AddWithValue("@gender", "مرد")
    End With
    Dim dr As SqlClient.SqlDataReader, dt As New DataTable
    Dim naColumn As DataColumn = New DataColumn()
    naColumn.DataType = System.Type.GetType("System.String")
    naColumn.ColumnName = "FirstNameFa"
    dt.Columns.Add(naColumn)
    Dim lsColumn As DataColumn = New DataColumn()
    lsColumn.DataType = System.Type.GetType("System.String")
    lsColumn.ColumnName = "LastNameFa"
    dt.Columns.Add(lsColumn)
    Dim row As DataRow
    conn.Open()
    dr = cmd.ExecuteReader
    While dr.Read
    row = dt.NewRow
    row(0) = dr(0).ToString
    row(1) = dr(1).ToString
    dt.Rows.Add(row)
    End While
    DataGridView1.DataSource = dt
    conn.Close()

    نميشه از متدي مثل fill كه تو ديتا آداپتر هست استفاده كرد؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران-یافت آباد
    سن
    38
    پست
    555

    نقل قول: ارسال پارامتر به sp و نمايش نتيجه در DATATable

    شرمنده جواب رو اگه يكم جستجو ميكردم بود اينم لينك جواب http://www.dotnetspider.com/forum/79728-how-send-stored-procedure-parameter-
    using-Sql.aspx
    ايكاش قبل از زدن اين تاپيك يكم بيشتر جستجو ميكردم.

  4. #4
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: ارسال پارامتر به sp و نمايش نتيجه در DATATable

    سلام راستي دوستان من نميخام با روش زير اين كار رو انجام بدم چون كاراي برنامه پائين مياد
    برای کارایی بهتر، نظر من این بود که از LINQ استفاده میکردید ...
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران-یافت آباد
    سن
    38
    پست
    555

    نقل قول: ارسال پارامتر به sp و نمايش نتيجه در DATATable

    من تا بحال از linq استفاده نكردم ميشه يه نمونه كد كوچيك به عنوان سر نخ بديد تا من برم دنبالش ممنون ميشم.

  6. #6
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: ارسال پارامتر به sp و نمايش نتيجه در DATATable

    من تا بحال از linq استفاده نكردم ميشه يه نمونه كد كوچيك به عنوان سر نخ بديد تا من برم دنبالش ممنون ميشم.
    به عنوان نمونه میتونم این آموزشهای فارسی رو به شما معرفی کنم:

    LinqToObject

    LinqToSQL
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •