نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ایجاد یه تابع مقابل اس کیو ال اینجکشن و داده های مخرب

  1. #1

    ایجاد یه تابع مقابل اس کیو ال اینجکشن و داده های مخرب

    من برای مقابله با اس کیو ال اینجکشن و داده های مخرب از تابع امنیتی زیر استفاده می کنم. لطفا بگید بنظر شما این تابع تا چه حد جلوی اس کیو ال اینجکشن رو می گیره؟

    اگه این تابع به اصلاح احتیاج داره، لطفا تابع رو اصلاح کنید و ایرادش رو بهم بگید.



    function injection($str)
    {
    $arr[]='.';
    $arr[]='-';
    $newarr[]='\.';
    $newarr[]='\-';
    $tstr=trim($str);
    $estr=htmlentities($tstr, ENT_QUOTES,'UTF-8');
    $sstr=htmlspecialchars($estr, ENT_QUOTES,'UTF-8');
    $mstr = str_replace($arr, $newarr, $sstr);
    return $mstr;
    }


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ایجاد یه تابع مقابل اس کیو ال اینجکشن و داده های مخرب

    همیشه داده هایی که پست ارسال می کنی رو به این صورت بگیر

    البته من نمونه کدی که خودم استفاده می کنم رو واست قرار می دم

    $symbol = array(',', ')', '(', "'", '"','!', '?', '/', '[', ']', '+', '=', '#');

    if(isset($_POST['name'],$_POST['email'],$_POST['subject'],$_POST['text']))
    {
    $name = preg_replace("/<.*?>/", "",$_POST['name'] );
    $name =str_replace( $symbol ,"",$name);


    $email = preg_replace("/<.*?>/", "",$_POST['email'] );
    $email =str_replace( $symbol ,"",$email);


    $subject = preg_replace("/<.*?>/", "",$_POST['subject'] );
    $subject =str_replace( $symbol ,"",$subject);


    $text = preg_replace("/<.*?>/", "",$_POST['text'] );
    $text =str_replace( $symbol ,"",$text);


    if(!empty($name) and !empty($email)and !empty($subject) and !empty($text))
    {
    $link = mysql_connect($dbhost,$dbuser,$dbpass) ;
    mysql_select_db($dbname,$link);

    .
    .
    .
    و بقیه دستورات شما

    {

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: ایجاد یه تابع مقابل اس کیو ال اینجکشن و داده های مخرب

    اين دو تاپيك رو ببينيد
    https://barnamenevis.org/showthread.p...ion&highlight=
    https://barnamenevis.org/showthread.p...ion&highlight=

    براي چك كردن كل متغييرها

    foreach($_POST as $key => $value){

    foreach($_GET as $key => $value){

  4. #4

    نقل قول: ایجاد یه تابع مقابل اس کیو ال اینجکشن و داده های مخرب

    نقل قول نوشته شده توسط galiken_it مشاهده تاپیک
    همیشه داده هایی که پست ارسال می کنی رو به این صورت بگیر

    البته من نمونه کدی که خودم استفاده می کنم رو واست قرار می دم

    $symbol = array(',', ')', '(', "'", '"','!', '?', '/', '[', ']', '+', '=', '#');

    if(isset($_POST['name'],$_POST['email'],$_POST['subject'],$_POST['text']))
    {
    $name = preg_replace("/<.*?>/", "",$_POST['name'] );
    $name =str_replace( $symbol ,"",$name);


    $email = preg_replace("/<.*?>/", "",$_POST['email'] );
    $email =str_replace( $symbol ,"",$email);


    $subject = preg_replace("/<.*?>/", "",$_POST['subject'] );
    $subject =str_replace( $symbol ,"",$subject);


    $text = preg_replace("/<.*?>/", "",$_POST['text'] );
    $text =str_replace( $symbol ,"",$text);


    if(!empty($name) and !empty($email)and !empty($subject) and !empty($text))
    {
    $link = mysql_connect($dbhost,$dbuser,$dbpass) ;
    mysql_select_db($dbname,$link);

    .
    .
    .
    و بقیه دستورات شما

    {
    بنظرم باید بیشتر روی تابع کار کنید. چون مقادیر هگزا دسیمال رو در نظر نمی گیره.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: ایجاد یه تابع مقابل اس کیو ال اینجکشن و داده های مخرب

    نقل قول نوشته شده توسط phpweb مشاهده تاپیک
    اگه این تابع به اصلاح احتیاج داره، لطفا تابع رو اصلاح کنید و ایرادش رو بهم بگید.



    $estr=htmlentities($tstr, ENT_QUOTES | ENT_IGNORE,"UTF-8");
    $sstr=htmlspecialchars($estr, ENT_QUOTES | ENT_IGNORE,"UTF-8");


    اينجوري استاندارد تره

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ایجاد یه تابع مقابل اس کیو ال اینجکشن و داده های مخرب

    نقل قول نوشته شده توسط phpweb مشاهده تاپیک
    بنظرم باید بیشتر روی تابع کار کنید. چون مقادیر هگزا دسیمال رو در نظر نمی گیره.
    خب اضافه کن $symbol . هر چی که دوست داری فیلتر بشه.
    مقادیر هگزا دیسمال چی هست ؟ همون مبنای 16 رو می گید ؟ شما که می دونید خوبش کنید ما یاد بگیریم

  7. #7

    نقل قول: ایجاد یه تابع مقابل اس کیو ال اینجکشن و داده های مخرب

    نقل قول نوشته شده توسط galiken_it مشاهده تاپیک
    خب اضافه کن $symbol . هر چی که دوست داری فیلتر بشه.
    مقادیر هگزا دیسمال چی هست ؟ همون مبنای 16 رو می گید ؟ شما که می دونید خوبش کنید ما یاد بگیریم
    منم از دوستان در مورد مقادیر هگزا دسیمال شنیدم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •