نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سی شارپ 2008 با اکسس 2007 کار می کنه؟

  1. #1

    سی شارپ 2008 با اکسس 2007 کار می کنه؟

    برنامه نوشتم توی سی شارپ 2008 با تاکسس 2007 . وقتی ثبت میکنم. این خطارو میده!!!
    {"The 'Microsoft.ACE.OLEDB.12.0' provider is not registered on the local machine.

    کد من هم هست:
    dm.Open();
    string query = "insert into mive (ta,name,pey,nkh,shkh,mex,nb,vaz,mah,ted) VALUES ('" + maskedTextBox1.Text + "','" + textBox1.Text + "','" + comboBox1.Text + "','" + comboBox2.Text + "','" + textBox2.Text + "','" + comboBox3.Text + "','" + comboBox4.Text + "','" + textBox4.Text + "','" + comboBox5.Text + "','" + textBox3.Text + "')";

    OleDbCommand myCommand = newOleDbCommand();


    myCommand.CommandText = query;

    myCommand.Connection = dm;

    myCommand.ExecuteNonQuery();

    dm.Close();


    که تعریف شده :

    dm = newOleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=D:/mive/mive.accdb;Persist Security Info=false");


    کمککم کنید رفع بشه!!!

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    92

    نقل قول: سی شارپ 2008 با اکسس 2007 کار می کنه؟

    کامپوننت زیر را نصب کنید
    http://www.microsoft.com/downloads/e...displaylang=en

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •