نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه محو شدن فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    Arrow نحوه محو شدن فرم

    سلام من چند تا فرم دارم که وقتی از فرم 1 به فرم 2 می رم فرم 1 رو hide میکنم
    حالا می خواستم بدونم چیکار باید بکنم که فرم یک دفعه hide نشه و اروم محو بشه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران-یافت آباد
    سن
    38
    پست
    555

    نقل قول: نحوه محو شدن فرم

    سلام ميدونم اين جا جاي گذاشتن اين كد نيست چون من در اصل vb.net كار هستم ولي #c هم كار ميكنم اين كد رو هنوز تو سيشارپ تست نكردم ولي مطمئن هستم جواب ميده امتحان كن اگه نتونستي بگو تا تبديل كنم.
        Private Sub FadingForm()

    Dim iCount As Integer

    For iCount = 90 To 10 Step -10
    Me.Opacity = iCount / 100
    Me.Refresh()
    Threading.Thread.Sleep(50)
    Next

    fading_finished = True

    Login.Close()

    End Sub

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: نحوه محو شدن فرم

    نقل قول نوشته شده توسط reza_edu مشاهده تاپیک
    سلام ميدونم اين جا جاي گذاشتن اين كد نيست چون من در اصل vb.net كار هستم ولي #c هم كار ميكنم اين كد رو هنوز تو سيشارپ تست نكردم ولي مطمئن هستم جواب ميده امتحان كن اگه نتونستي بگو تا تبديل كنم.
        Private Sub FadingForm()

    Dim iCount As Integer

    For iCount = 90 To 10 Step -10
    Me.Opacity = iCount / 100
    Me.Refresh()
    Threading.Thread.Sleep(50)
    Next

    fading_finished = True

    Login.Close()

    End Sub
    دوست عزیز به سی شارپ تبدیل کردم اما کار نکرد صفحه بسته شد اروم اروم محو نشد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sabloger
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    31
    پست
    192

    نقل قول: نحوه محو شدن فرم

    سلام دوست عزیز

    double  i;
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    i = 99;
    this.Enabled = false;
    timer1.Start();
    }

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {

    this.Opacity = i/100;
    i--;
    this.Refresh();
    if (i<1)
    Close();
    }


    یه تایمر بزار و دردسر نکش!!!!
    امیدوارم که بدردت بخوره

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران-یافت آباد
    سن
    38
    پست
    555

    نقل قول: نحوه محو شدن فرم

    سلام دوست عزيز اينم كد فقط يكم اعدادش رو ريز تر كن قشنگ بشه :
       for (double Counter = 1; Counter >= 0; Counter -= 0.25)
    {
    this.Opacity = new double();
    this.Opacity = Counter;
    this.Refresh();
    Thread.Sleep(500);
    if (Counter == 0)
    {
    this.Close();
    }
    }

    راستي شما كه تو وطن ما هستي (بندر انزلي)انجا هوا چه جوري آخه چند روز ديگه ميايم انورا اگه خدا بخواد دلم لك زده واسه وطن .
    راستي بازار كار اونورا چه جوريه من دارم درس ميخونم بيام اونور . خوب هست بازارش ؟ شنيدم بازار ويروس نويسي داغه.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    fekrenaw.com
    پست
    152

    نقل قول: نحوه محو شدن فرم

    سلام
    کافیه در رویداد FormClosing کد ذیل را قرار بدید:

    for (int i=100; i<5; i-=10)
    {
    this. Opacity=i/95.0;
    this.Refresh();
    System.Threading.Thread.Sleep(100);
    }

  7. #7

    نقل قول: نحوه محو شدن فرم

    با 2خط انجام میشه
    اینو ببین
    FadeHide.rar

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •