نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: انتخاب چندین موضوع برای یک پست

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    215

    انتخاب چندین موضوع برای یک پست

    سلام
    من برای سایتم قسمت ارسال مطلب برای هر پست چندین موضوع انتخاب میکنم که پست توی موضوعاتی که انتخاب شدن توی سایت بیان
    برای نمایش پست ها توی موضوعات از لایک Like استفاده کردم ولی چون لایک یک کوئری سنگینی برای mysql هست روی سرور فشار میاره
    ممنون میشم اگر از یک روش دیگه برام کدهاشو بدید
    کوئری که من نوشتم اینه



    mysql_query("SELECT * FROM posts WHERE status='1' AND idcat = '% $catid| %' order by id desc");

    54|516|452| //zakhire shodan id cat ha dar Post


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    نقل قول: انتخاب چندین موضوع برای یک پست

    سلام

    این رو بخون ببین کمکت میکنه؟
    https://barnamenevis.org/showthread.p...A6%D8%B1%DB%8C

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    215

    نقل قول: انتخاب چندین موضوع برای یک پست

    سلام
    نه میثم اون روشها هم کار نمیکرد البته گفتم قبلا لایک کار میکنه ولی چون فشار زیادی روی سرور داره استفاده نکردم برای همین دنبال یک روش دیگه هستم
    یک روش دیگه رفتم که کدهاشو میزارم ولی فقط پست آخری رو نمایش میده
    ممنون میشم مشکلشو بگید

    $cat = $_REQUEST['cat'];
    $idcat = mysql_query("select * from posts where status='1'");
    while($idcata = mysql_fetch_array($idcat)){
    $ppcat = $idcata['idcat'];
    preg_match("#($ppcat)#",$cat,$sscat);
    for($i = 0; $i < count($sscat); $i++){
    if($sscat[$i]){
    $mm = "id = ".$idcata['id'];
    $posts = mysql_query("SELECT * FROM posts WHERE status='1' AND $mm order by id desc ");
    }
    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    نقل قول: انتخاب چندین موضوع برای یک پست

    فکر کنم همانطوری که توی اون پست «امیر حسین» گفت، باید اینطوری کوئری بفرستید:

    SELECT * FROM `posts` WHERE status='1' AND FIND_IN_SET('$catid', idcat) > 0;


    امتحان کن ببین جواب میده؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    215

    نقل قول: انتخاب چندین موضوع برای یک پست

    سلام
    این برای , فقط کار میکنه من با | جدا کردم برای همین نمیشه بازم ممنون
    باید تبدیل کنم که درست بشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    نقل قول: انتخاب چندین موضوع برای یک پست

    نقل قول نوشته شده توسط tem988 مشاهده تاپیک
    سلام
    این برای , فقط کار میکنه من با | جدا کردم برای همین نمیشه بازم ممنون
    باید تبدیل کنم که درست بشه
    tem988 جان
    حالا که میخوای ساختار جدولت رو تغییر بدی چرا از جداول واسط استفاده نمی کنی؟ توی اون لینک اولی جناب « امیر حسین » عزیز به خوبی توضیح داده در موردش.
    من خودم هنوز وقت نکردم امتحانش کنم ولی قطعا روش اصولی تری ـه!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •