نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: محل نوشتن DllImport

  1. #1

    تبدیل این کد به C#‎

    سلام دوستان این خط کد باید کجای سور قرار بگیره هر جا که قرار میدم خطا میده


    [DllImport("user32")]public static extern int GetCursorPos(ref POINTAPI lpPoint)
    آخرین ویرایش به وسیله NIMA_1981 : پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390 در 21:42 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار syntiberium
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    scrin galaxy
    پست
    516

    نقل قول: محل نوشتن DllImport

    باید اینو اون اول بنویسی :
    using System.Runtime.InteropServices;

  3. #3

    نقل قول: محل نوشتن DllImport

    میشه بگید این کد رو باید چه جوریش کنم که کار کنه

    [DllImport("user32")] public static extern int GetCursorPos(ref POINTAPI lpPoint)
    [DllImport("user32")] public static extern int SendMessage(ByVal hwnd As Integer, ByVal wMsg As Integer, ByVal wParam As Integer, ByRef lParam As Integer)]
    [DllImport("user32")] public static extern int WindowFromPoint(int xPoint, int yPoint)];
     
    const object WM_GETTEXT = 13;
    const object WM_GETTEXTLENGTH = 14;
    POINTAPI P;
    long lRet;
    long hHandle;
    string aText;
    long lTextlen;
    string aText;
    lRet = GetCursorPos(P);
    hHandle = WindowFromPoint(P.x, P.y);
    lTextlen = SendMessage(hHandle, WM_GETTEXTLENGTH, 0, 0);
    if (lTextlen)
    {
    if (lTextlen > 1024) lTextlen = 1024;
    lTextlen += 1;
    aText = Space(lTextlen);
    lRet = SendMessage(hHandle, WM_GETTEXT, lTextlen, aText);
    aText = aText.Substring(lRet);
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار syntiberium
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    scrin galaxy
    پست
    516

    نقل قول: محل نوشتن DllImport

    خط دوم که به زبان vb.net نوشته شده . آخر خط سوم هم اون علامت [ اضافیه . بقیش هم به نظر میاد مشکلی نداشته باشه .

  5. #5

    نقل قول: محل نوشتن DllImport

    کدوم خط با وی بی نوشته شده ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار syntiberium
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    scrin galaxy
    پست
    516

    نقل قول: محل نوشتن DllImport

    این خط به دلیل داشتن عبارتی مثل As Integer با syntax زبان vb.net نوشته شده :
    [DllImport("user32")] public static extern int SendMessage(ByVal hwnd As Integer, ByVal wMsg As Integer, ByVal wParam As Integer, ByRef lParam As Integer)]

  7. #7

    نقل قول: محل نوشتن DllImport

    دوستام کسی میتونه کل این کد را به C#‎ تبدیل کنه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •