نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارسال اين متغييرها به سايت?????

  1. #1

    ارسال اين متغييرها به سايت?????

    من از یک سایت پنل اس ام اس گرفتم که این توی اون نوشته شده حالا من چطوری از طریق C#‎ مثلا برنامه حسابداری اس ام اس بدم و ایتمها رو به سایت ارسال کنم



    شما مي توايند با استفاده از كد نويسي و ارسال چها ر متغيير به سايت ما در سايت خود در هر قسمت كه دوست داريد امكان ارسال SMS را ايجاد كنيد نمونه اي از كد هاي استفاده شد در كادر هاي مقابل قابل ديدن است چهار متغيير كه شما براي ما ارسال مي كنيد شامل موارد زير است


    usernameرشته نام كاربري شما براي ورود به پنلpasswordرشته پسورد شما براي ورود به پنلtoرشتهشماره اي كه به آن پيام را ارسال مي كنيدtextرشتهمتني كه آن را ارسال مي كنيدfromرشتهشماره اختصاصي كه از آن پيام را ازارسال مي كنيدapiعددشماره منحصر به فرد مسير انتخابي شماحال ارسال اين متغييرها به سايت ما در هر زبان كد نويسي كاري بسيار ساده است اين متغييرها را به آدرس زير ارسال مي كنيد

    http://www.test.org/API_sendsms.asp

  2. #2

    نقل قول: ارسال اين متغييرها به سايت?????

    در ادامه متن نمونه سورس php , asp, html هست

    نمونه html

    action="http://www.test.org/API_sendsms.asp" method="post">
    username : <input class="FORM" type="text" name="username" ><br>
    password : <input class="FORM" type="text" name="password" ><br>
    number mobile : <input class="FORM" type="text" name="to" ><br>
    message : <input class="FORM" type="text" name="text" ><br>
    </form>

    نمونه asp

    Function SMSSEND(username,password,too,text)
    sMsg = server.urlencode(text)
    sBaseUrl = "http://www.test.org/API_sendsms.asp"
    set objHTTP = Server.CreateObject("msxml2.XMLHTTP")
    objHTTP.open "POST", sBaseUrl, False
    objHTTP.setRequestHeader "Content-Type", "application/x-www-form-urlencoded"
    objHTTP.send "username=" & username & "&password=" & password & "&to=" & too & "&text=" & sMsg
    SMS_SEND = objHTTP.responseText
    Set objHTTP = Nothing
    End Function
    response.write SMSSEND("username","password","09120009999","ttttt ttssst")

    نمونه php

    //~~~~~ Send SMS Function~~~~
    function sendsms($username,$password,$too,$text){
    $host="www.test.org";
    $path="/API_sendsms.asp";
    $site=$_SERVER['HTTP_HOST'];
    $sitefu=$_SERVER['REQUEST_URI'];
    $data_to_send="username=$username&password=$passwo rd&to=$too&text=".urlencode($text);
    $fp = fsockopen($host,80);
    $outp="POST $path HTTP/1.1\n";
    $outp.="Host: $host\n";
    $outp.="Content-type: application/x-www-form-urlencoded\n";
    $outp.="Content-length: ".strlen($data_to_send)."\n";
    $outp.="Connection: close\n\n";
    $outp.=$data_to_send;
    fputs($fp,$outp);
    fclose($fp);
    }
    //////////////////روش استفاده از فانگشن
    sendsms('username','password','09120009988','test' )

  3. #3

    نقل قول: ارسال اين متغييرها به سايت?????

    جوابی کسی نداره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •