نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با درج اطلاعات فارسی در mssql 2005 با php

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    Question مشکل با درج اطلاعات فارسی در mssql 2005 با php

    سلام دوستان ، وقتتان بخیر
    من با فعال کردن extension مربوط به اتصال (php_mssql.dll)در php.ini توانستم با mssql 2005 ارتباط برقرار کنم .
    از طریق stored procedure ی که در mssql ایجاد کردم اقدام به ثبت اطلاعات کردم با کد php زیر :


    $servername = 'hamid';
    $username = 'sa';
    $password = '12345';
    $DB = 'mydb';

    $cn = mssql_connect($servername, $username, $password);
    if ($cn===false)
    {
    echo '<p>Cannot connect to SQL Server Database. Please try again later.</p>';
    exit;
    }

    if (mssql_select_db($DB, $cn) === false)
    {
    echo '<p>Cannot connect to MyDatabase. Please try again later.</p>';
    exit;
    }


    $sp = mssql_init("sp_users_Insert"); // stored proc name

    $stemp1 = iconv("UTF-8","Windows-1256",$_POST['name']);
    $stemp2 = iconv("UTF-8","Windows-1256",$_POST['family']);
    $stemp3 = iconv("UTF-8","Windows-1256",$_POST['user']);
    $stemp4 = iconv("UTF-8","Windows-1256",$_POST['pass']);


    mssql_bind($sp, "@id", $_POST['id'],SQLVARCHAR, false, false, 10);
    mssql_bind($sp, "@name", $stemp1, SQLVARCHAR, false, false, 50);
    mssql_bind($sp, "@family", $stemp2, SQLVARCHAR, false, false, 50);
    mssql_bind($sp, "@username", $stemp3, SQLVARCHAR, false, false, 50);
    mssql_bind($sp, "@pass", $stemp4, SQLVARCHAR, false, false, 50);
    mssql_bind($sp, "@tell",$_POST['tell'],SQLVARCHAR, false, false, 10);

    $result = mssql_execute($sp);
    if ($result=='1')
    {
    print'اطلاعات با موفقیت ثبت شد';
    }
    else
    {
    print 'عملیات ثبت اطلاعات با شکست مواجه شد';
    }
    mssql_free_statement ($sp);
    mssql_close($cn);
    </span>

    با برنامه phpDesigner مشکلی نداره و اطلاعات به درستی ثبت میشه . اما وقتی همین کد را بیارم توی Dreamweaver اطلاعات وارد شده به صورت نامفهوم ثبت میشه (مثلا : ظپط±ظˆط؛غŒ)
    در صفحه php کد های زیر را وارد کردم اما بی ثمر بود
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');

    با استفاده از تابع
    iconv("UTF-8","Windows-1256",$_POST['name'])


    اقدام به ثبت اطلاعات کردم اما به صورت صحیح تبدیل نمی کند ( البته در phpDesigner بدون استفاده از این تابع عملیات ثبت اطلاعات با موفقیت انجام میشه و تمام کاراکتر ها و کلمات بصورت فارسی ثبت میشه ) مثلا کلمه ی |حمید| را بصورت |حم| وارد می کنه .
    دوستان لطفا راهنمایی کنید که چه کنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: مشکل با درج اطلاعات فارسی در mssql 2005 با php

    از دوستان کسی هست راهنمایی کنه ؟
    یا تجربه ی کار قبلی داشته باشه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: مشکل با درج اطلاعات فارسی در mssql 2005 با php

    دوستان چرا تابع iconv درست کار نمی کنه ؟

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •