نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: روشن کرد ن caps lock با استفاده از کد

  1. #1

    روشن کرد ن caps lock با استفاده از کد

    چطور میشود با استفاده از کد caps lock را روشن کرد؟

  2. #2

    نقل قول: روشن کرد ن caps lock با استفاده از کد

    روش منطقی و درست برای UpperCase کردن ورودی ...
            void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    e.KeyChar = Char.ToUpper(e.KeyChar);
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    539

    Post نقل قول: روشن کرد ن caps lock با استفاده از کد

    با تشکر از exlord که راه درست رو فرمودن.اما شاید این دوستمون واقعا مدنظرشون این باشه که چراغ های صفحه کلید رو روشن کنند مثل رقص نور.
    برای این کار الان راهی که به ذهنم می رسه اینه که از API استفاده کنید:
    این کد رو به ایتدای سورس خود اضافه کنید:
    using System.Runtime.InteropServices;

    سپس این کدها را در داخل کلاس فرم خود بنویسد:
    private const int VK_CAPITAL = 0x14;
    [DllImport("user32.dll")]
    static extern void keybd_event(byte bVk, byte bScan, uint dwFlags,UIntPtr dwExtraInfo);

    سپس یک Button روی فرم قرار داده کد زیر را در داخل رویداد کلیک آن بنویسید:
     const int KEYEVENTF_EXTENDEDKEY = 0x1;
    const int KEYEVENTF_KEYUP = 0x2;
    keybd_event(VK_CAPITAL, 0x45, KEYEVENTF_EXTENDEDKEY, (UIntPtr)0);
    keybd_event(VK_CAPITAL, 0x45, KEYEVENTF_EXTENDEDKEY | KEYEVENTF_KEYUP,
    (UIntPtr)0);

    حالا برنامه را اجرا کنید اگر دکمه را فشار دهید چراغ CapsLock تغییر وضعیت می دهد.
    نکته:
    کد مربوط به Caps lock = 0x14 و Num Lock=0x90 و ScrollLock = 0x91 است.
    اگر می خوایهد فقط چراغ روشن شود ولی حالت حروف تغییر نکند این لینک را یک نگاهی بیاندازید(خودم نخواندمش).
    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •