نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: لیست کردن برچسب های سایت

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    215

    لیست کردن برچسب های سایت

    سلام
    من توی سایتم برای هر پست تعدادی برچسب نوشتم که میخوام توی یک منوی جدا به صورت رندوم 20 تا برچسب نمایش بدم
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: لیست کردن برچسب های سایت

    SELECT tag_name FROM tag_table ORDER BY RAND() LIMIT 20

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    215

    نقل قول: لیست کردن برچسب های سایت

    سلام
    این کد رو نمیخواستم مثلا من برای هر پست 10 تا بر چسب گذاشتم اینطوری 10 تا بر چسب میشه 1 دونه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sargardoon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    دبی
    سن
    42
    پست
    172

    نقل قول: لیست کردن برچسب های سایت

    نقل قول نوشته شده توسط tem988 مشاهده تاپیک
    سلام
    من توی سایتم برای هر پست تعدادی برچسب نوشتم که میخوام توی یک منوی جدا به صورت رندوم 20 تا برچسب نمایش بدم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    منظور شما اینه که برای هر پست 20 تا برچست داره؟ و یا مثلا تعداد کل برچسپ های شما 100 تا هتسش و میخواهید به صورت تصادفی 20 تا از اونها رو نمایش بدی؟ و یه پست ممکن شامل 20 تا برچسپ کمتر یا بیشتر باشه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: لیست کردن برچسب های سایت

    نقل قول نوشته شده توسط tem988 مشاهده تاپیک
    سلام
    این کد رو نمیخواستم مثلا من برای هر پست 10 تا بر چسب گذاشتم اینطوری 10 تا بر چسب میشه 1 دونه

    من كه ساختار بانك شمارو نميدونم

    اين شكل تعريف براي جدولي هست كه مخصوص تگ در نظر گرفته شده
    اين طوري 20 تگ رو اتوماتيك نمايش ميده

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    215

    نقل قول: لیست کردن برچسب های سایت

    اره مثلا هر پست 20 تا برچسب داره و مثلا 10 تا پست هست و از توی این برچسب ها میخوام به صورت تصادفی 20 تا نمایش داده بشه البته خودم تا یک جاهایی پیش رفتم ولی فیلد ها رو رندوم نمایش میده نه بر چسب ها رو
    کد من مثلا 3 تا فیلد رو جدا میکنه و این 3 تا رو رندوم نمایش میده در صورتی که توی هر فیلد 20 تا بر چسبه که روی هم میشه 60 تا و از توی این 60 تا 20 تا رندوم نمایش بده

    $postta = query("select * from posts where status = '1' ORDER BY rand() desc limit 10 $postta = mysql_query("select * from posts where status = '1' ORDER BY rand() desc limit 10");
    while($postt = mysql_fetch_array($postta)){
    if($postt['tags']){
    $ptags = explode(",",$postt['tags']);$ptagsa='';foreach ($ptags as $ptggg){$ptagsa.="<a href='http://$Url/Tag/".$ptggg."'>".$ptggg."</a> , ";}
    echo $ptagsa;
    }
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •