نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بدست آووردن سطرها خاص !!!

  1. #1
    کاربر جدید آواتار mobasherian
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    32
    پست
    23

    Smile بدست آووردن سطرها خاص !!!

    با عرض سلام و تبریک سال نو خدمت همه دوستان
    می خوام از 1000 سط بین 300 الی 450 بدست بیارم , این کد نوشتم ؟؟
    SELECT * FROM tbl_User WHERE Rows between 300 and 450


    این کوئری را در Sql2005 به پائین جواب می گرفتم ولی الان تو نسخه 2008R2 پیغام خطا می گیریم ؟
    میشه راهنمائی بفرمائید چجوری مقدار مابین با استفاده Rows جدول به دست بیارم ؟
    با تشکر


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    47
    پست
    182

    نقل قول: بدست آووردن سطرها خاص !!!

    فکر نمي کنم در SQL Server (حتي در SQL 2005( چيزي به نام ROWS وجود داشته باشد. مطمئن هستيد پرس و جو را درست و کامل نوشته ايد؟ شايد پرس و جوي اصلي چيزي شبيه زير بوده که درست است و شما را به جوابي که مي خواهيد مي رساند (در SQL 2008 هم کار مي کند):


    SELECT * FROM
    (
    SELECT ROW_NUMBER() OVER(ORDER BY MyColumns) Rows,
    * FROM MyTable
    ) A
    WHERE Rows BETWEEN 100 AND 200

  3. #3
    کاربر جدید آواتار mobasherian
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    32
    پست
    23

    نقل قول: بدست آووردن سطرها خاص !!!

    آره همینه. .
    آقا یه دنیا ممنون . .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •