نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کار بر روی رشته ها(جست و جو ،جدا کردن و جای گذاری)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    کار بر روی رشته ها(جست و جو ،جدا کردن و جای گذاری)

    سلام

    من یه متن دارم مانند زیر



    #‡€…‡†#
    ›ãê
    ¤÷¦¢ ìõüŠ äþöóóùŠ ƒ„ƒ -#
    õø¥© ð‘ô “ù ð‘ô }ASP.NET ({“¤÷‘õù—øþ¨ü “‘ }C . NeT{
    (#äþöóóù ›ãê¤÷¦¢ìõü#] øþ¤¨– ƒ[#^a“‘“ñ^bäóøô ¤þ‘÷ù^cˆˆƒ#]€‰…[ «.: ›¢øñ#î—‘“÷
    ‘õù: «. ]€‰…[#‡šŠ‡«/ …ˆˆ/…€…Š}TK{^aˆˆƒ#„‡/†€€#}BF{#¬êŸùû‘ý ¨¤ø¤ êã‘ñ#õ‘þî¤ø¨‘ê
    – øþ¦øñ ¨ü ª‘¤” ¢– ÷–#õ‘þî¤ø¨‘ê– ¢– ÷–#ø’-- ¨‘þ–û‘-- ¯¤Ÿü#¨ü ª‘¤” )¥“‘ö “¤÷‘
    õù÷øþ¨ü î‘õ•þø—¤(#^c}978-964-8996-72-2{^d€€€€ ¤þ‘ñ##





    در این متن مقداری که بین }{ آکولاد قرار می گیرد متن انگلیسی هست و حالا می خوام در این متن به جای فضای خالی # جای گذاری کنم مانند }C . NeT{ که تبدیل شود به }C # . NeT{
    برای اینکار باید چه کار کنم؟؟؟
    دوستان لطفا کدهای که میدن را اول تست کنند چون برخلاف ظاهرش یه ذره پیچیده هست یا شایدم واسه من اینجوریه.....

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sabloger
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    31
    پست
    192

    نقل قول: کار بر روی رشته ها(جست و جو ،جدا کردن و جای گذاری)

    یعنی توی این رشته فقط یه فضای خالی(اسپیس) هست، اونم توی کلمه C .Net ؟

  3. #3

    نقل قول: کار بر روی رشته ها(جست و جو ،جدا کردن و جای گذاری)

    سلام متن تون مشخص نیست؟

  4. #4

    نقل قول: کار بر روی رشته ها(جست و جو ،جدا کردن و جای گذاری)

    اگه میخوای توی {} هرچی فضای خالی به # تبدیل شه
    مثلا
    EHSAN {C .Net} {} {EHSAN} {A B C } {No } 

    تبدیل شه به
    EHSAN {C#‎.Net} {} {EHSAN} {A#B#C#‎} {No#}



    string s = textBox1.Text;
    for (int k = 0; k < s.Length; k++)
    {
    if( s[k].ToString() == "{")
    while(s[k].ToString() != "}")
    {
    if (s[k].ToString() == " ")
    {
    s = s.Remove(k, 1);
    s = s.Insert(k, "#");
    }
    k++;
    }
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: کار بر روی رشته ها(جست و جو ،جدا کردن و جای گذاری)


    اگه میخوای توی {} هرچی فضای خالی به # تبدیل شه
    دوست عزیز بهتره برنامه را روی متن من تست می کردی جواب نمی ده این راه را رفته بودم





    سلام متن تون مشخص نیست؟
    متن من به صورت داس می باشد و این اصلا مهم نیست مهم مقداری که بین}{ می باشد هست که به صورت انگلیسی و قابل خواندن هست




    یعنی توی این رشته فقط یه فضای خالی(اسپیس) هست، اونم توی کلمه C .Net ؟
    نه فضای خالی بازم هست و لی اونجا مهم نیست مهم فضاهای خالی متن بین }{ می باشد

  6. #6

    نقل قول: کار بر روی رشته ها(جست و جو ،جدا کردن و جای گذاری)

    نقل قول نوشته شده توسط javad_r_85 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز بهتره برنامه را روی متن من تست می کردی جواب نمی ده این راه را رفته بودم
    دوست من این برنامه خودت تست کن
    من که هر رقمه تست کردم با چیزی که گفتی درست نوشته بودم
    هرجا بین {}، Space باشه به # تبدیل میشه

    ضمیمه 67915

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: کار بر روی رشته ها(جست و جو ،جدا کردن و جای گذاری)

    سلام
    ممنون که این کارو کردید ولی برای من خطا می ده

    System.IndexOutOfRangeException was unhandled

    اگر امکانش هست برنامه رو ضمیمه کن
    با تشکر....

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: کار بر روی رشته ها(جست و جو ،جدا کردن و جای گذاری)

    درست شد



    string s = textBox1.Text;
    for (int k = 0; k < s.Length; k++)
    {
    if (s[k].ToString() == "}")
    while (s[k].ToString() != "{")
    {
    if (s[k].ToString() == " ")
    {
    s = s.Remove(k, 1);
    s = s.Insert(k, "#");
    }
    k++;
    }
    }

    MessageBox.Show(s);




    جای آکو لاد های باید عوض می شد نمی دونم واسه شما چطور روی متن من درست کار می کرد در کل ممنون که کمک کردین

  9. #9

    نقل قول: کار بر روی رشته ها(جست و جو ،جدا کردن و جای گذاری)

    findText.rar

    برنامه رو تو پست قبلی هم گذاشته بودم

  10. #10

    نقل قول: کار بر روی رشته ها(جست و جو ،جدا کردن و جای گذاری)

    خواهش می کنم
    احتمالا Language سیستم شما فارسی هست
    جای {} و () و ... رو عوض می کنه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •