نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: روش اصولی نوشتن برنامه ها ی چند زبانه چیست؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ztx4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    505

    روش اصولی نوشتن برنامه ها ی چند زبانه چیست؟

    سلام
    1- لطفا راهنمایی بفمایید روش اصولی نوشتن برنامها ی چند زبانه چیست؟
    مثلا من اگر بخوام ظاهر برنامه ام زبان های فارسی انگلیسی و فرانسه رو داشته باشه و کاربر زبان مورد نیازه خودش رو انتخاب کنه ،چه باید بکنم.

    2- بین این زبان ها فارسی جهتش فرق می کنه و طبیعتا جای کنترل ها هم باید بر عکس بشه.اینو چه کنم؟

    مرسی


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    714

    نقل قول: روش اصولی نوشتن برنامه ها ی چند زبانه چیست؟

    يه راه اينه كه كليه كلمات و جمله هاي فرم رو تو چند فايل ذخيره كني و مثلا :
    1.lang.fa
    2.lang.en
    3.lang.fr

    بعدش موقع لود فرم ، طبق تنظيمات قبلي بياد فايل مورد نظر رو باز كنه و ليبل هاي فرم رو پر كنه.

    RightToLeft ميتونه كمي كمكت كنه ولي اگه بخواي كلا همه چيز عوض بشه ، مي توني با چند خط كد ، هنگام لود اگه فارسي بود ، كنترل ها برن اون سمت.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    نقل قول: روش اصولی نوشتن برنامه ها ی چند زبانه چیست؟

    توی خود asp.net وقتی زبانی انتخاب میشد که راست به چپ بود خودش راست به چپم میکرد.توی ویندوز رو نمیدونم اما اگه layout رو راست به چپ کنی مشکلت حل میشه فقط میمونه اندازه ها.چون تعداد کاراکترا توی زبونها مختلف هست احتمال داره طراحی فرمت به هم بریزه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ztx4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    505

    نقل قول: روش اصولی نوشتن برنامه ها ی چند زبانه چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط sinashahab مشاهده تاپیک
    يه راه اينه كه كليه كلمات و جمله هاي فرم رو تو چند فايل ذخيره كني و مثلا :
    1.lang.fa
    2.lang.en
    3.lang.fr

    بعدش موقع لود فرم ، طبق تنظيمات قبلي بياد فايل مورد نظر رو باز كنه و ليبل هاي فرم رو پر كنه.

    RightToLeft ميتونه كمي كمكت كنه ولي اگه بخواي كلا همه چيز عوض بشه ، مي توني با چند خط كد ، هنگام لود اگه فارسي بود ، كنترل ها برن اون سمت.
    ممنون دوست گرامی
    منظورتون از چند خط کد یک همچین چیزی هست یا امکان ساده تری وجود داره؟
    Text1.Location="256,125";

    این کار کمی مشکل و وقت گیره.
    روش دیگری وجود داره؟یا راهی که بشه خیلی سریع این اطلاعات رو به دست آورد؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    714

    نقل قول: روش اصولی نوشتن برنامه ها ی چند زبانه چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط ztx4 مشاهده تاپیک
    ممنون دوست گرامی
    منظورتون از چند خط کد یک همچین چیزی هست یا امکان ساده تری وجود داره؟
    Text1.Location="256,125";

    این کار کمی مشکل و وقت گیره.
    نه دیگه. اگه قرار باشه این کارو بکنی یه فرم دیگه میسازی خوب .

    ببین این کارو میتونی بکنی یا کدشو بنویسم :؟
    برای همه ی کنرتل ها :
    مکان جدید = طول فرم - طول فعلی از چپ

    این طوری دقیقا فرمت برعکس میشه. میتونی استثنا هاش هم دستی مقدار بدی.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ztx4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    505

    نقل قول: روش اصولی نوشتن برنامه ها ی چند زبانه چیست؟

    ممنون می شم یه نمونه ی کوچیک قرار بدید.
    مرسی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Directx
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    243

    نقل قول: روش اصولی نوشتن برنامه ها ی چند زبانه چیست؟

    خب این چه کاریه
    من شخصا برنامه ی دسکتاپ که UI ش چند زبانه باشه ندیدم یا کم دیدم بهتره رو منطقش بیشتر وقت بزاری ولی در هر صورت اگه تعداد فرم هات کمه برای هر زبان یه فرم طراحی کن همه می دونیم که فرم ها هم کلاس هستند و تا موقعی که instace ازش ساخته نشه پردازشی روشون نیست و موقعی نمونه از اونا ساخته می شه که ما بخواهیم نمایش داده بشن پس بهتره از همون اول کاربر زبان رو انتخاب کنه و از اون به بعد فقط فرم های اون زبان لود بشه به نظر بنده این بهتره و به دردسرش نمی ارزه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    714

    نقل قول: روش اصولی نوشتن برنامه ها ی چند زبانه چیست؟

    فکر کنم این کارتو راه بندازه :
    http://programming.ramiz.ir/index.ph...38-12&Itemid=7

    اینو الان نوشتم و تقریبا درست کار میکنه . اگه هم یکم اینور اون ور تر اومد میتونی با کمی اضافه و کم کردن از x و y مکان درست رو بزاری.

    درسته ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: روش اصولی نوشتن برنامه ها ی چند زبانه چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط sinashahab مشاهده تاپیک
    فکر کنم این کارتو راه بندازه :
    http://programming.ramiz.ir/index.ph...38-12&Itemid=7

    اینو الان نوشتم و تقریبا درست کار میکنه . اگه هم یکم اینور اون ور تر اومد میتونی با کمی اضافه و کم کردن از x و y مکان درست رو بزاری.

    درسته ؟
    برای چند زبانه کردن از XML بهترین استفاده رو خواهید برد برای تغییر حالت‌های زبان‌های مورد نظر هم در کل شما نیاز دارین به سه حالت « اگر که نیاز باشه » راست‌چین, چپ‌چین و یا به صورت عمودی برای زبان‌های کره‌ای, چینی و ... که خیلی ساده توی یه کلاس تغییر پوزیشن به صورت از قبل تنظیم شده مکان اشیا رو مشخص می‌کنید و به محض این که کاربر زبان رو تغییر داد با توجه به دایرکشن اون زبان چیدمان مورد نظر رو پیاده می‌کنید و البته فراموش نکنید که منوی تغییر زبان حتمن باید بدون تغییر بمونه چون ممکنه که یه نفر ناخواسته یه زبان مثلن چینی و انتخاب کنه و دیگه توانایی برگشتن به حالت پیش‌فرض یا زبان مورد نظر خودش رو نداشته باشه موفق باشید./

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ztx4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    505

    نقل قول: روش اصولی نوشتن برنامه ها ی چند زبانه چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط m.soleimani مشاهده تاپیک
    برای چند زبانه کردن از XML بهترین استفاده رو خواهید برد برای تغییر حالت‌های زبان‌های مورد نظر هم در کل شما نیاز دارین به سه حالت « اگر که نیاز باشه » راست‌چین, چپ‌چین و یا به صورت عمودی برای زبان‌های کره‌ای, چینی و ... که خیلی ساده توی یه کلاس تغییر پوزیشن به صورت از قبل تنظیم شده مکان اشیا رو مشخص می‌کنید و به محض این که کاربر زبان رو تغییر داد با توجه به دایرکشن اون زبان چیدمان مورد نظر رو پیاده می‌کنید و البته فراموش نکنید که منوی تغییر زبان حتمن باید بدون تغییر بمونه چون ممکنه که یه نفر ناخواسته یه زبان مثلن چینی و انتخاب کنه و دیگه توانایی برگشتن به حالت پیش‌فرض یا زبان مورد نظر خودش رو نداشته باشه موفق باشید./
    ضمن قدر دانی از sinashahab
    مثل اینکه این روش بهتره.
    میشه لطفا لینکی یا PDF یی برای یادگیری بیشتر معرفی کنید؟
    آخرین ویرایش به وسیله ztx4 : یک شنبه 07 فروردین 1390 در 21:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •