نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نحوه اجرای یک برنامه دیگر در پروژه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    نحوه اجرای یک برنامه دیگر در پروژه

    سلام
    چه دستوری باید درون یک commond button بنویسم که یک فایل را اجرا کند برای مثال زمانی که برنامه رو اجرا میکنم دکمه را که فشار میدهم یک فایل help اجرا شود.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار quiet_programmer
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    زنجان
    سن
    38
    پست
    289

    نقل قول: نحوه اجرای یک برنامه دیگر در پروژه

    با سلام.

    از دستور shell میتونی استفاده کنی.

    سینتکس:
    shell(Pathname, [WindowsStyle as VbAppWin Style=vbMinimizedFocuse]) As Double


    مثال: اجرای cmd.exe به صورت Maximized Focus:

    shell "cmd.exe", vbMaximizedFocus

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    نقل قول: نحوه اجرای یک برنامه دیگر در پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط quiet_programmer مشاهده تاپیک
    با سلام.

    از دستور shell میتونی استفاده کنی.

    سینتکس:
    shell(Pathname, [WindowsStyle as VbAppWin Style=vbMinimizedFocuse]) As Double


    مثال: اجرای cmd.exe به صورت Maximized Focus:

    shell "cmd.exe", vbMaximizedFocus
    میشه پارامتراش رو بشتر توضیح بدید وبگید چکار کردید؟

  4. #4

    نقل قول: نحوه اجرای یک برنامه دیگر در پروژه

    سلام علیکم
    shell(Pathname, [WindowsStyle as VbAppWin Style=vbMinimizedFocuse]) As Double
    دستور Shell دارای دو پارامتر است:
    Pathname: مسیر فایل اجرایی

    WindowsStyle: خود شامل پارامتر های زیر است:
    vbHide: فرم برنامه اجرای شده مخفی باشد
    vbMaximizedFocus:
    برنامه بصورت حداکثر و فکوس شده اجرا شود
    vbMinimizedFocus
    : برنامه بصورت حداقل و فکوس شده اجرا شود
    vbMinimizedNoFocus: برنامه بصورت حداقل و بدون فکوس اجرا شود
    vbNormalFocus: برنامه بصورت معمولی و فکوس شده اجرا شود
    vbNormalNoFocus: برنامه بصورت معمولی و بدون فکوس اجرا شود

    موفق باشید
    یاعلی
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    نقل قول: نحوه اجرای یک برنامه دیگر در پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط mohsenvj مشاهده تاپیک
    سلام علیکم
    shell(Pathname, [WindowsStyle as VbAppWin Style=vbMinimizedFocuse]) As Double
    دستور Shell دارای دو پارامتر است:
    Pathname: مسیر فایل اجرایی

    WindowsStyle: خود شامل پارامتر های زیر است:
    vbHide: فرم برنامه اجرای شده مخفی باشد
    vbMaximizedFocus:
    برنامه بصورت حداکثر و فکوس شده اجرا شود
    vbMinimizedFocus
    : برنامه بصورت حداقل و فکوس شده اجرا شود
    vbMinimizedNoFocus: برنامه بصورت حداقل و بدون فکوس اجرا شود
    vbNormalFocus: برنامه بصورت معمولی و فکوس شده اجرا شود
    vbNormalNoFocus: برنامه بصورت معمولی و بدون فکوس اجرا شود

    موفق باشید
    یاعلی
    دوست عزیز اگه فرمت فایل chm یا exe باشه وکنار خود پروژه باشه بازم باز میکنه !
    من که امتحان کردم جواب نداد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار quiet_programmer
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    زنجان
    سن
    38
    پست
    289

    نقل قول: نحوه اجرای یک برنامه دیگر در پروژه

    با سلام.

    حتما جواب میده. برای اینکه زودتر به نتیجه برسی اون خط از کدت رو بزار اینجا تا برسی بشه.

  7. #7

    نقل قول: نحوه اجرای یک برنامه دیگر در پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط aminaltavista مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اگه فرمت فایل chm یا exe باشه وکنار خود پروژه باشه بازم باز میکنه !
    من که امتحان کردم جواب نداد
    دستور Shell فقط فایل های اجرایی را باز میکند و برای باز کردن فایل های chm و نظیر اینها که بصورت مستقل اجرا نمیشوند به عبارتی وابسته به یک فایل هستند که در اینجا برای گشودن فایل های chm نیازمند فایل hh.exe
    هستید و بایستی برای اجرای فایل chm دستور shell را بصورت زیر ویرایش کنید:
    Shell "hh.exe helpfile.chm"
    البته برای بهینه تر شدن میتوانید از APIی ShellExecuteاستفاده کنید که مسیر هر فایلی را اجرا میکند، دستور کلی ان به همراه تابع مورد نیاز را میتوانید بصورت زیر بنویسید:

    Private Declare Function ShellExecute _
    Lib "shell32.dll" Alias "ShellExecuteA" ( _
    ByVal hwnd As Long, _
    ByVal lpOperation As String, _
    ByVal lpFile As String, _
    ByVal lpParameters As String, _
    ByVal lpDirectory As String, _
    ByVal nShowCmd As Long) As Long


    Sub Run(FilePath$, Optional Params$, Optional sStyle As VbAppWinStyle = VbAppWinStyle.vbNormalFocus)

    ShellExecute hwnd, "open", FilePath$, Params$, "c:\", sStyle

    End Sub


    کدنمونه:
    Run "C:\myTextfile.txt", , vbMaximizedFocusموفق باشید
    یاعلی
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  8. #8

    نقل قول: نحوه اجرای یک برنامه دیگر در پروژه

    دوستان من میخوام داخل ویژوال بیسیک کاری کنم که با زدن باتم یه فایلاکسلی که دارم باز بشه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,639

    نقل قول: نحوه اجرای یک برنامه دیگر در پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط amirez مشاهده تاپیک
    دوستان من میخوام داخل ویژوال بیسیک کاری کنم که با زدن باتم یه فایلاکسلی که دارم باز بشه
    تو پستقبل تر از سوالت توضیح داده شده

  10. #10

    نقل قول: نحوه اجرای یک برنامه دیگر در پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    تو پستقبل تر از سوالت توضیح داده شده
    «گاه کنید من یه باتم دارم
    بعد کد من اینه
    Shell("Excel.exe C:\Users\amirez\Desktop\اداره برق\re.xlsx")


    اما فایلو باز نمیکنه

  11. #11

    نقل قول: نحوه اجرای یک برنامه دیگر در پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط amirez مشاهده تاپیک
    «گاه کنید من یه باتم دارم
    بعد کد من اینه
    Shell("Excel.exe C:\Users\amirez\Desktop\اداره برق\re.xlsx")


    اما فایلو باز نمیکنه

    مسیر فارسی نباشه باید جواب بده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •