نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: کد نویسی رویداد ها یک کنترل

  1. #1

    کد نویسی رویداد ها یک کنترل

    دوستان با این کد با زدن BUtton 1 یک دگمه با مشخصات زیر ظاهر میشود حال من برای رویداد های این کنترل چطوری کد بنویسم
    و اگر روی BUtoon1 مجدد کلیک کردم چطوری برنامه یک دگمه دیگه با مشخصاتی که خودم میدم با عنوان salam 2 روی فرم قرار بده با توجه به اینکه رویداد salam با salam2 جدا باشه و.... و تا چند دگمه میشه به این صورت ساخت
    کد HTML:
    Dim A As New Button()
    With A
    A.Text = "sALAM"
    A.Width = 149
    A.Height = 106
    A.Location = New Point(280, 95)
    End With
     
    Me.Controls.Add(A)
     
     
    دوستان کد دادن مشحصات رو بلدم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    Smile نقل قول: کد نویسی رویداد ها یک کنترل

    از برنامه‏ای که گذاشتم استفاده کنید، فکر کنم شما را به هدفتان نزدیک کند :)

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar Lab.rar‏ (61.6 کیلوبایت, 13 دیدار)

  3. #3

    نقل قول: کد نویسی رویداد ها یک کنترل

    ممنون دوست عزیز قسمتی از کارمو را انداخت ولی من میخواهم رویداد های salam 10 با salam 1 فرق کنه کلا تمامی کنترل ها رویداد های جدا از هم رو داشته باشن

    درباره کدی که نوشتید امکان داره توضیح بدید تا متوجه بشم شما این تیکه کدها رو اضافه کردید فکر کنم
    کد HTML:
    AddHandler A.Click, AddressOf Buttons_click
    و
    کد HTML:
    Private Sub Buttons_click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs)
    Dim tempbutton As Button = sender
    tempbutton.Text = "Change Text" + counter.ToString()
    End Sub


  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: کد نویسی رویداد ها یک کنترل

    کد دوم کدهایی که قرار بعد از ایجاد یه button، برای رویداد کلیک اون اعمال بشه و کد اول دستورات لازم برای یرقراری ارتباط رویداد کلیک دکمه با اون دستوراته!
    شما وقتی در حالت Design یه دکمه رو فرم میذاری و روش دابل کلیک میکنی، میبینی که یه تابع به کدهات اضافه میشه که ته اون تابع نوشته Handles button1.Click، این یعنی وقتی رو Button1 کلیک شد، بیا سراغ این تابع.
    حالا وقتی شما در حالت اجرای برنامه کنترلی رو به فرم Add میکنی و میخوای واسه کلیکش کد بنویسی، باید اون دستوراتی که قرار واسه کلیک اجرا بشه رو قبلا تو برنامه نوشته باشی و موقع ایجاد دکمه، اون ارتباط (Handles....) رو برقرار کنی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: کد نویسی رویداد ها یک کنترل

    اگه میخوای با کلیک روی هر دکمه کار متفاوتی انجام بشه باید قبلا دستوراتی که قرار واسه کلیک انجام بشه رو تو کد نوشته باشی و وقتی تو برنامه دکمه ایجاد شد، با دستوری که دوستمون گفته ارتباط رو برقرار کنی یا اینکه مثل این مثال، یه تابع داشته باشی ولی مثلا با توجه به اسم دکمه ای که ایجاد شده ، کارای مختلفی بکنه که به کاری که میخوای بکنی بستگی داره

  6. #6

    نقل قول: کد نویسی رویداد ها یک کنترل

    میشه الان برای همین کاری که کفتید یه کد بنویسید من دقیق متوجه نشدم مثلا با زدن روی salam 2 رنگ فرم عوض بشه با زدن salam 10 label1 متنی رو نشون بده

    در ضمن برنامه ای که دوستمون قرار داده اگر مثلا روی دگمه کلیک کنی و 4 تا دگمه بسازی و حالا بعد از این روی 4 تا کلیک کنی متن هر 4 تا دگمه ساخته شده یکی هست

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: کد نویسی رویداد ها یک کنترل

    این Sample رو ببین، شاید بتونی ازش واسه کاری که میخوای بکنی ایده بگیری
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: کد نویسی رویداد ها یک کنترل

    با کدوم نسخه نوشتید من از نسخه 2010 استفاده میکنم ارور داد زمان convert در ضمن در نسخه 2005 باز نمی کنه

    ممنون میشم اگر ممکنه درست کنید تا من ببینم لطف میکنید

    فکر ککنم 2008 باشه برای شما

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: کد نویسی رویداد ها یک کنترل

    بله با 2008 نوشته شده، متاسفانه 2010 یا 2005 ندارم . convert واسه چی Error میده؟

  10. #10

    نقل قول: کد نویسی رویداد ها یک کنترل

    نمیدونم کلا مشکل داره اگر مقدوره کد هاتون رو بزارید همین جا دیگه با کمی توضیح خودم کپی پیست کنم :دی

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: کد نویسی رویداد ها یک کنترل

    یه فرم درست کن، یه button روش بذار به اسم button1 که با کلیک روش بتونی button تولید کنی . بعد توی کد vb فرم همه چیزو پاک کن و کلا این رو paste کن.این کل کد:
    Public Class Form1
    Dim Index, _top, _left As Integer

    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    createButton(Index)
    Index = Index + 1

    _top = _top + 22
    _left = _left + 55

    End Sub
    Private Sub createButton(ByVal _nameind As Integer)
    Try
    Dim b As New Button
    b.Name = "btn" & _nameind
    b.Text = "دکمه " & _nameind
    b.Top = _top
    b.Left = _left
    b.Width = 50
    b.Height = 20
    Me.Controls.Add(b)
    AddHandler b.Click, AddressOf Btn_click
    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.Message)
    End Try
    End Sub

    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    _top = 50
    _left = 50
    End Sub
    Private Sub Btn_click(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs)
    Try
    Dim btmp As Button
    btmp = CType(sender, Button)

    Select Case btmp.Name
    Case "btn0"
    Me.BackColor = Color.Green
    Case "btn1"
    Label1.Text = "This is my test"
    Case "btn2"
    btmp.BackColor = Color.Red
    Case "btn3"
    Me.Font = New Font("Tahoma", 11, FontStyle.Bold, GraphicsUnit.Pixel)
    Case "btn4"
    MsgBox("This is Test")
    Case Else
    MsgBox(btmp.Text)
    End Select

    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.Message)
    End Try
    End Sub
    End Class

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: کد نویسی رویداد ها یک کنترل

    اجرا کن اگه جاییش رو متوجه نشوی بگو بیشتر توضیح بدم

  13. #13

    نقل قول: کد نویسی رویداد ها یک کنترل

    دسستتون درد نکنه متشکرم مشکلم فعلا حل شده
    اگر لطف کنید وقت دارید یه توضیح کلی بدید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •