نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: مشکل در بکار بردن کامپوننت های telerik (در حالت خاص gridview)

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    Unhappy مشکل در بکار بردن کامپوننت های telerik (در حالت خاص gridview)

    سلام
    دوستان من از telerik استفاده کردم اما نمیدونم چرا control هایی که داخل صفحه بکار میبرم را کامل و درست نشون نمیده
    یک نمونه براتون ضمیمه کردم و کدها را هم براتون گذاشتم
    کسی میدونه مشکل از چیه؟

    پیشاپیش از راهنمایی های دوستان تشکر میکنم
    مرسی
    <%@ Page Language="C#‎" AutoEventWireup="true" CodeBehind="WebForm1.aspx.cs" Inherits="WebApplication1.WebForm1" %>

    <%@ Register assembly="Telerik.Web.UI" namespace="Telerik.Web.UI" tagprefix="telerik" %>

    <%@ Register assembly="Telerik.Web.UI" namespace="Telerik.Charting" tagprefix="telerik" %>

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head runat="server">
    <title></title>
    </head>
    <body>
    <form id="form1" runat="server">
    <div>
    <asp:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server">
    </asp:ScriptManager>
    <br />
    <br />
    <asp:SqlDataSource ID="SqlDataSource1" runat="server"
    ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:nnConnectionString %>"
    SelectCommand="SELECT * FROM [user]"></asp:SqlDataSource>
    <br />
    <telerik:GridTextBoxColumnEditor ID="GridTextBoxColumnEditor1" runat="server">
    </telerik:GridTextBoxColumnEditor>
    <telerik:RadGrid ID="RadGrid1" runat="server" AllowPaging="True"
    AllowSorting="True" DataSourceID="SqlDataSource1" GridLines="None" Skin="Black">
    <MasterTableView AutoGenerateColumns="False" DataKeyNames="id"
    DataSourceID="SqlDataSource1">
    <Columns>
    <telerik:GridBoundColumn DataField="name" HeaderText="name"
    SortExpression="name" UniqueName="name">
    </telerik:GridBoundColumn>
    <telerik:GridBoundColumn DataField="id" DataType="System.Int32" HeaderText="id"
    ReadOnly="True" SortExpression="id" UniqueName="id">
    </telerik:GridBoundColumn>
    <telerik:GridBoundColumn DataField="status" DataType="System.Int32"
    HeaderText="status" SortExpression="status" UniqueName="status">
    </telerik:GridBoundColumn>
    </Columns>
    </MasterTableView>
    </telerik:RadGrid>
    <a href="WebForm1.aspx">WebForm1.aspx</a></div>
    </form>
    </body>
    </html



    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Web;
    using System.Web.UI;
    using System.Web.UI.WebControls;
    using Telerik.Web.UI;
    using Telerik.Web.Design;

    namespace WebApplication1
    {
    public partial class WebForm1 : System.Web.UI.Page
    {
    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    }
    }
    }
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (86.5 کیلوبایت, 120 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.jpg‏ (56.8 کیلوبایت, 119 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 4.jpg‏ (46.3 کیلوبایت, 120 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار V0R73X
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    Houston, TX
    پست
    192

    نقل قول: مشکل در بکار بردن کامپوننت های telerik (در حالت خاص gridview)

    راه های زیر رو امتحان کن:
    1.با یه مرورگر دیگه امتحان کن.
    2.کامپوننت ها رو دوباره نصب کن.
    3.چندین بار صفحه رو ریلود کن ممکنه اشکال از ویژوال استودیو باشه. نصب دوباره ویژوال استودیو هم فکر بدی نیست! چون منم مدتیه باهاش مشکل دارم نصف صفحه رو بالا نمیاره D:
    4.مطمئن باش که web.Config درست تنظیم شده.
    اگر بازهم نشد یه عکس از سایت تو مرورگر بگیر بزار اینجا ببینم میتونم مشکلو بفهمم...
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    نقل قول: مشکل در بکار بردن کامپوننت های telerik (در حالت خاص gridview)

    سلام
    دوست عزیز از سایت داخل browser که عکس گذاستم واستون
    راه حل های 1و2و3 را تست کردم
    در مورد چهارمی ممنونت میشم یکم بیشتر توضیح بدی
    مرسی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    206

    نقل قول: مشکل در بکار بردن کامپوننت های telerik (در حالت خاص gridview)

    ساعت و تاریخ سیستم را چک کنید که به روز باشند.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    نقل قول: مشکل در بکار بردن کامپوننت های telerik (در حالت خاص gridview)

    سلام
    دوست عزیز مشکل از ساعت و تاریخ سیستم هستش؟
    خوب آخه من از visual studio استفاده میکنم که برای crack اون نباید ساعت سیستم از 2010 به بعد باشه

    مطمئنی مشکل از ساعت و تاریخه؟
    اگه اینطوری باشه که بدبخت شدم رفت که

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: مشکل در بکار بردن کامپوننت های telerik (در حالت خاص gridview)

    سلام دوست من
    این مشکل رو با تغییر دادن نوع صفحه بندیت عوض کن اگه قسمت Show Navigation Bar ببین درست میشه و یا تغییری میکنه؟
    معمولاً وی paging این مشکلات بوجود میاد

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    نقل قول: مشکل در بکار بردن کامپوننت های telerik (در حالت خاص gridview)

    بابت پیگیریت و راهنمایی هات ممنون
    فقط میشه بیشتر توضیح بدی؟
    راسیت من هیچی نفهمیدم
    الان باید چکار کنم؟
    باید چه تغییری بدم؟

    مرسی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: مشکل در بکار بردن کامپوننت های telerik (در حالت خاص gridview)

    radGrid رو انتخاب کن منوی مربوط بهش رو باز کن گزینه Open Propery Bulder رو انتخاب کن و بعد از اون توی قسمت pageing تنظیمات مربوط به PageNavigation رو تغییر بده

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    نقل قول: مشکل در بکار بردن کامپوننت های telerik (در حالت خاص gridview)

    سلام
    دوست عزیز تغییری نکرد
    ببینید مشکل فقط با این grid نیست مثلا comboBoxهم به صورت لیست نشون میده و موارد مشابه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: مشکل در بکار بردن کامپوننت های telerik (در حالت خاص gridview)

    از چه ورژنیش دارید استفاده می کنید؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    نقل قول: مشکل در بکار بردن کامپوننت های telerik (در حالت خاص gridview)

    2010 هستش فکر میکنم اما از version اون مطلع نیستم
    آخه با شناخت به سمتش نرفتم به قصد شناخت جذبش شدم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: مشکل در بکار بردن کامپوننت های telerik (در حالت خاص gridview)

    خب مگه فایل نمایشی اون نصب نشده ؟؟؟
    آیکونش یه چیزی شبیه عکسی هست که اتچ کردم
    توی اونجا ورژن رو کاملاً نوشته....
    بگید چون خیلی مهمه3-31-2011 3-57-23 AM.png

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    نقل قول: مشکل در بکار بردن کامپوننت های telerik (در حالت خاص gridview)

    یه همچین چیزی منظ.رتونه؟
    Q1 2010 SP1
    من فقط همینو پیدا کردم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: مشکل در بکار بردن کامپوننت های telerik (در حالت خاص gridview)

    و در قبال این هم از .Net 4 استفاده می کنید دیگه؟
    اگه آره
    یه بار فایل Setup رو پاک کنین و دوباره نصب کنین...
    چون من کد شما رو تست کردم و دارم جواب می گیرم!!!!!

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    نقل قول: مشکل در بکار بردن کامپوننت های telerik (در حالت خاص gridview)

    بله
    از net 4. هم استفاده میکنم
    یعنی همه را uninstal کنم و مجددا نصب کنم؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: مشکل در بکار بردن کامپوننت های telerik (در حالت خاص gridview)

    آره... فقط خود تلریک رو پاک کنین و دوباره نصب کنین
    احتمالاً توی نصب مجدد نیازی به کرک هم ندارید...
    خودش اتوماتیک کرک میشه

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    85

    نقل قول: مشکل در بکار بردن کامپوننت های telerik (در حالت خاص gridview)

    یه سوال داشتم،ایا این کامپوننت روی .net 3.5 هم جواب میده؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: مشکل در بکار بردن کامپوننت های telerik (در حالت خاص gridview)

    ورژن های پایین ترش آره
    میخوره
    2009 رو نصب کنید میخوره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •