نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کمک در مورد حذف و ویرایش اطلاعت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار oliya24
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ابادان
    سن
    32
    پست
    1,005

    Post کمک در مورد حذف و ویرایش اطلاعت

    سلام دوستان من از اس کیو ال 2008 استفاده میکنم و از اعمال درج و حذف و ویزایش ویرایش و پاک کردن اطلا عات رو بلد نیستم البته با دستور میخواستم از شما دوستان تقاضا کنم که اگر کدش رو دارید بم بدید
    ممنون میشم

  2. #2

    نقل قول: کمک در مورد حذف و ویرایش اطلاعت

    سلام

    سری به این تاپیک بزن


    https://barnamenevis.org/showthread.p...t=#post1235341

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    46

    نقل قول: کمک در مورد حذف و ویرایش اطلاعت

    نقل قول نوشته شده توسط oliya24 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من از اس کیو ال 2008 استفاده میکنم و از اعمال درج و حذف و ویزایش ویرایش و پاک کردن اطلا عات رو بلد نیستم البته با دستور میخواستم از شما دوستان تقاضا کنم که اگر کدش رو دارید بم بدید
    ممنون میشم
    بتشکر از دو ستمون در ادامه صحبتشون می تونی از ایهم استفاده کنی

    برای update



    وبرای delete


    com.CommandText = "DELETE FROM Table1 WHERE pcode='" + txb_personalcode.Text + "';"

    com.CommandText =
    "UPDATE Table1 SET name='" + txb_name.Text + "', family='" + txb_lname.Text + "', serial='" + txb_serial.Text + "', tell='" + txb_tell.Text + "', licence='" + cmb_licence.Text + "' WHERE pcode='" + txb_personalcode.Text + "';"

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار oliya24
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ابادان
    سن
    32
    پست
    1,005

    Post نقل قول: کمک در مورد حذف و ویرایش اطلاعت

    دوستان از لطفی که کردید متشکرم ولی من با رویهای ذخیره شده نمیخواستم اگر لطف کنید و بدون رویه ذخیره شده بدید
    ممنون میشم

  5. #5

    نقل قول: کمک در مورد حذف و ویرایش اطلاعت

    نقل قول نوشته شده توسط oliya24 مشاهده تاپیک
    دوستان از لطفی که کردید متشکرم ولی من با رویهای ذخیره شده نمیخواستم اگر لطف کنید و بدون رویه ذخیره شده بدید
    ممنون میشم
    چشم

    Insert:
     Try
    If Con.State = ConnectionState.Open Then
    Con.Close()
    End If
    Con.ConnectionString = ConString
    Dim Cmd As New SqlCommand("INSERT INTO Student ( SFName, SLName) VALUES ( @SFName, @SLName)",Con)
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@SFName", Me.TxtSFName.Text)
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@SLName", Me.TxtSLName.Text)
    Con.Open()
    Cmd.ExecuteNonQuery()
    Catch ex As Exception
    MessageBox.Show(ex.Message)
    Finally
    Con.Close()
    End Try

    Update:

    Try
    If Con.State = ConnectionState.Open Then
    Con.Close()
    End If
    Con.ConnectionString = ConString
    Dim Cmd As New SqlCommand("Update Student SET SFName=@SFName,SLName=@SLName Where SCode=@SCode ,Con)
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@SCode", Me.TxtSCode.Text)
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@SFName", Me.TxtSFName.Text)
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@SLName", Me.TxtSLName.Text)
    Con.Open()
    Cmd.ExecuteNonQuery()
    Catch ex As Exception
    MessageBox.Show(ex.Message)
    Finally
    Con.Close()
    End Try


    Delete:

     Try
    If Con.State = ConnectionState.Open Then
    Con.Close()
    End If
    Con.ConnectionString = ConString
    Dim Cmd As New SqlCommand("Delete From Student Where Scode=@SCode",Con)
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@SCode", Me.TxtSCode.Text)
    Con.Open()
    Cmd.ExecuteNonQuery()
    Catch ex As Exception
    MessageBox.Show(ex.Message)
    Finally
    Con.Close()
    End Try
    آخرین ویرایش به وسیله ircast : چهارشنبه 10 فروردین 1390 در 15:53 عصر دلیل: اصلاح کد

  6. #6

    نقل قول: کمک در مورد حذف و ویرایش اطلاعت

    سلام
    فرض کنید میخواهیم اطلاعات رو بعد از تغییرات (ثبت و حذف و ویرایش و یا حتی در شبکه زمانیکه یک کاربر دیگر رکوردی رو می افزاید ) در یک gridview م تصل به datatable نمایش دهیم
    آیا هربرا باید datatable رو مجدداً clear و پر نماییم؟

  7. #7

    نقل قول: کمک در مورد حذف و ویرایش اطلاعت

    نقل قول نوشته شده توسط ali190 مشاهده تاپیک
    سلام
    فرض کنید میخواهیم اطلاعات رو بعد از تغییرات (ثبت و حذف و ویرایش و یا حتی در شبکه زمانیکه یک کاربر دیگر رکوردی رو می افزاید ) در یک gridview م تصل به datatable نمایش دهیم
    آیا هربرا باید datatable رو مجدداً clear و پر نماییم؟
    می توانید براش یک متد مثل زیر بنویسید
        Public Sub LoadList()
    Try
    If Con.State = ConnectionState.Open Then
    Con.Close()
    End If
    Con.ConnectionString = ConString
    Dim Cmd As New SqlCommand("Select * From TableText", Con)
    Con.Open()
    Dim Dr As SqlDataReader
    Dr = Cmd.ExecuteReader
    Dim dt As New DataTable
    dt.Load(Dr)
    DGV.DataSource = dt
    Dr.Close()
    Catch ex As Exception
    MessageBox.Show(ex.Message)
    Finally
    Con.Close()
    End Try
    End Sub


    و در صورت موفق اجرا شدن دستورات بالا اون رو به شکل زیر صدا بزنید


    LoadList()

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •