نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خطا در Insert

  1. #1

    خطا در Insert

    سلام دوستان
    من هر وقت می خوام اطلاعاتی رو Insert کنم با این خطا مواجه میشم البته برنامه در کد نویسی ایراد نداره ولی وقتی برنامه رو اجرا می کنم و می خوام اطلاعات رو ذخیره کنم برنامه به محیط کد نویسی میره و روی خط دستور Insert رو زرد می کنه و این پیغام رو میده:

    Input string was not in a correct format.
    کجا باید این ایراد رو بر طرف کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: خطا در Insert

    سلام.
    دوست عزیز چطوری توقع داری دوستان بدون دیدن کد شما مشکل را پیدا کنند؟
    فراموش نکنید فهم سوال بخشی از جواب هست.
    لطفا کد خود را قرار بدید و بگید کدام خط خطا می دهد.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: خطا در Insert

    احتمالا نوع ستون دیتابیست با نوع داده ای که میخوای توش بریزی همخوانی نداره. کدتون رو بذارید تا بشه دقیقتر گفت

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Ram
    پست
    322

    نقل قول: خطا در Insert

    سلام دوست من.یا نوع داده هایی که داری insert می کنی با نوع فیلد ها هم خوانی نداره یا داری توی فیلد Not null value مقدار null درج می کنی یا اینکه یجای دستور sql خطای منطقی داره مثلا یک " اضافه گزاشته باشی.

  5. #5

    نقل قول: خطا در Insert

    دوست عزیز کد خاصی نیست همون Insert هست چون من Query رو در sql نوشتم و بشکل ویزارد کار کردم مقابل آداپتور هم دستور Insert رو نوشتم و اشیا روبه فیلدها نسبت دادم همین . در ضمن برنامه من ارور نداره راحت اجرا میشه ولی نمی دونم چه جوری باید دستور Add رو اضافه کنم که یک رکورد خالی ایجاد کنه تا بتونم مقدار بهش بدم

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    48

    نقل قول: خطا در Insert

    نقل قول نوشته شده توسط Smoke_1110 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من هر وقت می خوام اطلاعاتی رو Insert کنم با این خطا مواجه میشم البته برنامه در کد نویسی ایراد نداره ولی وقتی برنامه رو اجرا می کنم و می خوام اطلاعات رو ذخیره کنم برنامه به محیط کد نویسی میره و روی خط دستور Insert رو زرد می کنه و این پیغام رو میده:

    Input string was not in a correct format.
    کجا باید این ایراد رو بر طرف کنم؟
    سلام

    شما از نوع داده ای استفاده میکنید که با آن ستون از دیتا بیس یکسان نیست . با این کد میتوانید نوع داده خود را تغییر دهید . و بعد داده را به دیتا بیس بفرستید.

    textBox3.Text = Convert.ToString(crt);

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: خطا در Insert

    نقل قول نوشته شده توسط Smoke_1110 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز کد خاصی نیست همون Insert هست چون من Query رو در sql نوشتم و بشکل ویزارد کار کردم مقابل آداپتور هم دستور Insert رو نوشتم و اشیا روبه فیلدها نسبت دادم همین . در ضمن برنامه من ارور نداره راحت اجرا میشه ولی نمی دونم چه جوری باید دستور Add رو اضافه کنم که یک رکورد خالی ایجاد کنه تا بتونم مقدار بهش بدم
    کجا میخوای رکورد خالی ایجاد کنی؟

  8. #8

    نقل قول: خطا در Insert

    نقل قول نوشته شده توسط shadi khanum مشاهده تاپیک
    کجا میخوای رکورد خالی ایجاد کنی؟
    شی Navagitor هست که دکمه آد داره می خوام یه دکمه اضافه کنم که اون خاصیت رو داشته باشه یعنی کد آد کردن ، یک رکورد خالی یعنی null

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: خطا در Insert

    من درست متوجه نمیشم که مشکل یا سوالتون چیه؟ اگه کد جایی که error میده رو بذارین خیلی بهتر .
    به گریدتون چی بایند کردین؟ اگه bindingsource واسه Add کردن یه row میتونی از bs.AddNew() استفاده کنی. اگه datatable به گرید بایند کردی یه datarow باید از دیتاتیبلت new کنی و بعد از مقدار دهی با datatable.rows.add(dr) اون row رو Add کنی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •