نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: جمع دو عدد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    جمع دو عدد

    سلام دوستان.من تازه شروع کردم با java برنامه بنویسم.در جمع دو عدد مشکل دارم.مثل vb اگر دستور 2+3 را بدهم خروجی 32 میده.چه کنم؟ممنون

  2. #2

    نقل قول: جمع دو عدد

    Java یا JavaScript ؟

  3. #3

    نقل قول: جمع دو عدد

    فکر کنم اگر به وی بی هم بدی 5 بده مگر "3"+"2" بدی ;)
    برای جاوا اسکریپت هم همینطور "3"+"2"
    برای جاوا هم فکر کنم همین ریتم باشه string و مقدار های عدید منظورم هست ;)

  4. #4
    کاربر جدید آواتار khoshbakhti
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    10

    نقل قول: جمع دو عدد

    2+3 بمعنای کانکت هست باید از " استفاده کنید.طبق گفته دوستان

  5. #5

    نقل قول: جمع دو عدد

    "" توی جاوااسکریت و وی بی که بلدم بعنوان رشته میشناسه واسه همسن اون مشکل پیش میاد ;)

  6. #6

    نقل قول: جمع دو عدد

    سلام
    من میخوام جمع محتوای دو تا فیلد رو یریزمش داخ فیلد سوم
    این کدی که هست عمل الحاق رو انجام میده
    هر مدلی ام " یا گ گذاشتم بازم نشد
    میشه بگید چطوری باید محتوای دوتا تکست رو با هم جمع کنم
    چون عملگرهای دیگه جواب میدن فقط جمعه که الحاق میشه!
    <html>
    <head><title>welcome</title>
    <script language="javascript">
    function sum()
    {
    txt3.value=txt1.value + txt2.value;
    }
    </script>
    </head>
    <body>
    <input type=text name="txt1"><br>
    <input type=text name="txt2"><br><br>
    <input type=text name="txt3" onclick="javascript:sum();"><br>
    </body>
    </html>

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: جمع دو عدد

     txt3.value=(txt1.value*1) + (txt2.value*1);

    با ضرب در یک مقادیر به عدد تبدیل میشوند

  8. #8

    نقل قول: جمع دو عدد

    با اجازه از اساتید!

    شما می تونی از تابع ()parseInt استفاده کنید تا در یک کستینگ تبدیل به عدد بشوند و بعد با یکدیگر جمع کنید و چون دیگه رشته نیستش با هم کانکت نمیشن.
    موفق باشید

    <input type=text name="txt3" onclick="this.value = parseInt(document.getElementById('txt1').value) +parseInt(document.getElementById('txt2').value)">
    آخرین ویرایش به وسیله b.a.B.A.k : شنبه 27 فروردین 1390 در 15:33 عصر دلیل: نمایش بهتر

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: جمع دو عدد

    بله درسته دوست عزیز
    و همون ضرب در یک هم همین کار رو میکنه و راحت تر هم هست

  10. #10

    نقل قول: جمع دو عدد

    سلام.
    ذکر یک نکته به نظرم ضروری اومد. اونم اینکه مراقب parseInt باشید و همواره پارامتر دوم اونو نیز set کنید. وقتی پارامتر دوم این تابع رو set نمی کنید، پیاده سازی این تابع "هوشمندی" به خرج میده و با فرض به اینکه رشته ورودی پاس شده در Argument اول، با صفر شروع شده باشه، عدد رو در مبنای 8 در نظر میگیره. در نتیجه:

    parseInt('07') === 7
    parseInt('08') === 0


    برای جلوگیری از چنین اتفاقاتی، عادت کنید که پارامتر دوم رو که مبنای تبدیل رو نشون میده حتما set کنید:

    parseInt('08', 10) === 8


    موفق باشید.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سطل قهوه!!!
    سن
    92
    پست
    354

    نقل قول: جمع دو عدد

    در اكثر زبان ها همين مبنا ها آدم رو غافلگير ميكنن
    مرسي مدير كل سايت
    ;)

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار eAmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Node.js
    پست
    447

    نقل قول: جمع دو عدد

    این هم یک روشیه:

    console.log( typeof( ~~"32" ) );



    var ele = document.getElementById('txt1');
    console.log( typeof(~~ele.value) ); // number
    console.log( typeof(ele.value) ); // string

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •