نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: وارد کردن یک آیتم مربوط به اجرای برنامه خودمان به آیتم های موجود در کلیک راست ویندوز

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sabloger
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    31
    پست
    192

    Question وارد کردن یک آیتم مربوط به اجرای برنامه خودمان به آیتم های موجود در کلیک راست ویندوز

    سلام دوستان خوبم

    موخواستم ببینم چطوری میشه که یه آیتم که مثلا مربوط به اجرای برنامه ما با یک پارامتر خاص هست رو به آیتم های کلیک راست ویندوز اضافه کنم؟
    میخوام هر وقت کاربر ویندوز روی یک فایل یا چند فایل select شده کلیک راست کرد آیتم من توش باشه

    ممنون از کمکاتون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sabloger
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    31
    پست
    192

    نقل قول: وارد کردن یک آیتم مربوط به اجرای برنامه خودمان به آیتم های موجود در کلیک راست ویندوز{{فوری}

    از اساتید کسی اطلاع نداشت؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: وارد کردن یک آیتم مربوط به اجرای برنامه خودمان به آیتم های موجود در کلیک راست ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط sabloger مشاهده تاپیک
    سلام دوستان خوبم

    موخواستم ببینم چطوری میشه که یه آیتم که مثلا مربوط به اجرای برنامه ما با یک پارامتر خاص هست رو به آیتم های کلیک راست ویندوز اضافه کنم؟
    میخوام هر وقت کاربر ویندوز روی یک فایل یا چند فایل select شده کلیک راست کرد آیتم من توش باشه

    ممنون از کمکاتون
    http://www.codeproject.com/KB/cs/appendmenu.aspx

    موفق باشید./

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sabloger
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    31
    پست
    192

    نقل قول: وارد کردن یک آیتم مربوط به اجرای برنامه خودمان به آیتم های موجود در کلیک راست ویندوز

    ممنون از کمکتون

    اما برای این که آیتم رو به راست کلیک همه فایل ها(مثل آیتم های winrar) حتی وقتی که چند تا سلکتن توی کدوم کلید بگذارم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: وارد کردن یک آیتم مربوط به اجرای برنامه خودمان به آیتم های موجود در کلیک راست ویندوز

    براي اينكه آيكون مورد نظر ما هم اون كنار لينك بياد بايد چكار كنيم ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sabloger
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    31
    پست
    192

    نقل قول: وارد کردن یک آیتم مربوط به اجرای برنامه خودمان به آیتم های موجود در کلیک راست ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط joker مشاهده تاپیک
    براي اينكه آيكون مورد نظر ما هم اون كنار لينك بياد بايد چكار كنيم ؟

    سلام دوست عزیز
    برای این کار از این تابع استفاده کن:
            void RegisterMyFile(string fileType, string myIconPath, string applicationPath)
    {
    Registry.ClassesRoot.CreateSubKey("." + fileType).SetValue("", fileType + "File");
    Registry.ClassesRoot.CreateSubKey(fileType + "File").CreateSubKey("DefaultIcon").SetValue(" ", myIconPath);
    Registry.ClassesRoot.CreateSubKey(fileType + "File").CreateSubKey("shell").CreateSubKey("open") .CreateSubKey("command").SetValue("", "\"" + applicationPath + "\"\"%1\"");
    }


    و :
    using Microsoft.Win32;


    با:
    RegisterMyFile("پسوند فایل  مورد نظر", "آدرس آیکن", "آدرس برنامه");



    در مورد سوال دومم از اساتید کسی اطلاعی نداشت؟
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •