نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: معادل این کد vb در C#‎ چیه؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زیر سایه شما :دی
    پست
    381

    معادل این کد vb در C#‎ چیه؟

    dim products = From p in datacontext.Products Order By p.Name Select p.ProductID,p.Name,p.ProductNumber

  2. #2

    نقل قول: معادل این کد vb در C#‎ چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط dontspeak مشاهده تاپیک
    dim products = From p in datacontext.Products Order By p.Name Select p.ProductID,p.Name,p.ProductNumber
    سلام دوست عزیز
    تو این سایت میتونی convert کنی.

  3. #3
    کاربر جدید آواتار khoshbakhti
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    10

    نقل قول: معادل این کد vb در C#‎ چیه؟


    dynamic products = from p in datacontext.Productsorderby p.Namep.ProductIDp.Namep.ProductNumber;

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زیر سایه شما :دی
    پست
    381

    نقل قول: معادل این کد vb در C#‎ چیه؟

    دوستان از چندتا از این سایتا نگاه کردم ولی جواب نگرفتم. دنبال یه برنامه نویس سی شارپ که با vb آشنایی داره هستم که جوابمو بده

  5. #5

    نقل قول: معادل این کد vb در C#‎ چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط dontspeak مشاهده تاپیک
    دوستان از چندتا از این سایتا نگاه کردم ولی جواب نگرفتم. دنبال یه برنامه نویس سی شارپ که با vb آشنایی داره هستم که جوابمو بده
    میخوای select کنی بریزی داخل یه متغیر.این تو C#‎ کد خاصی نداره همون جوری که دوستمون هم گفتن درسته.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زیر سایه شما :دی
    پست
    381

    نقل قول: معادل این کد vb در C#‎ چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط omid_kimia مشاهده تاپیک
    میخوای select کنی بریزی داخل یه متغیر.این تو C#‎ کد خاصی نداره همون جوری که دوستمون هم گفتن درسته.
    آخه مشکل اینجاست که بعد از p.name اولی وقتی دات را میزنم چیزی نمیاره

  7. #7

    نقل قول: معادل این کد vb در C#‎ چیه؟

    اینو تست کن:
    اول یک کلاس بساز و بعد :

    class productView{
    public string name{get;set}
    public int productID{get;set}
    public int productNumber{get;set}
    }
    //...
    var product=
    from p in datacontext.products order by p.name
    select new productView(){name=p.name, productID=p.ProductID, productNumber=p.ProductNumber};
    آخرین ویرایش به وسیله Rejnev : جمعه 26 فروردین 1390 در 22:36 عصر

  8. #8

    نقل قول: معادل این کد vb در C#‎ چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Rejnev مشاهده تاپیک
    اینو تست کن:
    اول یک کلاس بساز و بعد :

    class productView{
    public string name{get;set}
    public int productID{get;set}
    public int productNumber{get;set}
    }
    //...
    var product=
    from p in datacontext.products order by p.name
    select new productView{name=p.name, productID=p.ProductID, productNumber=p.ProductNumber};
    فکر کنم این مربوط به پایگاه داده sql server میشه که هز جدولی بنام p اطلاعاتی رو استخراج می کنه

  9. #9

    نقل قول: معادل این کد vb در C#‎ چیه؟

    راستی این رو هم تست کن:

    var product=
    from p in datacontext.products order by p.name
    select new
    {
    name=p.name,
    productID=p.ProductID,
    productNumber=p.ProductNumber
    };

  10. #10

    نقل قول: معادل این کد vb در C#‎ چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط dontspeak مشاهده تاپیک
    dim products = From p in datacontext.Products Order By p.Name Select p.ProductID,p.Name,p.ProductNumber
    اگه Products فقط شامل همین 3 تا فیلد خوب بنویس ...
    var products = From p in datacontext.Products Order By p.Name Select p;

  11. #11

    نقل قول: معادل این کد vb در C#‎ چیه؟

    فکر نمیکنم شامل اون سه تا فیلد باشه. وگرنه قبلا کدی رو که شما نوشتید رو پیشنهاد می دادم.
    ظاهرا ایشون میخواستن که یک نوع جدید رو select بگیرن و داشته باشند (anonymous type)
    من کدی رو که در پست دومم زدم رو قبلا بلد بودم اما به مرور فراموش کردم. وقتی توی یک وبسایت کد رو دوباره دیدم یادم اومد که حتی نیاز به تعریف کلاس جدید نیست و همونجا میشه new کرد و نوع بی نام ساخت. هرچند اگه یک کلاس برای اینکار اختصاص داده بشه به نظرم بهتره.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •