نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطای Old Format or Invalid Type Library و راه حل آن

  1. #1

    خطای Old Format or Invalid Type Library و راه حل آن

    باسلام .
    شما ممکن است که هنگام خودکارسازی نرم افزار اکسل با خطای زیر مواجه شوید :

    Old Format or Invalid Type Library


    یکی از مشکلات :
    هنگامی که شما از کتابخانه Microsoft Excel Object Library برای خودکارسازی نرم افزار اکسل استفاده میکنید ابتدا زبان مربوط به Regional Settings سیستم شما چک شده و اگر Language Pack آن زبان برای آفیس بر روی سیستم نصب نشده باشد با خطای بالا مواجه میشوید .
    راه حل :

    1 - Language Pack مربوط به زبان مورد نظر را (در صورت عدم وجود در لیست Language Pack های موجود در آفیس)از سایت مایکروسافت دریافت کرده و بر روی سیستم نصب نمایید .
    2 - کد زیر قبل از شروع عملیات خودکارسازی و ایجاد اشیاء مربوطه وارد نمایید تا هنگام خودکارسازی زبان کنونی برنامه شما به انگلیسی تغییر پیدا کند :

    Dim oldCI As System.Globalization.CultureInfo = _
    System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentCultu re
    System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentCultu re = _
    New System.Globalization.CultureInfo("en-US")


    برای دریافت اطلاعات کاملتر در این خصوص به آدرس زیر مراجعه نمایید :
    http://support.microsoft.com/kb/320369

    Persian Language Interface Pack را میتوانید از آدرس زیر دریافت نمایید :
    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=fa
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  2. #2
    البته مطلب فوق در مورد خودکارسازی نرم افزارهای دیگر آفیس نیز صدق میکند .
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

تاپیک های مشابه

  1. خطای Invalid mapping type value
    نوشته شده توسط KIMIA1981 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 07 آبان 1386, 10:28 صبح
  2. اضافه کردن یک Type جدید به Type Library یا OLE Automation Section
    نوشته شده توسط Hadizadeh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مرداد 1386, 09:08 صبح
  3. DLL در Delphi2005 و Type Library
    نوشته شده توسط MZBCracker در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1385, 03:17 صبح
  4. type library چیست؟
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 مهر 1382, 07:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •