نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دسترسی به فیلدهای یک روال

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Galawij
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شاره که م سنه
    پست
    711

    Smile دسترسی به فیلدهای یک روال

    سلام
    یک STOREPROCEDURE نوشتم که دو تا مقدار را برمی گردانه البته بر اساس یک پارامتراز ورودی
    حالا می خوام تو یک STOREPROCEDURE دیگه از تک تک مقادیر STOREPROCEDURE اول که در این روال فراخوانی کردم استفاده کنم چطور می تونم به تک تک فیلدهای خروجی از روال اولم دسترسی داشته باشم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Galawij
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شاره که م سنه
    پست
    711

    نقل قول: دسترسی به فیلدهای یک روال

    اینم جواب این سوال برای دوستانی که به این مسئله برمی خورن:

    ALTER
    PROCEDURE [dbo].[SPReturnIdContractNumberGridRows](@UserId asuniqueidentifier,@Id_Contract BIGINT OUTPUT,@NumberGridRows SMALLINT OUTPUT)
    AS
    BEGIN
    SELECT @Id_Contract=Id_Contract,@NumberGridRows=NumberGridRows FROM dbo.aspnet_Users WHERE(UserId=@UserId)
    END

    حالا برای فراخوانی :

    DECLARE
    @NumberGridRows SMALLINT
    declare @Id_Contract BIGINT
    DECLARE @IdUser UNIQUEIDENTIFIER
    EXEC [dbo].[SPReturnIdContractNumberGridRows]
    @UserId = @IdUser,
    @Id_Contract = @Id_Contract OUTPUT,
    @NumberGridRows = @NumberGridRows OUTPUT
    آخرین ویرایش به وسیله Galawij : چهارشنبه 17 فروردین 1390 در 14:58 عصر

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به فیلدهای یک روال

    سلام،
    هر دو مقداری که نیاز به استفاده در SP خارجی هست بایستی از نوع OUTPUT تعریف بشن.
    می تونید به این مقالات رجوع کنید که مثالهای کافی و لازم رو زده:
    http://sqlserverpedia.com/wiki/Store..._Return_Values
    http://www.sqlteam.com/article/store...returning-data
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...v=sql.90).aspx
    وبلاگ من (Advanced SQL Querying)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •