نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اضافه کردن یک رکورد به Binding Source

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار raha_20
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    registry
    سن
    35
    پست
    342

    اضافه کردن یک رکورد به Binding Source

    چطوری میشه به یه Binding Sourse یه رکورد به آخرش اضافه کرد ؟

    ممنون میشم کمک کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: اضافه کردن یک رکورد به Binding Sourse

    مثلا اگه اسمش bs اول با Bs.AddNew() یه ردیف اضافه کن و بعد با bs.current("fieldname") = value و تهش BS.EndEdit()

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار raha_20
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    registry
    سن
    35
    پست
    342

    نقل قول: اضافه کردن یک رکورد به Binding Sourse

    من همین کارو میکنم و نام فیلدم ParentID هست و این جز فیلدهای جدولم هست ولی روی این خط خطا وجود داره ...

    مگه نباید اول bs.Datasourso پر کنم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار raha_20
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    registry
    سن
    35
    پست
    342

    نقل قول: اضافه کردن یک رکورد به Binding Source

    یکی جواب منو بده من خیلی کارم حیاتیه
    شدیدا نیاز دارم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: اضافه کردن یک رکورد به Binding Source

    کدت رو بذاری راحت تر میشه کمک کرد.
    بیین فرض کن مثلا یه datatable داری به اسم DT و از روش یه bindingsource ساختی به شکل زیر:
                BindingSource bs = new BindingSource(new DataView(dt), "");
    bs.AddNew();
    ((DataRowView)bs.Current)["ParentID "] = 12;

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار raha_20
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    registry
    سن
    35
    پست
    342

    نقل قول: اضافه کردن یک رکورد به Binding Source


    accountingCalssifyBindingSource.DataSource = MiniAccounting.DataManager.
    AccountingCalssifyManager.GetAllAccountingCalssify("", "");
    accountingCalssifyBindingSource.AddNew();
    ((
    AccountingCalssify)accountingCalssifyBindingSource.Current)["ParentID "] = -1;
    accountingCalssifyBindingSource.EndEdit();



    این کدی هست که نوشتم من یه کلاس را به صورت یک لیست برمیگردونم توی binding Soursam ولی الان بازم روی کلاستم گیر میده که نمیشناسه اون Index رو

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •